Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Dobrej nápad ;)  dnes jsem to tak prubnul a je to super :notworthy:

Akorát se bojím, že tady třeba jednou někdo napíše, že korkovej špunt v kukátku je dobrej na průjem a já to asi taky vozkoušim  :lol2:

Já bych řekl, že stačí tak třetina  čistidla :) Jinak pro práci je nejlepší petka od Nestea nebo tak něco se širokým hrdlem. Občas ale zabere jan hadr ve finále, bahno s bází vody nafta moc nerozpouští.

Osobně čistím řetěz tak jednou za měsíc, dva, tři, ale já už skoro nejezdím :(

Butt Fender vozím taky, je docela dobrej, ale byl to dárek, sám bych ho asi nekoupil. 

PS: Servis špinavých kol Bedjo taky nesnáším, ale ruku na srdce, jinak než špinavé kolo v servisu snad ani neznám :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak včera mi přišlo po šichtě a poskládal jsem ho. 

Trek Cobia 2013. Tímto chci Velmi velmi velmi poděkovat Bedjovi za cenné rady a připomínky. Nechci mu dělat reklamu, ale je to špica hrot borec... :)

Nesmím opomenout taky Kloubika za tip na Cobii. X-Caliber bych už finančně nedal...i tak jsem spoko jak blecha a těším se, až ho poprvé vytáhnu a ujedu přítelkyni. :D :D

post-21738-0-37114900-1371897471_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak nějak jsem zapomněl zmínit tady přechod ze dvou HT na jednoho fulla :-)

Karbonovou Meridu FLX koupil jeden člen fóra (zdravím), karbonového kanona Synapse koupil druhý člen fóra (zdravím) a pořídil jsem Haibike - zatím není na prodej :-)

Komplet Sram X.O, komplet v karbonu... i kliky .... i ráfky, ale ty jsem vyměnil za alu... pokaždé když kolo sundávám z háku pod stropem je to šok jak je to lehké...

post-166-0-86378900-1371971177_thumb.jpg

post-166-0-27874700-1371971192_thumb.jpg

post-166-0-26531800-1371971207_thumb.jpg

post-166-0-45996300-1371971221_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Duke650
Odkaz ke komentáři

Tak včera mi přišlo po šichtě a poskládal jsem ho. 

Trek Cobia 2013. Tímto chci Velmi velmi velmi poděkovat Bedjovi za cenné rady a připomínky. Nechci mu dělat reklamu, ale je to špica hrot borec... :)

Nesmím opomenout taky Kloubika za tip na Cobii. X-Caliber bych už finančně nedal...i tak jsem spoko jak blecha a těším se, až ho poprvé vytáhnu a ujedu přítelkyni. :D :D

gratuluju...ať dobře slouží. Já se díky svatbě na kolo už 14 dní nedostal...Teď už mám po, tak už se taky těším až opět vyrazím...

Odkaz ke komentáři

díky moc,já právě googlil jak to šlo,ale nic takové jsem u nich nenašel,ale celé to bylo jako jedne celek i barva seděla s rámem,proto sem si říkal že na skládačku je to moc uhlazený :)

taky popravdě neznám nikoho v mém okolí kdo by s tím jezdil,většinou Fox,DT,Lefty a RS

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...