Gustaf Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 taky sem si byl zablbnout...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 Pche, nasadil bych ji kravatu... . Domnivam se, ze az se ta zprava rozsiri, jedno zda je to pravda nebo ne, bude v okolnich lesich nebezpecno. Predpokladam, ze srnomrdi z okoli si to nenechaj ujit, zkusit si prasknout na neco exotickeho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 Pche, nasadil bych ji kravatu... . Domnivam se, ze az se ta zprava rozsiri, jedno zda je to pravda nebo ne, bude v okolnich lesich nebezpecno. Predpokladam, ze srnomrdi z okoli si to nenechaj ujit, zkusit si prasknout na neco exotickeho... Pockej, tam daj zakaz vjezdu na kole... Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 Já teď na oběd sežral prej kus mečouna... Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 Vrtule na horách. Jsou tam proč?Protože pak má ten vítr jako prase aspoň nějaký zdůvodnění. Fuj to byl hnus ufoukanej mezi těma pastvinama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 Rikal jsem si zas tam tu nohu asi vratil a naaranzoval, ale dravci utoci na pohybujici se veci a rychle otacejici se vzorek na plasti ho muze lakat. A zes ho mohl prohnat mezi ramem a plastem. Jsem naivni blbecek, cekam od lidi to lepsi :-))). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 Kluci, co si myslite o tomhle kole? https://www.kola-online.cz/cannondale-habit-5-2018/d33615?gclid=EAIaIQobChMIvpnst9v94gIVjOd3Ch0F-QOEEAsYAiABEgK83fD_BwE Nikde jsem na to nenasel nejake recenze. Chtel bych to na takovy normalni XC jezdeni a casto se vyskytujeme na Klinovci, takze i ty mistni traily. Neni ten rozsah 1x11 a s pouze 30 zubama na tacu moc malej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 Kluci, co si myslite o tomhle kole?https://www.kola-online.cz/cannondale-habit-5-2018/d33615?gclid=EAIaIQobChMIvpnst9v94gIVjOd3Ch0F-QOEEAsYAiABEgK83fD_BwENikde jsem na to nenasel nejake recenze. Chtel bych to na takovy normalni XC jezdeni a casto se vyskytujeme na Klinovci, takze i ty mistni traily. Neni ten rozsah 1x11 a s pouze 30 zubama na tacu moc malej?Já bych si s 30 zubama na rovince vykloubil kýčle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 (upraveno) Tak moje srdíčko tluče pro Cannondejla, takže proč ne :-) Akorát za mě ve předu určitě dvojtác a když si přidáš nějaký ten drobák tak máš čtyřku s Leftynou. Tady ti kluci dělají občas zázraky s cenami, pokud se trefíš do modelu. Chce to zavolat, pokecat a třeba ti dají ještě dodatečnou slevu nebo ti nějaký ležák nabídnou sami :-) https://www.axit.cz/K149250_Cannondale_habit_4.html Jo a tady nějaký happy maník, co se na něm párkrát projel... :-) https://www.sportjim.com/blogs/1591/Test-Cannondale-Habit-4 Upraveno 22. června 2019 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 Diky. Puvodne jsem byl prakticky rozhodlej pro Rockridera XC500 z Dekace na 29, ale ted jsem trochu nalomenej. Nikdy jsem o fullu ani neuvazoval, ale to navyseni budgetu neni tak hrozny. Na te XC me laka ta 1x12 sada, kde uz problem s rozsahem neni a nizka vaha. Na kole jsem jezdil hodne naposledy pred asi 8 lety a kdyz vidim co se vsechno zmenilo, jde mi z toho hlava kolem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 (upraveno) Mam cerstve 1x12 eagla s 34 zubama vpredu a miň zubu vpredu bych uz povazoval za problem. Tohle je pro me minimum pro jizdu do rychla. Nejlepe vyzkouset, uvidis. Ale je fakt, ze jestli za 30 dekac, nebo prihodit a mit kanóna... Upraveno 23. června 2019 uživatelem varjag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
464 Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 (upraveno) 2x11 bych nekupoval, stejne tak jako kolo z Decathlonu, spatna likvidita.Co se nakupu kol tyce, "cim vic nasypes, tim vic te to bude bavit". drazsi kola nejenom ze vypadaji a jezdi lepe, maji i vyssi street credit, no a podvedome te motivuji k vyssim vykonum "kdyz uz to stalo ty prachy, tak to musim vyuzit". plati to teda pokud nejsi chazzar, bohatsi vic nez potrebujes. Jinak taky cenim 1x12, mam eagle 36t + 10-50 a dobry. Nicmene nejsem zastance jezdeni 36/10 prevodu, a krajnich prevodu obecne, stejne jako jezdeni s MTB po asfaltu. Pokud mas trochu nejaky XC zamery a nemeris pod 170, tak bych si nekupoval 27.5, nybrz pouze 29er. Upraveno 23. června 2019 uživatelem 464 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 30 zubů je malo. 34 je prostě jízdu v terénu úplně ok. za předpokladu eagla teda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 464: o te teorii s cenou jsem ani nepremyslel:) ja byl dycky zvyklej jezdit kolo do skoro zniceni, nebo nez mi ho nekdo ukrad:)) coz je bohuzel druhej faktor a to vyse pojisteni sklepa. Tech 30 zubu asi fakt nesmysl. Nasel jsem i tohle, ale to uz je nak cenove vic nez chci. https://www.kola-online.cz/cannondale-scalpel-si-29-5-2018/d33609/v56086?gclid=EAIaIQobChMI9__BzvT-4gIViaztCh2VlAJbEAQYASABEgLJIfD_BwE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
464 Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Nevim, za 60 se da koupit zanovni Scott Spark 900 RC Team. A mas celokarbon, eagle, twinlock, geometrie ktera vyhrava. Kolo bych do sklepa nedal ani kdyby byl betonovej jenom pro me. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 464: o te teorii s cenou jsem ani nepremyslel:) ja byl dycky zvyklej jezdit kolo do skoro zniceni, nebo nez mi ho nekdo ukrad:)) coz je bohuzel druhej faktor a to vyse pojisteni sklepa. Tech 30 zubu asi fakt nesmysl. Nasel jsem i tohle, ale to uz je nak cenove vic nez chci. https://www.kola-online.cz/cannondale-scalpel-si-29-5-2018/d33609/v56086?gclid=EAIaIQobChMI9__BzvT-4gIViaztCh2VlAJbEAQYASABEgLJIfD_BwEScalpel je spíš už dělaný do závodů, rychlé tvrdé kolo, ale jak píšeš o tom Klínovci a tvém ježdění, řekl bych že s Habitem si užiješ více srandy a bude tě bavit víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 464: o te teorii s cenou jsem ani nepremyslel:) ja byl dycky zvyklej jezdit kolo do skoro zniceni, nebo nez mi ho nekdo ukrad:)) coz je bohuzel druhej faktor a to vyse pojisteni sklepa. Tech 30 zubu asi fakt nesmysl. Nasel jsem i tohle, ale to uz je nak cenove vic nez chci. https://www.kola-online.cz/cannondale-scalpel-si-29-5-2018/d33609/v56086?gclid=EAIaIQobChMI9__BzvT-4gIViaztCh2VlAJbEAQYASABEgLJIfD_BwEnejdříve si ujasni zdvihy, pak vybirej bajk.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Motivace koupit kolo je ze deti dorustaji a uz by to chtelo jezdit s nima a vratit se k davnymu skoro hlavnimu sportu. Ale drtit to jako driv uz nebudu, plus mame ubytko na tom Klinovci, kde by bylo asi 80% jezdeni. Jak jsem psal, byl jsem rozhodnutej pro ten Dekac, protoze za tech cca 30 si myslim, ze takhle vybaveny a lehky asi nic jinde neni a neni to tak drahy kolo abych se o to musel strachovat. A kdyz si vzpomenu co vsechno jsem sjel a odskakal na ocelovym ramu a elastomerovy RST s 6cm zdvihem, tak jsem byl klidnej, ze fulla netreba. Asi se vratim k tomu Rockrideru a pristi rok to vyhodnotim a nakyho zabavny fulla kdyztak dokoupim na stridacku:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 (upraveno) Včera jízda mimo lesy kořeny a kameny...na konec cyklostezky, příjemná změna :-) Upraveno 23. června 2019 uživatelem fijo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Já jsem taky objel celou Evropu ve škodě 105, takhle to nemůžeš brát přeci :-) Decathlon jsou vyhozený prachy oknem, ale záleží jen na tobě.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky