Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Za mě zimní tretry ani zas tak mít nemusíš ... A ani to nevidím na velkou vrstvu oblečení ...

já jezdím v klasických cvičkách na které natáhnu pogumované neopren návleky ...

Pod trenky navlíknu Softshellové legíny ... Termo triko, starší dress na kolo a na to zimní dress ... A takhle dám i -7?c

Ji horší jsou ty ruce... Ne a ne přijít na pořádný rukavice

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lobber: taky sem s rukavicemi laboroval, až sem skončil u tříprstých. Prsty nepromrzaji tak rychle,ale když je víc pod nulou, stejně musím po dvou hodinách na pivko do hospody.

??? To jako fakt??? Tvl už jen z toho čtení, mě ty dva prsty umrzávaj předem :0D .... To si nějak ani neumím představit .. Můžeš poslat link na ty rukavice co vozíš !?

Já Teď mám od BBB ColdShield 5prsťáky... Ale když doufá severák stejně mi promrznou :0/ . A to tedy rychleji jak do 2hod .... a s představou ze má brzdit holejma prstama ... Ne, díky :0D

Odkaz ke komentáři

Zkus veloservis palác v HB ... někdy klopítnou, ale za mě velká spokojenost

Ještě sem slyšel, že jsou dobrý v Highland sport. Ale ještě osobně nevyzkoušeno

Díky, kontaktoval jsem vs palác hb a prý to posílají na servis k žitnému - to si raději dám někam, kde to umí udělat inhouse.

Asi zkusím BB cyklosport v České u Brna... prý si mám nachystat 5 tKč...

Odkaz ke komentáři

Díky, kontaktoval jsem vs palác hb a prý to posílají na servis k žitnému - to si raději dám někam, kde to umí udělat inhouse.

Asi zkusím BB cyklosport v České u Brna... prý si mám nachystat 5 tKč...

Poslat vidlici k Žitňasovi je nejlepší volba, je to centrální servis pro ČR ... dělají toho desítky a mají všechny náhradní díly. Komplet servis nikdo jiný nedělá a pokud ano, rozhodně v tom nebude tak zběhlý ...

Odkaz ke komentáři

Tam jsem se ptal taky, ale musel bych jim poslat samotnou vidli a tlumič, tj. prvně bych musel pořešit demontáž a pak zpětnou montáž do rámu. Ten BB je na mapě Žitného vedený jako autorizovaný servisní centrumRS, tak to snad nezvoraj...a mohu jim dovézt celé kolo, což je pro mne komfortnější

Upraveno uživatelem Duke650
Odkaz ke komentáři

Tam jsem se ptal taky, ale musel bych jim poslat samotnou vidli a tlumič, tj. prvně bych musel pořešit demontáž a pak zpětnou montáž do rámu. Ten BB je na mapě Žitného vedený jako autorizovaný servisní centrumRS, tak to snad nezvoraj...a mohu jim dovézt celé kolo, což je pro mne komfortnější

Jak myslíš, doporučuju, ať ti to sundaj a pošlou sami ... pak zase zkompletují. Autorizovaný servis je totiž kde kdo, ale borci většinou dělají základní věci ... já bych to nechal na Žitným :)

Odkaz ke komentáři

Dnes je to 99. den bez kola :-( a podle počasí na Vysočině to vypadá na hoodně dlouhý absťák

Tak jsem se kounul kdy jsem na tom sedel naposledy. Bylo to 31.10. Pak jsem si nachystal zimni tretry a stoji v garazi porad na stejnym miste. Ale diky snehu mam udelanej komplet servis Foxackeho tlumice, vidle a sedlovky u Svece a kolo nachystany. Jeste dolejt mliko. Ale zatim to vidim s jezdenim tak na brezen.

Na druhou stranu musim rict, ze tolik naslapano na sneznicich a najezdeno na bezkach jsem uz dlouho nemel.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...