Anela Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 A tady třeba praktické využití od mého bývalého cyklo parťáka. Už jsem to tady jednou dával:https://skibikecentrumteam.cz/2018/10/24/wattova-kucharka-viktora-klose/jeste ze je na konci toho clanku obrazek cyklisty, jinak jsem do posledniho radku netusil ze se bavime o cyklistice - to byly same vypocty ale docela zajimave, musim rict Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Dokonce je to i Viktor Minule jsem ho potkal v Pendolinu a ptal se jestli nezajdeme o víkendu na Bike a neotočíme Beskydy. Naštěstí jsem už měl domluvený výlet do Tater, jinak bych někde v 1/2 Lysé umřel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Ten to dobre mastil, 63km/h.https://www.idnes.cz/pardubice/zpravy/srnec-cyklista-prilba-tachometr-neprezilo-zvire-sec.A190408_144344_pardubice-zpravy_skn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Ty kokso, mastit to 63 kmh na tom Authoru, to chtelo poradnej kopec a dost odvahy... Jestli to má dobře nastavený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Motivace dělá divy... já se dnes ze všech sil vetchého starce držel mladé vysportované cyklistky v naději, že se během posledních 11 kilometrů nebudu kochat krajinou, ale esteticky stvárněným pozadím v elasťákách a pak ji kousek před městem nonšalantně předjedu...prdlajs, jela jak ďas 30-35km/h (ona MTB hardtail 29", já full 29"), po 8 km jsem si řekl, že i jarní krajina je pěkná a nějaká prdelka není dostatečným důvodem pro srdeční zástavu :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Ty jsi se držel cizí ženský 8 kilometrů? :-) Musela mít pěkně nahnáno, buď rád ze nezavolala policajty.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 (upraveno) Ty jsi se držel cizí ženský 8 kilometrů? :-) Musela mít pěkně nahnáno, buď rád ze nezavolala policajty....proto možná jela tak rychle... Aby toho uchyla setrasla :D Upraveno 8. dubna 2019 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Motivace dělá divy... já se dnes ze všech sil vetchého starce držel mladé vysportované cyklistky v naději, že se během posledních 11 kilometrů nebudu kochat krajinou, ale esteticky stvárněným pozadím v elasťákách a pak ji kousek před městem nonšalantně předjedu... prdlajs, jela jak ďas 30-35km/h (ona MTB hardtail 29", já full 29"), po 8 km jsem si řekl, že i jarní krajina je pěkná a nějaká prdelka není dostatečným důvodem pro srdeční zástavu :-(Mám podobnej zážitek. Z kopce jsem jí díky váze předjel a do kopce ona zase mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Nejhorší je, že vůbec nevěděla, co se děje za ní. Na rameni mobil, v uších sluchátka, jela naprosto uvolněně, ale fakt svižně, stehniska na tu její výšku ca 160 cm poměrově možná větší než já při 183 cm.. pravda, táhla o cca 25 kilo méně hmoty, ale i tak to byla dobrá facka a vystřízlivění.Ale my tady máme jednu sportovkyni vedle druhé, jednou jsem na silnici potkal Sáblíkovou (kdysi bydlela třicet metrů od nás) a to hubené šlachovité "děcko" jelo neskutečné převody, po kilometru jsem byl v řiti.Jo a někdy na začátku devatesátek jsem u Ski Hotelu (Vysočina aréna, dějiště biatlonových a MTB svěťáků) asi půl kilometru jel za Kateřinou Neumanovou, ta měla neskutečné nohy, kůň hadr...Takže pointa: jseš-li dědek rekreační cyklista, vyhýbej se dvacítkám, které se sportem živí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Anebo si vem příště elektrokolo, a nebudeš muset střízlivět a dostávat facky.....:-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Nemám. Facka je občas užitečná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Vždyť to byla úplně cizá ženská, do lidí nevidíš, kolikrát dokážou překvapit. Nejhorší když ba naopak klamou tělem, váží třeba sto kilo, nebo jim je šedesát a stějně tě natřou....to je pak doslova k nasrání :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Já tak jednou jel totálně dno do kopce na bike a najednou kolem mě borec a totálně mě natřel. Ani haknout jsem se nedokázal, nahoře na mě čekal a vyklubal se z něj Boudas. Pak jsem s ním dal ještě 5km. Kdy na mě už bral ohled. Pak jsem zbaběle řekl, že jedu domů a když už mě nemohl vidět, tak jsem ležel asi 15 minut pod stromem :-D A teď nedávno jsem jel silnici. 400m přede mnou chlap na biku, vypadal sportovně ale ne zase moc. Jel jsem nějakých 38 a sjížděl ho skoro 4 km. Pak jsem zjistil, že nenávidím elektro kola :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 (upraveno) Ty kokso, mastit to 63 kmh na tom Authoru, to chtelo poradnej kopec a dost odvahy... Jestli to má dobře nastavený Je to maximalka ktoru to kedy nameralo. Svieti tam "max" pokial dobre vidim. Ale podla novinarov to dal prave vtedy a tam. Ale aj tak dost... Sent via IPoAC Upraveno 8. dubna 2019 uživatelem shaggy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Marné nahánění borců v lese, kteří z dálky vypadají normál, ale do kopce turbo, už ani nezmiňuju...stejně si toho ebajka jednou budu muset koupit, kolena+kyčle atd. Ale švagr měl jedno osudové setkání v Alpách,, to prý chtěl praštit s cyklistikou nafurt.To mu bylo kolem čtyřiceti, ročně najel kolem 15-20.000, v únoru míval najeto víc než já za rok, jezdil nějakou tu ligu masters nebo jak se tomu říkalo, a každý rok s partou jeli do Alp na nějaký maraton, aby pak mohl machrovat dresem, na kterém byl profil trati.Jel na silničním kole nějakou tu trasu s největším machrindexem, fakt dlouhé stoupání z údolí, a povídal"no tak ti tam prostě kmitám, zakouslej do beranů, v očích krev, a slyším, že se zezadu někdo blíží, což je OK, jsou tady větší střelci než já. Jenže jak byl ten borec na mojí úrovni, tak periferní vidění vyslalo to mozku signál, že něco není v pořádku. Tak otočím hlavu a vidím, že ten hajzl má jen jednu nohu! V ten moment jsem chtěl kanondejla hodit do škarpy, zavolat si odvoz, ožrat se a už nikdy nesednout na kolo"...Pointa je, že se v cíli s tím borcem potkal a on to byl náš slavný paraolympionik, jmenuje se myslím Ježek. To ještě ale nebyl tak profláklý, muselo to být rok předtím, co byly Ježka plné noviny a televize... tipuju Alpy 1999, rok před paralympiádou v Sydney Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 A pak vozte tachometr... nakonec se to jeste obrati proti nemu, ze jel moc rychle... Ten to dobre mastil, 63km/h. https://www.idnes.cz/pardubice/zpravy/srnec-cyklista-prilba-tachometr-neprezilo-zvire-sec.A190408_144344_pardubice-zpravy_skn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 A pak vozte tachometr... nakonec se to jeste obrati proti nemu, ze jel moc rychle... Na tom ze jel 60km/h ? Tak jedine volnym padem.... Jinak fajn ze to kluk ve zdravi prezil. Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 Ja jednou na silnici okolo Sazavy predjel 2 skoro duchodce, obtloustlyho chlapa a zenskou okolo 60, me bylo tehdy cca 30 a mel o 20kilo min, a pak jsem cca 5 km potil krev, aby me nepredjeli zpatky, bo to bych hanbou neprezil. Nakonec jsem musel sjet z cesty, aby me "nedostali". A e-kola nemeli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 Když se tady řeší to potkávání známých cyklistů, včera jsme se ženou kupovali kolo v jednom malinkém cyklo obchodě v Ostravě a objevil se tam Jarda Kulhavý. Evidentně tam byl pečený vařený. Před obchodem stál jeho trojzubec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 Kolegové, mohl bych vás poprosit o zhodnocení tohoto kola i vzhledem k ceně a faktu, že mám jako zaměstnanec 13% slevu ? Přijde mi to jako slušná cena za karbonový celopéro na Eaglu ... https://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/jizdno-kola/jizdni-kolo-skoda-mtb-29-full-000050212aex/0/1/24/43/1001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky