Duke650 Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Zbytečný hejt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Taky nějak s Tomas_2002 nějak nesouhlasím ... zas taková hrůza to není, ale docela mě irituje, když při vejšlapu potkáš cvaldu na elektro ( ano bez elektro by byl línej vylist i z baráku ). Ale von se cpe řízkem a zajídá to chlebem namazaný sádlem... Potom bych toho kluka hnal klackem. A ano tady to ztrácí absolutně význam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Proč myslíš ? Máš s tím takovou zkušenost ? Prosím, neměň příspěvky, pak se na ně blbě reaguje. Takže odpovím na tvůj původní: "Soudíš podle sebe ? :D" - Jasně že soudím podle sebe. Na kole jezdím proto, že si to chci vydřít. Kdybych chtěl aby mi něco pomáhalo, pojedu na motorce. Mnohem rychleji. Píšeš, že motor zapínáš jenom do kopce - no tak to mě docela pobavilo. Ono by taky bylo docela divný to zapínat z kopce nebo po rovině, že jo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kmonda Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Jarette, dobry rozbor! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Prosím, neměň příspěvky, pak se na ně blbě reaguje. Takže odpovím na tvůj původní: "Soudíš podle sebe ? :D" - Jasně že soudím podle sebe. Na kole jezdím proto, že si to chci vydřít. Kdybych chtěl aby mi něco pomáhalo, pojedu na motorce. Mnohem rychleji. Píšeš, že motor zapínáš jenom do kopce - no tak to mě docela pobavilo. Ono by taky bylo docela divný to zapínat z kopce nebo po rovině, že jo ?Jdeš do konfliktu ... zbytečně. Já nikoho nezhazoval, ty ano. Odhaduju, že ti na elektro kole ujedu, i když budu bez motoru ... skoro bych se i vsadil Pak kdo je ten mrzáček ? Všimni si, jakou jsem měl tepovku A víc dřít neznamená větší zážitek. Když jedu na sjezdovky, taky si kopec napřed nevyšlapu, ne ? Ty ano ? Jinak motor pomáhá od určité watové úrovně, tzn. že i na rovině, kde je třeba bahno se zapne. Já ho nezapínal záměrně, právě proto, abych si dal do těla o to víc. Ale zkus s enduro kolem jet prudký 10km kopec. Nepojedeš. Půjdeš. Stačí se mrknout do Rakous. Pokud budeš mít na zádech batoh s chrániči, integrálku, tak si za den dáš pořádný sjezd jednou, víc ne. Já si ho dám 5x a užiju si to rozhodně víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 To přirovnání se sjezdovkama kulhá na obě nohy. Spíš bych to řekl tak, že si vezmeš motor i když jdeš na běžky. Ale podle tebe jen když jedeš do kopce Máš recht, já si ten "pořádný sjezd" dám třeba jenom jednou. Ale i když mě letos zrovna v Rakousku při výjezdu na Schwarzensee předjížděly e-biky zleva i zprava tak mi aspoň nikdo nevzal ten pocit, že jsem si to nahoru vydupal vlastní silou a ne že mě tam vynesli inženýři od Bosche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Každému co jeho jest ... Specialized má mimochodem motory Brose Každopádně doporučuju, než něco šmahem shodíš, si to zkusit. Já se cyklistikou živím 25 let a kdyby mi někdo před pár lety řekl, že budu chválit elektrokolo, vysmál bych se mu. Já se taky nesměju těm, co mi na do kopce neuvisí ... tak malý péro nemám. Mimochodem, letos v srpnu jsem jel v Itálii na trénink s jedním profíkem a ten mi s klidem popisoval, jak čas od času jezdí na e-biku. Jezdí na něm proto, aby si při kompenzačním tréninku udržel nízkou zátěž a přitom se nemusel motat jen po rovině. Ty sjezdovky jsem dal záměrně, když jsem byl malý, trenér nás na Pradědu nutil šlapat nahoru a "zasloužit" si to ... zrovna oblibu si tím nezískal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Ježínek potěšil, uz se tesim az je projedu;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2018 Dnešních necelých 50km, krásné na sněhové nadílce Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Už bylo potřeba vypotit ty piva a chlebíčky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Vranovská přehrada... Tam se mi líbí já byl dnes taky konečně na bajku. Před chvilkou jsem se vrátil. Švih za tmy je super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Jaký máš pocit z tohoto kratšího boa ... Jezdím asi rok na MX175 a očekával sem od toho upnutí maličko více, mám raději pevnějc stáhlou nohu. A zda se mi to někdy horší jak tři sucháče... Imho kluci, Mate vůbec někde sníh, nebo to u Vás už vypadá na jaro :0/ :0D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 30. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2018 Pokud byste potřebovali aktuálnější mapu pro Garminy než je ta oficiální (Topo Czech), tak zkuste mrknout sem: http://www.osmg.brazovic.cz Zkusil jsem to zatím jen na Edgi ve městě, ale zatím ta mapa vypadá hodně přehledně při rozumném zoomu. Je to založené na OSM datech a je k tomu dodán vlastní TYP (vzhled jednotlivých části mapy). PS: nemám s tím nic společnýho, jen jsem objevil něco, co by mohlo zaujmout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
464 Odesláno 30. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2018 Osobne garmin u kol moc necenim.Pouzivam wahoo elemnt bolt. Rychlejsi ovladani, prehlednejsi, lepsi design, tlacitka. Dobra vec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelli Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 Už je objednáno na 2019: Cannondale F-SI Carbon 3 2019 - v zelené! ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 Jaký máš pocit z tohoto kratšího boa ... Jezdím asi rok na MX175 a očekával sem od toho upnutí maličko více, mám raději pevnějc stáhlou nohu. A zda se mi to někdy horší jak tři sucháče...Imho kluci, Mate vůbec někde sníh, nebo to u Vás už vypadá na jaro :0/ :0DHele uplne super, nohu to skripne uplne fest, presne jak pises, taky mam rad hodne utazenou nohu. Dneska je jdu poprve projet, tak sem zvedavej;-) dam echo. PS: snih sme meli na praze zapad tak 2-3 hodiny nez zaclo chcat a vse roztalo... myslim ze tohle byla nase ?zima?.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 Za chvíli odjezd. Tradiční Sikvestrovská vyjížďka do Hostýnských vrchů s partou přátel. To zas bude Silvestr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 (upraveno) Tikzot dík sem zvědav, na poznatky z vyjížďky :0) Vzduch: tak taky přemýšlím o změně termínu švihu :0D S partou jezdíme tradičně 4 rokem 1.1 :0D A než novoroční vyjizdka, to vypadá jako novoroční propustka pomocný školky a důchodců :0D kterým tety a ošetrovatelé zapomněli pridělat přídavný kolečka :0D Upraveno 31. prosince 2018 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 Kamaradi, vse nej do noveho roku, hlavne zdravi a at Vam to slape a je mne u prd.le na cem jezdite ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 Tak tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky