Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Vysvětluj to šestiletým dětem :-) Dejte jim zkusit páčky a pak gripshift, co si vyberou a co je bude víc bavit....

No můj kluk s gripem nebyl schopen otočit, nechal jsem to předělat na páčky a pohoda. Je fakt, že to nebylo nové kolo. Promazání nepomohlo, ptal jsem se na to v servisu a řekli, že je to častý problém.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

přesně tak, když dcera dostala cca před 2 lety Ghosta s páčkama, tak nechápala, jak může bejt přehazování snadný, syn má gripshifty a mám pocit, že si před kopcem musí ulomit ruku, navíc furt řešit kterým směrem točit, prostě pro mě debilní systém

Odkaz ke komentáři

Tak individualita tam bude, jak říkám s námi jezdí halda děcek a mě naopak připadá že ty malý caparti co mají páčky s tím docela zápasí, ale je to tak nějak jedno. Kluk už to má od kamarádů vyzkoušené, říká že se na tom řadí jak na motorce, cha, tak proč mu kazit radost páčkama že jo :-)

Odkaz ke komentáři

Gusto, tvl, za kolik mas kolo Ty ? To kolo pak relativne slusne prodas a poteces na tom mene, nez kdyz upgradujes kola pro sebe. A o kolik vic nez dve sezony ho vozis? A zrovna u prcku, kde fakt je dulezite, aby mel slusne kolo hned od startu a nezhnusil si biking kvuli 20kg nefungujicimu smejdu... Nerikam, ze ses to Ty, ale miluju papinky co si vozi zadek na karbonu za kilo a remcaj ze detsky kolo, slusnej zaklad, stoji okolo desitky...

tak já beru bajky z druhé ruky v top stavu. Nové jim rozhodně nekupuji, pac vím, jak se k tomu chovají. Starší dcera měla GTcko, teď má 20" lapierre. Ty mladší teď kupují Specialized 16". Raději koupim slušný jetý a za rok či dva prodám za stejný peníze, než dát deset a pak prodat za půl. U dětí je to něco jiného než u dospělých... Tak prostě ty bajky s věkem měnit musíš...
Odkaz ke komentáři

HT jsou fajnové, mám je na Triggerovi a velká spokojenost. Ba naopak varuji před předraženou čínou typu Mortop co mám na RZ. Dokud jsem nevyměnil ložiska a nenechal si vytočit svoje podložky, ta věc nefungovala. Reklamace bez šance....dovozce normální šmejd, který mě po druhým telefonátu poslal do slova do prdele :-)

post-364-0-35930600-1541188972_thumb.jpg

post-364-0-55462000-1541188977.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...