Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Hele ne, 2x jsem pichl predni, 2x zadni, pokazdy osaham plast zevnitr, trn a kaminek co tam byl jsem vyndal.

Bohuzel, co jsem se tak ptal na Bikeforu, tak nic rozumnyho s ochranou proti pichnuti se ani moc nedela. To uz je na e-kola, ma to okolo kila vahy + je to tvrdy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vozim uz asi 4 roky Continentale Race King ve variantě Protection (240 TPI) a od té doby žádné defekty. Předtím jsem jezdil Nobby Nic a tam to bylo tak 2-3 za sezónu. Jen je tu moc v té variantě Protection nemají, objednávám z německa (jako většínu věcí na kolo)

Odkaz ke komentáři

Mám 12 let 1 helmu, bez defektu, ale říkám si, že kdyby teď byl, že bych nemusel dopadnout uplně dobře a protože sem Trek/Bontrager pozitive, tak sem se díval na jejich system Wavecel

https://www.trekbikes.com/cz/cs_CZ/vybaven%C3%AD/cyklistick%C3%A9-p%C5%99%C3%ADslu%C5%A1enstv%C3%AD/p%C5%99ilby/p%C5%99ilby-bontrager-wavecel/silni%C4%8Dn%C3%AD-cyklistick%C3%A1-p%C5%99ilba-bontrager-specter-wavecel/p/25364/?colorCode=yellowvisibility

máte ji někdo/zkoušel jste?

Je mi jasný, že jí musím zkusit na lebku, ale spíš mi de vo to, esli se nemám podívat po něčem jiným

díky

Vypadá to dost dobře, ta technologie asi bude mít něco do sebe, ale 6,5k za helmu na MTB ? No, to je docela síla... 

Odkaz ke komentáři

Kellys Soot 70.

To je presne gravel bike, ktery bych naordinoval holce aby jezdila se mnou (asfalt + lehci teren, ona gravel, ja MTB). Na tomhle kole se mi libi ze to je 1x11 a ma Schwalbe G-One uz z fabriky. Ten teleskop bych prodal na cyklobazaru za dvojku a dal tam nejakou karbonovou sedlovku pokoutne sehnanou za petikilo. Jo a kola bych fouknul tubeless.

Jinou barevnou kombinaci bych vsak radsi.

Odkaz ke komentáři

Koukám na geo a ten kellys není zas tak velký v tom Lku. Chtěl bych to spíš do sportovna.

Odpovídá velikosti mezi S a M u canyonu grailu. Jen má větší stack ale ten se dá řešit odebráním podložek myslím.

Upraveno uživatelem exBURN
Odkaz ke komentáři

Máte někdo helmu s tím hlásičem bouračky Angi?

https://www.specialized.com/cz/cs/stories/angi

Jezdím sám, tak o tom přemýšlím...

videl jsem na to reklamu a hned jsem nad tim zacal premyslet, taky jezdim 99% sam a manzelka o me samozrejme ma obavu, zejmena pri delsich vyjizdkach.

obcas zapnu garmin livetrack, ale to uz se pakrkat zaseklo nekde v pulce trasy a pak to ma na uroven klidu prave opacny efekt :)

stejne bych si mel poridit novou helmu, uz ji mam pres 6 let...

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

Lione na tyhle kola jsem koukal. Podle mě super nabídka za ty peníze, ale mě moc do oka nepadly - chci určitě jednoplacku, hydraulické brzdy a lepší pláště. U toho kellyse když střelím teleskop, tak se dostanu k 28 tisícům.  Navíc nejsem zaměstnanec a ten levnější tribal už v M ku nikde moc není skladem. 

Navíc bojuju s tím, že bych pak pustil fulla, takže mi ještě "zbyde" :-D

Upraveno uživatelem exBURN
Odkaz ke komentáři

Vypadá to dost dobře, ta technologie asi bude mít něco do sebe, ale 6,5k za helmu na MTB ? No, to je docela síla... 

Na podobné téma byly kdysi pradávno reklamy v časopisech pro motorkáře - volně parafrázuji text

"Pokud má tvoje hlava hodnotu 100 USD, kup si helmu za 100 USD. Jinak si kup naši bezpečnou helmu Bell"

Odkaz ke komentáři

videl jsem na to reklamu a hned jsem nad tim zacal premyslet, taky jezdim 99% sam a manzelka o me samozrejme ma obavu, zejmena pri delsich vyjizdkach.

obcas zapnu garmin livetrack, ale to uz se pakrkat zaseklo nekde v pulce trasy a pak to ma na uroven klidu prave opacny efekt :)

stejne bych si mel poridit novou helmu, uz ji mam pres 6 let...

Nevíš, zda se tam pak platí nějaký aktivační nebo udržovací poplatek za ten čip?

Odkaz ke komentáři

Ta helma vypadá opravdu dobře, jezdím hodně sám a kolikrát na hraně, takže mě to zajímá také :-) S těma děckama už se začíná člověk trochu přenastavovat, před pár lety bych nad tím mávnul rukou. Spešla tady myslím dělá Jarett, možná by nám k té helmě mohl prozradit trochu více, pokud tedy zrovna někde nepotapi se žraloky :-)

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...