Lobber Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 Za mě zimní tretry ani zas tak mít nemusíš ... A ani to nevidím na velkou vrstvu oblečení ... já jezdím v klasických cvičkách na které natáhnu pogumované neopren návleky ...Pod trenky navlíknu Softshellové legíny ... Termo triko, starší dress na kolo a na to zimní dress ... A takhle dám i -7?c Ji horší jsou ty ruce... Ne a ne přijít na pořádný rukavice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
464 Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 Navleky na tretry davam taky a pod 5c uz je to blby. Ale porad verim, ze brzo zacne byt hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 Lobber: taky sem s rukavicemi laboroval, až sem skončil u tříprstých. Prsty nepromrzaji tak rychle,ale když je víc pod nulou, stejně musím po dvou hodinách na pivko do hospody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 Lobber: taky sem s rukavicemi laboroval, až sem skončil u tříprstých. Prsty nepromrzaji tak rychle,ale když je víc pod nulou, stejně musím po dvou hodinách na pivko do hospody. ??? To jako fakt??? Tvl už jen z toho čtení, mě ty dva prsty umrzávaj předem :0D .... To si nějak ani neumím představit .. Můžeš poslat link na ty rukavice co vozíš !? Já Teď mám od BBB ColdShield 5prsťáky... Ale když doufá severák stejně mi promrznou :0/ . A to tedy rychleji jak do 2hod .... a s představou ze má brzdit holejma prstama ... Ne, díky :0D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 Kupoval jsem je z nějakého ang. e-shopu. Odkaz už nevím, ale hledej lobster winter gloves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 Myslíš třeba toto ??? https://www.vodahory.cz/panske/rukavice/ortovox-glove-pro-lobster-rukavice-black-raven-%7C-m-detail?gclid=EAIaIQobChMI7s2gj6f83wIVVOh3Ch1F1QboEAQYAiABEgIEW_D_BwE Není to nepohodlné na brzdy ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 Ty moje mají zvlášt palec, ukazováček+prsteníček a pak ten zbytek. Řazení,brždění bez problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 Dnes ráno do práce,sice jen hodinka,ale mráz poctivej a prsty v teple. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 Zkus veloservis palác v HB ... někdy klopítnou, ale za mě velká spokojenost Ještě sem slyšel, že jsou dobrý v Highland sport. Ale ještě osobně nevyzkoušenoDíky, kontaktoval jsem vs palác hb a prý to posílají na servis k žitnému - to si raději dám někam, kde to umí udělat inhouse. Asi zkusím BB cyklosport v České u Brna... prý si mám nachystat 5 tKč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 Díky, kontaktoval jsem vs palác hb a prý to posílají na servis k žitnému - to si raději dám někam, kde to umí udělat inhouse.Asi zkusím BB cyklosport v České u Brna... prý si mám nachystat 5 tKč...Poslat vidlici k Žitňasovi je nejlepší volba, je to centrální servis pro ČR ... dělají toho desítky a mají všechny náhradní díly. Komplet servis nikdo jiný nedělá a pokud ano, rozhodně v tom nebude tak zběhlý ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 (upraveno) Tam jsem se ptal taky, ale musel bych jim poslat samotnou vidli a tlumič, tj. prvně bych musel pořešit demontáž a pak zpětnou montáž do rámu. Ten BB je na mapě Žitného vedený jako autorizovaný servisní centrumRS, tak to snad nezvoraj...a mohu jim dovézt celé kolo, což je pro mne komfortnější Upraveno 25. ledna 2019 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 Tam jsem se ptal taky, ale musel bych jim poslat samotnou vidli a tlumič, tj. prvně bych musel pořešit demontáž a pak zpětnou montáž do rámu. Ten BB je na mapě Žitného vedený jako autorizovaný servisní centrumRS, tak to snad nezvoraj...a mohu jim dovézt celé kolo, což je pro mne komfortnějšíJak myslíš, doporučuju, ať ti to sundaj a pošlou sami ... pak zase zkompletují. Autorizovaný servis je totiž kde kdo, ale borci většinou dělají základní věci ... já bych to nechal na Žitným Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 Hmm, tak asi dám na tebe. místní servis rovnou řekl, že to posílá k Žitnému, takže bych to kolo ani nemusel vozit do brna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 Prvni vyjizdka v tomto roce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 Super. Hrozně se na bajk těším, ale sněhu je tolik, že si ještě nějakej pátek počkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 Dnes je to 99. den bez kola :-( a podle počasí na Vysočině to vypadá na hoodně dlouhý absťák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 Vzhledem k tomu de bydlíš jsem ti to opravil na nějakou reálnou časovou úroveň Super. Hrozně se na bajk těším, ale sněhu je tolik, že si ještě nějakej pátek úplněk počkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 Prvni vyjizdka v tomto roce..aspoň už to máš trochu špinavý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 Dnes je to 99. den bez kola :-( a podle počasí na Vysočině to vypadá na hoodně dlouhý absťákTak jsem se kounul kdy jsem na tom sedel naposledy. Bylo to 31.10. Pak jsem si nachystal zimni tretry a stoji v garazi porad na stejnym miste. Ale diky snehu mam udelanej komplet servis Foxackeho tlumice, vidle a sedlovky u Svece a kolo nachystany. Jeste dolejt mliko. Ale zatim to vidim s jezdenim tak na brezen. Na druhou stranu musim rict, ze tolik naslapano na sneznicich a najezdeno na bezkach jsem uz dlouho nemel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 Já byl v neděli 21.10. Dnes jsem dal do servisu RockShox vidli i tlumič... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky