African Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 (upraveno) Paráda dneska, trošku kosa ale jinak luxus :-) Ujel jsem trochu na stoupání, takže jsem spíš kolo tlačil, ale i tak to bylo příjemné, rozbitý jsem tedy kvalitně.... Upraveno 11. listopadu 2018 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Smisene pocity. Radost ze zdolani, zklamani z vykonu. Tech malo km v nohach je svinsky znat. Jo a karbon se zveda dobre Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Dnes bylo super počasí :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 AU :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Čučím, kolik lidí tady jezdí na Lysou. Někdy tam můžeme udělat sraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Dobrý nápad Čučím, kolik lidí tady jezdí na Lysou. Někdy tam můžeme udělat sraz Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Je třeba využít teplého počasí. Pak už to nebude na dlouhé švihy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Jsi si docela přivstal Jak vy to chlapi děláte, že ujedete sto kiláků a kolo máte úplně čisté? Jsem předevčírem ujel třicku a byl jsem jak dobytek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Nesmíš do bláta hochu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 A nac pak mit mtb ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Tady je strašné sucho, kaluž abys pohledal. Nepamatuju, kdy naposledy pršelo. I ti praváci podle toho vypadají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Nesmíš do bláta hochu.což je na Mtb docela problém.... A kdybych chtěl jezdit po silnici, tak si koupím silnicku ale je fakt, že ten Canon je focenej na asfaltu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Jak se dostáváte do lesa, když nejezdíte po asfaltu? Bydlíte přímo v lese nebo autem, kolo na nosiči a přímo do lesa? Tady jsou ty trasy namíchané, část asfalt, část mimo. MTB HT je pro mě univerzál, na kterém dám slušně lesní asfaltku i třeba sjezdovku z Lysé hory, což by na silničce fakt nešlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Jak se dostáváte do lesa, když nejezdíte po asfaltu? Bydlíte přímo v lese nebo autem, kolo na nosiči a přímo do lesa? Tady jsou ty trasy namíchané, část asfalt, část mimo. MTB HT je pro mě univerzál, na kterém dám slušně lesní asfaltku i třeba sjezdovku z Lysé hory, což by na silničce fakt nešlo...ve městě nebo hned za vypadnu na polní cestu, do lesa atp... A toho se snažím držet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Tak jsou bajkeři, co se v blátě přímo vyžívaj. Takhle jsem jednou v klidu objížděl na lesní cestě kaluž, a už tam byl maniak a vzal to pěkně prostředkem. On byl jako dobytek, já po jeho průjezdu už taky :-) Tak jen že dost často to není o tom terénu, ale jestli ze zasrat chceš, nebo ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Robertilos, asi 40m po louce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 (upraveno) Jj, jednoho bahňáka znám. A ten by si určitě nějaké bahno na projetí našel i toto léto na asfaltové cestě na Vysočině, kde snad půl roku v kuse nepršelo Upraveno 13. listopadu 2018 uživatelem Libor_OV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 No takhle to vypadá když jdeš jezdit a potkáš kámoše kterej tě stáhne "na jedno". A to jsem toho skoro půlku ustřihl... Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Sorry ale to je opravdu hnusná kvalita videa... Když si vezmu kvalitu videa z dnešních GoPro kamer tak toto vypadá jako bys to točil na kalkulačku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Kvalita nic moc a umístění kamery na riditka taky není zrovna ideální.Na druhou stranu mate nádherný les Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky