Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Super Gustafa, pěkné jsi to dneska měl, závidím, mě to nevyšlo časově, snad zítra" Jo, jinak jsem si dnes na cestách koupil 2x nové pneu Continetal Vapor a doma koukám, že  jedna je 26x2,1, to co jsem chtěl, ale ta druhá 26x2,4 - shit, taková bambule :eek: Zejtra to musím jít vrátit" Ve výprodeji kevlarky za čtyři stovečky, to je dost dobrý, doufám, že ještě ten správný rozměr bude kámoš mít, v koši byli posledníxh pár kousků"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to většinou položil, když jsem zastavoval...za jízdy snad ještě nikdy...to se mi vždycky povede nohu včas vycvaknout. Ale při tom zastavování na to nemyslím, zabrzdím...a ejhle, noha je pořád v pedálu a následuje leháro :-D

Taky se mi to občas stane, obzvlášť "zábavné" to je třeba před hospodou, nebo když dávám přednost nějakému autu. Taky se mi stalo, že jsem se připravil, vycvakl pravou nohu a pak narychlo změnil rozhodnutí a vystoupil vlevo, to je úplně na zabití........

Odkaz ke komentáři

Taky se mi to občas stane, obzvlášť "zábavné" to je třeba před hospodou, nebo když dávám přednost nějakému autu. Taky se mi stalo, že jsem se připravil, vycvakl pravou nohu a pak narychlo změnil rozhodnutí a vystoupil vlevo, to je úplně na zabití........

jj, při dávání přednosti je to pecka :-D

Odkaz ke komentáři

Taky se mi to občas stane, obzvlášť "zábavné" to je třeba před hospodou, nebo když dávám přednost nějakému autu. Taky se mi stalo, že jsem se připravil, vycvakl pravou nohu a pak narychlo změnil rozhodnutí a vystoupil vlevo, to je úplně na zabití........

Jo jo, oblíbená akce, také znám. A pak je bezvadné šlapat do hodně prudkého stoupání, kdy už to najednou nejde, člověk už skoro stojí, nohy jsou ale v maximálním záběru, takže nejdou vycvaknout a najednou se to položí na bok. Je to příjemné. Ale jinak nášlapy jsou nezbytná věc a jízda bez nich není prostě žádná jízda. 

Odkaz ke komentáři

Já to myslel tak, že se ti v nezamknutý stavbě ztrácí síla, kterou vynaložíš při záběru. Bez ohledu na nějaký nastavení, ale nic tak dokonalého jsem nezkoušel, tak nemůžu posoudit. Zdvih, 150mm?? Člověče ty si blááázen. :lol2: P.S. Někdo se vyžívá ve sjezdech, já drtím kopce.

Upraveno uživatelem GSIA79
Odkaz ke komentáři

Má, ale pouze a jen na sjezd, z mé zkušenosti" Bez zámku se neobejdeš, pokud drtíš kopce jak říkáš.

Jezdí tady někdo na full suspension, bez uzamykatelný zadní stavby? Zajímá mě zkušenost, má takovej rám vůbec smysl? Já mám Mattse.

Odkaz ke komentáři

Je to prostě pecka a neporovnatelnej zážitek z jízdy...takže díky...a už teď se těším na další vyjížďku.. :clap:  :clap:  :clap:

Je to fakt moc pěknej stroj, chtít XC fulla tak Anthem by byl vysoko na mém žebříčku. A jinak ten pravej rozdíl poznáš teprve, až po pár dnech na tomhle se zkusíš svézt zpátky na HT. To pak krásně ukáže ty rozdíly.

Odkaz ke komentáři

Já to myslel tak, že se ti v nezamknutý stavbě ztrácí síla, kterou vynaložíš při záběru. Bez ohledu na nějaký nastavení, ale nic tak dokonalého jsem nezkoušel, tak nemůžu posoudit. Zdvih, 150mm?? Člověče ty si blááázen. :lol2: P.S. Někdo se vyžívá ve sjezdech, já drtím kopce.

ja som jazdil na pevnom rame a presiel som na full - neporovnatelny konfort, super..., ale bez uzamykateleneho tlmica by som full nechcel. tuto sezonu si chcem dokonca vymenit zadny tlmic s ovladanim na riadidlach.

...samozrejme ide aj o to, kolko km v sezone najazdis. ak chces full na hriby, tak je to v celku jedno :-)

Odkaz ke komentáři

Prosim tě máš auto???

Já mám na XC vzadu 130mm a je to spíš málo. Pokud drtíš kopce na asfaltu tak si kup silnicu. PS: Sjezdy se jezdí na zdvihu 200-240mm a s úplně jiným nastavením tlumiče a geometrii kola. Asi jako že formule maj pevnej podvozek a Dakar jezdí auta, který nemůžou jezdit po silnici, protože by měly mořskou nemoc :)

Odkaz ke komentáři

Teda dneska jsem skoro umřel. Jako věděl jsem, že první výjezd po zimě bude tragickej.. ale že budu všude jezdit o tři, čtyři lehčí pastorky než na podzim a skoro nevyjedu kopec k baráku, to jsem nečekal:) Ovšem, byla to paráda!

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...