Duke650 Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 Máte někdo helmu s tím hlásičem bouračky Angi?https://www.specialized.com/cz/cs/stories/angiJezdím sám, tak o tom přemýšlím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 Dneska jsem mel dalsi defekt, takze to vidim na Smart Sam a bude klid :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 Dneska jsem mel dalsi defekt, takze to vidim na Smart Sam a bude klid :-)nemám zapichnutej bordel uvnitř pláště? Teda v případě, že vozis duše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 Hele ne, 2x jsem pichl predni, 2x zadni, pokazdy osaham plast zevnitr, trn a kaminek co tam byl jsem vyndal. Bohuzel, co jsem se tak ptal na Bikeforu, tak nic rozumnyho s ochranou proti pichnuti se ani moc nedela. To uz je na e-kola, ma to okolo kila vahy + je to tvrdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Procházka Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 Vozim uz asi 4 roky Continentale Race King ve variantě Protection (240 TPI) a od té doby žádné defekty. Předtím jsem jezdil Nobby Nic a tam to bylo tak 2-3 za sezónu. Jen je tu moc v té variantě Protection nemají, objednávám z německa (jako většínu věcí na kolo) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 Kluci, na traily se už nedostanu a tak mě láká gravel. Co Kellys soot 70 2019? Hodně se mi líbil a byl by za cca 30,5k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 Mám 12 let 1 helmu, bez defektu, ale říkám si, že kdyby teď byl, že bych nemusel dopadnout uplně dobře a protože sem Trek/Bontrager pozitive, tak sem se díval na jejich system Wavecel https://www.trekbikes.com/cz/cs_CZ/vybaven%C3%AD/cyklistick%C3%A9-p%C5%99%C3%ADslu%C5%A1enstv%C3%AD/p%C5%99ilby/p%C5%99ilby-bontrager-wavecel/silni%C4%8Dn%C3%AD-cyklistick%C3%A1-p%C5%99ilba-bontrager-specter-wavecel/p/25364/?colorCode=yellowvisibility máte ji někdo/zkoušel jste?Je mi jasný, že jí musím zkusit na lebku, ale spíš mi de vo to, esli se nemám podívat po něčem jiným díky Vypadá to dost dobře, ta technologie asi bude mít něco do sebe, ale 6,5k za helmu na MTB ? No, to je docela síla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
464 Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 Kellys Soot 70.To je presne gravel bike, ktery bych naordinoval holce aby jezdila se mnou (asfalt + lehci teren, ona gravel, ja MTB). Na tomhle kole se mi libi ze to je 1x11 a ma Schwalbe G-One uz z fabriky. Ten teleskop bych prodal na cyklobazaru za dvojku a dal tam nejakou karbonovou sedlovku pokoutne sehnanou za petikilo. Jo a kola bych fouknul tubeless. Jinou barevnou kombinaci bych vsak radsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 Jj přesně to bych s tím teleskopem provedl. Jedinné co mě děsí je to, že na ofiko stránkách uvádí váhu 10,7 což mě přijde moc. Obdobně vybavený Canyon je podstatně lehčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 Teda kdyby byl nějaký k mání..... :-D Graily nejsou vůbec a hliníkový inflite až koncem léta a to se mi asi nechce čekat. Nějaký další tip na gravel kolem 30? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 Ja vzal to ctm, vyslo v akci na 24, jinak ten kellys je ted na cyklobazaru za 27.Teda kdyby byl nějaký k mání..... :-D Graily nejsou vůbec a hliníkový inflite až koncem léta a to se mi asi nechce čekat. Nějaký další tip na gravel kolem 30? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 Teda kdyby byl nějaký k mání..... :-D Graily nejsou vůbec a hliníkový inflite až koncem léta a to se mi asi nechce čekat. Nějaký další tip na gravel kolem 30? ?https://www.planetx.co.uk/i/q/EBPXFMR1/planet-x-full-monty-sl-sram-rival-1-gravel-bike Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 Ten kellys na bazaru je L a to mě bude asi velký. Mám 177cm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 (upraveno) Koukám na geo a ten kellys není zas tak velký v tom Lku. Chtěl bych to spíš do sportovna. Odpovídá velikosti mezi S a M u canyonu grailu. Jen má větší stack ale ten se dá řešit odebráním podložek myslím. Upraveno 5. června 2019 uživatelem exBURN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 Máte někdo helmu s tím hlásičem bouračky Angi?https://www.specialized.com/cz/cs/stories/angiJezdím sám, tak o tom přemýšlím...videl jsem na to reklamu a hned jsem nad tim zacal premyslet, taky jezdim 99% sam a manzelka o me samozrejme ma obavu, zejmena pri delsich vyjizdkach.obcas zapnu garmin livetrack, ale to uz se pakrkat zaseklo nekde v pulce trasy a pak to ma na uroven klidu prave opacny efekt stejne bych si mel poridit novou helmu, uz ji mam pres 6 let... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 exBURN: kdybys chtěl ušetřit, tak třeba toto... A zamestnanci pry maji slevu 25% https://www.decathlon.cz/silnicni-kolo-rc-520-id_8502389.html?gclid=CjwKCAjw0N3nBRBvEiwAHMwvNtVa3XOc1ByfPab_7mDJgztzSxSUQdDq0s-Gn5BfCf7yFYJxG7f8oxoC-NMQAvD_BwE Letošní model... https://www.decathlon.cz/kolo-triban-rc520-gravel-id_8504030.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 (upraveno) Lione na tyhle kola jsem koukal. Podle mě super nabídka za ty peníze, ale mě moc do oka nepadly - chci určitě jednoplacku, hydraulické brzdy a lepší pláště. U toho kellyse když střelím teleskop, tak se dostanu k 28 tisícům. Navíc nejsem zaměstnanec a ten levnější tribal už v M ku nikde moc není skladem. Navíc bojuju s tím, že bych pak pustil fulla, takže mi ještě "zbyde" :-D Upraveno 5. června 2019 uživatelem exBURN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 Vypadá to dost dobře, ta technologie asi bude mít něco do sebe, ale 6,5k za helmu na MTB ? No, to je docela síla... Na podobné téma byly kdysi pradávno reklamy v časopisech pro motorkáře - volně parafrázuji text"Pokud má tvoje hlava hodnotu 100 USD, kup si helmu za 100 USD. Jinak si kup naši bezpečnou helmu Bell" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 videl jsem na to reklamu a hned jsem nad tim zacal premyslet, taky jezdim 99% sam a manzelka o me samozrejme ma obavu, zejmena pri delsich vyjizdkach.obcas zapnu garmin livetrack, ale to uz se pakrkat zaseklo nekde v pulce trasy a pak to ma na uroven klidu prave opacny efekt stejne bych si mel poridit novou helmu, uz ji mam pres 6 let...Nevíš, zda se tam pak platí nějaký aktivační nebo udržovací poplatek za ten čip? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 (upraveno) Ta helma vypadá opravdu dobře, jezdím hodně sám a kolikrát na hraně, takže mě to zajímá také :-) S těma děckama už se začíná člověk trochu přenastavovat, před pár lety bych nad tím mávnul rukou. Spešla tady myslím dělá Jarett, možná by nám k té helmě mohl prozradit trochu více, pokud tedy zrovna někde nepotapi se žraloky :-) Upraveno 5. června 2019 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky