Blinker Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Šrámy z terénu k bicyklu patria. Môj ich má za deväť rokov služby požehnane. Na vidle mám aj pečiatku od nepozorného vodiča. V podstate svoj bike už vnímam ako plnohodnotný tank. Vadí mi však odraný lak od brzodvých hadíc a bovdenov. To je veľa aj na mňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 tak v místech, kde vedou bovdeny mám na rámu nalepeny ty průhledný ochranny folie, stejně tak i ze spodu dolní takový trubky. Ale nastal mě někdo, kdo mě na závodech schodil opřené kolo o květináč a udělal mi vryp na vidly a z boku spodní ramovky, jak to kolo krásně dřelo ten kameninovej kvetnik :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blinker Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Tak to je iná situácia, súcitím s tebou. Môj rám je vo farbe "šedá duct tape", tak som ňou bovdeny podlepil. Vydržala asi dve sezóny a keďže som tomuto problému nevenoval pozornosť, všimol som si to až keď som bol bovdenmi už na čistom hliníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Verim, ze skrabanec na ramu od kvetniku moc radosti neudela asi nikomu... Na sramy hned lepim nalepku, aby me to pri pohledu na skrabanec nesr.lo, kor u noveho kola. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pro drsne bikery treba Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Mam dotaz na SPD pedaly... jake doporucujete? Pouzivam uz par let SHIMANO M520, ale pri delsich sjezdech a vlastne i jizdach me pak boli slapky. Co treba Shimano PD-M647? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Mam dotaz na SPD pedaly... jake doporucujete? Pouzivam uz par let SHIMANO M520, ale pri delsich sjezdech a vlastne i jizdach me pak boli slapky. Co treba Shimano PD-M647? To není pedály, kup si tretry s tvrdou, nejlépe karbonovou podrážkou a do nich ortopedické vložky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Mam dotaz na SPD pedaly... jake doporucujete? Pouzivam uz par let SHIMANO M520, ale pri delsich sjezdech a vlastne i jizdach me pak boli slapky. Co treba Shimano PD-M647? To není pedály, kup si tretry s tvrdou, nejlépe karbonovou podrážkou a do nich ortopedické vložky Presne. Tak to mam ja a je to na pohodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Presne. Tak to mam ja a je to na pohodu. To je dobrá volba ... nová verze ma navíc místo přezky BOA kolečko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Ja uz je mam nejaky patek. Jedine, ktere mi sedly na sirku nohy. Jejich Body Geometry mi vyhovuje. Mam i jejich sedlo. Ty nove vypadaji skvele. Zda se, ze maji odolnejsi spicku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 To není pedály, kup si tretry s tvrdou, nejlépe karbonovou podrážkou a do nich ortopedické vložky ¨na jízdu super,ale nějaký větší chození to nebude pak,s tím je potřeba počítat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 No bude to asi spis tretrama. Koupil jsem asi pred 2 roky boty, ve kterych se da i chodit. Na druhou stranu, kolik toho clovek nachodi, kdyz je nekde na kole... Ja moc ne, tak je nejspis cas na nove.Kamarad ma ten Boa system na S-Works tretrach... a uz musel jeden vymenit /cca 500Kc/ a ted bude menit na druhe bote. Asi bych se tomu radeji vyhnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Ta preska na starsim typu funguje uz mnoho let bez problemu. V jednoduchosti je mozna nekdy sila. Chozeni v nich je samozrejme katastrofa. Navic na spickach mam kovove spunty, aby se mi v terenu neochodila podrazka a kufr, takze na kachlickach v obchode chodim jak kdyz hodis kocku na led. Ale nemenil bych. V obchode je to humor, stejme mam kalhoty jak Harapes a navic s vlozkou jak uchyl, no a na kole je to pak uzasna pohoda, clovek krasne tlaci rovnomerne celym chodidlem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 http://www.specialized.com/us/en/technology/29er Nejde ani tak o výšku postavy, jako o geometrii rámu S tím nesouhlasím. NA DH je 29 holej nesmysl, Borka se 160cm bude vypadat na 29 jako blbka, která sedí mezi kolama. Geometrie to nezmění. Nulová délka hlavy rámu a podobně sedlovky, delší zadní stavba, nebo nulová mezera mezi zadní stavbou středem... Je toho víc. Naopak si myslím, že 27.5 mají určitý potenciál na gravity fičury a podobně. Každopádně by s velikostí kol měl korespondovat aspoň trochu vzrůst jezdce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 No bude to asi spis tretrama. Koupil jsem asi pred 2 roky boty, ve kterych se da i chodit. Na druhou stranu, kolik toho clovek nachodi, kdyz je nekde na kole... Ja moc ne, tak je nejspis cas na nove.Kamarad ma ten Boa system na S-Works tretrach... a uz musel jeden vymenit /cca 500Kc/ a ted bude menit na druhe bote. Asi bych se tomu radeji vyhnul.pokud maš možnot vyzkoušej Sidi Eagle 5,za rozumný peníze vcelku dost muziky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Shimano M520 jsou dlouhodobě relativně populární pedály (hlavně v poměru cena/výkon)... Problém spíš hádám (...) jinde. Kvalitní, adekvátní potřebě a hlavně dobře sedící tretry jsou základ (+ vhodně nastavené kufry). Mně zas v tomto směru nejlépe vyhovují - respektive mé noze nejlépe vyhovují - střevíce od Sidi (v poslední době používám starší model Eagle v kombinaci s pedály Eggbeater SL od Crankbrothers, hardtail MTB; v PC jsem našel foto kdysi pořízených Dragon II s karbonovou podrážkou, drobnou výhodou u nich byla i nastavitelná oblast paty, což už ti náročnější na pohodlí také ocení; krom jiného to byly fakt hezké botky - viz níže). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Diky za tipy, oboje Sidi vypadaji dost dobre. I ty od Speslu se mi libi, ale asi radeji s tou preskou. Budu muset navstivit nejake ty kramy a vyzkouset. Vice mi sedi spis sirsi boty, coz se me zda u klasickych treter docela problem. Vsechny se mi pripadaji uzke, ale to bude asi tim sitim.To klouzani absolvovuji posledni dobou temer v kazdych botach co si koupim, tak uz mam trenink Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 je potřeba fakt zkusit,mám dvoje Sidi a v každém modelu se citím malinko jinak,ale oboje sedí na noze super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 (upraveno) Ja ani jedny Sidi ani nenavliknul, natoz dopnul a natoz se citil pohodlne. Mam nohu proste sirokou. Coz bude muj problem i s Loake, mam obavu. Ty Spesly jsou hodne oblibene skrz vsechna fora. Jenom se sem tam para po nejakem case sef na horni hrane te stribrne ochrany spicky.<br /> Upraveno 18. března 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 SIDI jsou obecně užší, Specialized je určitě pohodlnější ... zpracování podobné. Do SIDI ale dávají z výroby vložku na vyhození, naopak ve Specialized je už ve standardu s podporou klenby a záprstních kůstek (nepálí pak chodidlo). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 S tím nesouhlasím. NA DH je 29 holej nesmysl, Borka se 160cm bude vypadat na 29 jako blbka, která sedí mezi kolama. Geometrie to nezmění. Nulová délka hlavy rámu a podobně sedlovky, delší zadní stavba, nebo nulová mezera mezi zadní stavbou středem... Je toho víc. Naopak si myslím, že 27.5 mají určitý potenciál na gravity fičury a podobně. Každopádně by s velikostí kol měl korespondovat aspoň trochu vzrůst jezdce.Na gravity disciplíny 27,5 chápu, dokonce mi přijde, že to má smysl ... no jo 26 je dead Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky