roura74 Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Vsak to se stalo tomu nasemu triatletovi. Ale nevim, jestli mu tedy neprdlo sedlo. Jestli myslíš Řehulu, tak tomu tenkrát prasknul šroub co držel sedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 (upraveno) Tady je docela zajímavé čtení o tom jaký dbát velký důraz při kontrole karbonových komponentů....To víte že vás trochu straším, ale nikdy neříkej nikdy, zdraví máme jenom jedno :-) http://www.rideyourbike.com/carbonfiber.shtml Upraveno 25. června 2018 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Pokud člověk používá momenťák, tak se pravděpodobnost poškození karbonu docela snižuje. Praskl mi ocelovej rám, hliníkovej taky a karbon pořád drží. Ale je to jen spotřebák a prdnout může cokoliv. V životě bych na bajk nekoupil nic z ALI a myslím si, že značkové komponenty, byť jsou vyráběné v Asii, jsou důkladně testovány. Výrobce si je vědom rizika a dokonce se občas objeví i nějaký recall. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Tak už jsem si zaregistroval rám kvůli doživotní záruce má to ještě nějaký jiný význam? Stejně bych rád viděl na co a jak se to uplatňuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Pokud je to stejné, jako u Cannondale, vztahuje se to jen na prvního majitele. Při prodeji už kupec nemá na doživotní záruku nárok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Jo, tak to asi vím...spis by mě zajímalo, jak se k tomu ty firmy staví, když jim tam pošleš na reklamaci 10ler starej rám, že prdnul třeba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 V Cannondejlu servisu mám kámoše a staví se k tomu prý dobře. Jsou si 100% jistý že ten rám prostě vydrží a pokud ne, tak je to jen výrobní vadou kterou při kontrole objeví. Takže mě říkal samozřejmě že dost žádostí je zamítnutých, protože lidi to zkouší i po bouračkách a z vychcanosti, ale taky dost případů kdy mění bez problémů. Naposledy klukovi co reklamoval nějákého základního Triggera, mu po domluvě s ním poslali jako dobré gesto vyšší řadu rámu karbon v řádu o desítky tisíc dražší než to co měl....Takž to funguje, žadná reklama nebo faleš to určitě není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 (upraveno) Ciwe jak se tak válím pod peřinou na Paralenu, hlavou se honí různě blbé myšlenky... třeba proč mám dvě XC celokarbonová celopéra, když jezdím jen na jednom.Tak nevím, mám prodat Orbea OIZ 27,5" komplet na XT 2x11 nebo Haibike Sleek RC 26" komplet na X0 2x10? Nebo obě a jít do něčeho s většími zdvihy... Upraveno 25. června 2018 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 (upraveno) 26 se bude těžko prodávat... Afri, díky za názor... Snad to tak bude fungovat i u Španělu.. Ikdyz radši to člověk nemusel řešit Upraveno 25. června 2018 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 (upraveno) Máš pravdu, ale lepší už to asi nebude, jedině že by se vrátila nějaká retro-vlna a všichni zase chtěli 26" kola...P.S. věděli jste, že Orbea byla původně zbrojovka? Upraveno 25. června 2018 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Jj, četl jsem to o historii značky jinak je to nejstarší bajkova značka v Evropě, tuším... No, toho se nebojím, že se 26 vrátí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 retro sa už vrátilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Představec máš z hliníkového jádra potahnuty karbonem :-)Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Jako že mě oje.bali? Jestli myslíš Řehulu, tak tomu tenkrát prasknul šroub co držel sedlo. Hele, je teda vůbec někdo komu praskla karbonová sedlovka a natrhla mu prdel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zatorak Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Dnes větrám Konu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Tak žádný vrzání tlumiče... Ten šlape jak hodinky. Vrzaly lyziny od sedla v místě, jak jdou zespodu v předu do sedla. Se to tam trelo o plastový spodek sedla a vrzalo. Sem to prostriknul a ticho jak v kostele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Se týden ukecávám, že bych měl začít běhat. No tak jsem se dnes ukecal, hezky se ustrojil, no a neprošel jsem ve sklepě kolem kola? :-) Když já to běhání úplně nesnáším, ale musím, jednou musím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Bajk je lepší, dobře si udělal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Se týden ukecávám, že bych měl začít běhat. No tak jsem se dnes ukecal, hezky se ustrojil, no a neprošel jsem ve sklepě kolem kola? :-) Když já to běhání úplně nesnáším, ale musím, jednou musím....Tohle si rikam uz asi deset let ale proste kolo je kolo, ja si nemuzu pomoct;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Dneska to zase šlo, počasí ideal!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Hele, je teda vůbec někdo komu praskla karbonová sedlovka a natrhla mu prdel? On tenkrát skoro vykrvácel. Nevím jestli se nabodl, nebo vymlátil, ale šlo mu o život. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky