B.F.G. Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2013 A tak já nevím, měl jsem Racing Ralph na kolech a normálně jsem najížděl vzadu asi 4000tkm. Což mi přijde dost dobrý. Defekt nebyl a váha + valivý odpor super. Nesmí se jezdit jako chrochro a nesmí se podhustit. Nemá žádné výztuhy a dezén je mimo špuntů dost štíhlý. Jen štěrk a bahno nebylo to pravé. Noby je sice jistější plášť, ale sjíždí se rychleji. Oba jsou to dost různé pláště na různé použití. Dost taky záleží na tom, jestli je plášť OEM na kolo, nebo určený do přímého prodeje. Schwalbe totiž dělá několik verzí, například ta OEM je jen z jedné směsi a nevydrží zdaleka tolik. Největší držák od Schwalbe je rozhodně Smart Sam. Mě na kole nejvíc vydržel Maxxis Larsen Mimo 2.2, vepředu - asi 15 tisíc a ještě nebylo po něm, když jsem ho dával dolů. momentálně mám Continental Race King a stojí to za ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2013 (upraveno) to vypada na pohodovej univerzal, vidim plaste Smart Sam...myslim ze na nich najedes spousty spokojenych kilometru, bracha je ma na hardtailu uz druhym rokem a nemuze si je vynachvalit. Gratulace k hezkymu kolu. Jinak tohle bude moje 3 sezonna s Rocket Ron a velka spokojenost. Jezdim je v rozmeru 2.4, je to tenka slupka, v zadu mizi rychle, jezdim 90 % v sypkem prostredi s kamenama a v prumeru a defektu jsem moc nemel. Loni jsem zadek proriznul, ale uz byl sjetej a zralej na vymenu, takze to moc nebolelo. Pebe me navnadil na konverzi, uz jsem dlouho nic netunil, mozna se do toho pustim. edit: Jo a opozdena gratulace Gustafovi, ze je bike konecne doma! Patek odpoledne, v praci mrtvo, za 2 hodiny to snad zapichnu a jedu rovnou na kolo, asi bude mokro, ale co.... Upraveno 5. dubna 2013 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2013 kloubik: díky..jen co dorazí pedály, hned vyrazím na moji první full bajk vyjizdku..ale ten rozdíl oproti ht pocituju už při běžném provozu po městě. full se mi bude zamlouvat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2013 (upraveno) whoelse: Sorry, Pacing Ralph jsem nezkousel. S Nobby Nic jsem docela spokojen. Hodne jsem mel rad gumy Specialized na svem minulem bajku. Ty byly skvele. Po Nobby Nic bych chtel zkusit Continentalky, tu firmu mam rad, nam od nich letni i zamni na aute a jeste nikdy jsem je nemel na kole. Navic na nemecke kolo maji jit nemecke gumy. Upraveno 6. dubna 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 6. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2013 Já jezdím už 20let Ritchey Z-max na kasické country. Jinak jezdíme holy rollery, nebo table topy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 6. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2013 vůbec se nebojí, občas mrknou jestli člověk nejede přímo k nim a jinak se dál spokojeně pasou 15 metrů od cesty..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whoelse Odesláno 6. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2013 (upraveno) Díky všem za připomínky, nakonec stejně asi zůstanu u starýho dobrýho ralpha a koupím provedení 2.25 http://www.kolonet.cz/eshop.php?id=1617&det=1 Další věc, kt aktuálně řeším je šířka řidítek, mám vlaštovky 620 mm a uvažoval jsem o 690, teď si, ale říkám, jestli to není pořád málo.. Upraveno 6. dubna 2013 uživatelem whoelse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whoelse Odesláno 6. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2013 vůbec se nebojí, občas mrknou jestli člověk nejede přímo k nim a jinak se dál spokojeně pasou 15 metrů od cesty..... 20130405_160351.jpg 20130405_161546.jpgTa druhá fotka je super, kde jsi ji fotil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 Blahopřeji...oni ti tam dali Suntour vidli, respektive to je asi tou výbavou Alivio, Bergamont Helix? To dražší už neměli?Jo je to ten Helix.Měli obě, ale popis na netu asi nebyl až tak přesný. Když jsme dali obě kola vedle sebe tak tohle bylo vybaveno celkově o trochu lépe. Měnič Deore LX, uzamykatelná vidlice, lepší gumy. Řazení bylo stejné, převodník asi taky. Využil jsem kupónu z Vela a tak méně to kolo vyšlo na osmičku, což není špatný v porovnání co nabízí za podobné peníze Author atd. V loni si koupila moje moje drahá polovička Pellse za víc než tohle kolečko, a když srovnám tu propracovanost rámu na tom Bergamontu tak si to musím pochválit. Taky je lehčí než cokoli co jsem do desítky viděl. Nemůžu se dočkat lepšího počasí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 Měl bych dotaz jak často servisujete,resp po jaké době nebo km vidlice,mám vidli Fox 32FRL O/B 100Budu rád za info popř.zkušenosti od povolanějších členů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 Párkrát jsem servisoval a jednou před léty i tady, Rock shox, ale dělají i Foxe, dozvíš se tam i nějáké užitečné info a nejlepší si tam zavolat, jsou v pohodě. Velké rozdíly jsem po servisech nezaznamenal, jsem asi tupej, tak si spíš každý tři, čtyři roky koupím novou jinou, ať mám zase moje kolo rád a čekají ta na mě nové zážitky z jízdy. Konec konců rád obměňuji veškeré komponenty postupem času za jiné http://www.rockshox-servis.cz/ Měl bych dotaz jak často servisujete,resp po jaké době nebo km vidlice,mám vidli Fox 32FRL O/B 100Budu rád za info popř.zkušenosti od povolanějších členů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whoelse Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 Měl bych dotaz jak často servisujete,resp po jaké době nebo km vidlice,mám vidli Fox 32FRL O/B 100Budu rád za info popř.zkušenosti od povolanějších členů Obecně platí, že fox je náročnější na servis, kt by měl být prováděn jednou ročně... Tahle vidle je ještě olej, pokud se nepletu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 Párkrát jsem servisoval a jednou před léty i tady, Rock shox, ale dělají i Foxe, dozvíš se tam i nějáké užitečné info a nejlepší si tam zavolat, jsou v pohodě. Velké rozdíly jsem po servisech nezaznamenal, jsem asi tupej, tak si spíš každý tři, čtyři roky koupím novou jinou, ať mám zase moje kolo rád a čekají ta na mě nové zážitky z jízdy. Konec konců rád obměňuji veškeré komponenty postupem času za jiné http://www.rockshox-servis.cz/díky,zkusím tam zavolat a pobavit se tam o servisu a ceně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2013 Co vím z vlastní zkušenosti, tak Fox by se m?l posílat na servis do Švece, zatímco RockShox si můžeš servisovat sám, pokud si na to troufneš. Já SIDa servisuuu sám, není to tak t?žké a Sram má na webu p?kné manuály... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2013 díky,zkusím tam zavolat a pobavit se tam o servisu a ceně Když seš ten kósek od Brna, zajeď si ke Svoradovi, servis Foxe Ti tam určitě udělají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2013 ....mountain bike: Dema Quark full suspension (hodinky nenosim/viac som na zemi ako na kole)....road Fuji Tiagra (zhanam sportester, ale kombinacie kadencia/tepovka/tacho je drahe ako prasa) ....za malo penazi vela muziky. 3000 km/leto...a uces stale drzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 Když seš ten kósek od Brna, zajeď si ke Svoradovi, servis Foxe Ti tam určitě udělají.Jo a pěkně draho Bloňdák je pěkně zparchantělej za ty roky u XCR... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whoelse Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 díky,zkusím tam zavolat a pobavit se tam o servisu a ceněZkus to tady, já tam servisoval loni a no problem http://www.bs-bike.eu/kontakt-a91 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 tak pedály jsou na kole..a zítra hurá na testovací jízdu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 Jezdil jsi už někdy nášlapy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky