roura74 Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Hlavne ze to probehlo aspon tak bez nejakyho padu... Jsem zvedavej jak se k tomu vyrobce postavi. Podle mne na bajk v zaruce fatalni pruser... At ti to rychle a s velkou omluvou vyresi.... Mira TapatalkDíky. Snad to proběhne v poho. A kupodivu ani nejsem moc nasranej, protože mi proběhlo hlavou co se všechno mohlo stát a naštěstí se nestalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Přesně, naštve to, ale jak nejde o život jde o prd. Věřím tomu že ti to vymění a jede se dál...co to máš za značku? Už si nevzpomínám.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Afri, myslim na 90% ze Merida.... Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 No a je to Cube. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 No a je to Cube. Tak to bylo to pred tim pardon... Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Jaká tam je záruka na rám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Myslim, ze 3 roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 neruplo to po nějakém "brutálním spurtu" ? :-) onehdá tu něco takového proběhlo ve spojitosti s Kulhošem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 No a je to Cube. je to nemile,ale stát se může cokoliv i u nej značek ,hlavně že se ti nic nestalo a snad to vyřeší rychle a nebude se to opakovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 neruplo to po nějakém "brutálním spurtu" ? :-) onehdá tu něco takového proběhlo ve spojitosti s Kulhošem :-)Je mi 45, brutalni spurty jdou mimo me. Pivicko, dlabanec, kochat se krajinou. Obcas nejakej light sjezdik, obcas se vyhecuju na nejakej Strava segment a tim to konci. Jezdim pro radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Tak ci tak, u rok staryho bajku kor pri alu stavbě by se to nemělo stát ani u "číny" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Hlavne že si v cajku... jdem zvědavej, jak se k tomu Wehrmachti postaví. Většinou praskliny zadní stavby prý moc neuznavaji. Ale to je při doživotní záruce. V té klasické to je ani jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
464 Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 No a co to je konkretne za kolo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 No a co to je konkretne za kolo?Cube Stereo 120 HPC SLT 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Historie se opakuje, řetěz SRAM je po 525 km na 132,7mm :-( Předtím tam byl PC1130, 9. dubna šel do koše po 677 km, tak jsem ještě dal šanci řetězu PC X1 a ten se nechová o nic lépe (2-převodník a 11-kolečko SRAM GX).Mám doma nějaké zásoby HG701, tak nevím, mám to zkusit? Jezdíte někdo řetěz Shimano na kazetě SRAM? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Kup xx1... Ten drží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Kluci, právě jsem se vratil ze svihu a mam uplne rozsekanou prdel. Mam Scotta Geniuse, sedlo origo syncros. Kdyz skáču po lese, tak je to cajk, protoze casto stojim, ale kdyz jedu s harantama 40 km po cyklostezce, je to peklo. Chci neco kvalitniho a pohodlnyho. Nemate nekdo nejaky tip? Dik ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Mám Ergon, zvažoval jsem ještě SQ lab. Hlavně půjčit a zkoušet, googluj testovací sedla, každá pr.el je jiná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Co máš za kalhoty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Hlavně jestli to byl jeden z prvních švihů tak je to běžné, mám to stejně každý rok a prdel si pak zvykne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky