spineshank Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 Včera jsem měl na testování zapůjčenýho tohodle krasavce a jako nechal bych si líbit... až mě popadly hříšný myšlenky, co tikajícího půjde z domu co to tam je za hrb na tom představci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 co to tam je za hrb na tom představci?pocitam, ze na novom je neskratena vidla, takze podlozky az po dekel s jezkom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 no vypadá to hodně zvláštně,asi jen provizorní řešení předpokládám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 no vypadá to hodně zvláštně,asi jen provizorní řešení předpokládám takto sa predavaju vacsinou vsetky bajky/vidle, stlpik sa skrati na pozadovanu dlzku, vypodlozkujes, kolko treba a smytec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 Zdravím, potreboval by som poradiť, kde by som na Slovensku/ Česku vedel zohnať komplet nálepky na bicykel Colnago (ten môj už ma svoje roky a doprial by som mu nové), mam presne tento rám http://www.ebay.com/itm/Vintage-54-cm-Colnago-Saronni-Master-Frameset-/121338195449?pt=US_Bicycles_Frames&hash=item1c4051edf9 a zháňam presne tieto isté nálepky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 co to tam je za hrb na tom představci? Bylo to testovací kolo a trubka vidlice nebyla zaříznutá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 Bylo to testovací kolo a trubka vidlice nebyla zaříznutá.Aha já to pochopil že si ho měl od kámoše půjčeno,proto mi bylo divný že to nemá zkrácenotakto už je to jasné proč to vypadá jak vypadá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 Nene, bylo to z obchodu...ale právě na popud kamarádů, kteří do jednoho přesedlali na silnice, o tom začínám vážně uvažovat... ještě budu testovat Bianchi, Spešla a možná Pinarello, pak se uvidí, ale Cannon teda nasadil laťku hodně vysoko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 Zdravím, potreboval by som poradiť, kde by som na Slovensku/ Česku vedel zohnať komplet nálepky na bicykel Colnago (ten môj už ma svoje roky a doprial by som mu nové), mam presne tento rám http://www.ebay.com/itm/Vintage-54-cm-Colnago-Saronni-Master-Frameset-/121338195449?pt=US_Bicycles_Frames&hash=item1c4051edf9 a zháňam presne tieto isté nálepky.zkus poptat tady http://jkc.colnago.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 Nene, bylo to z obchodu...ale právě na popud kamarádů, kteří do jednoho přesedlali na silnice, o tom začínám vážně uvažovat... ještě budu testovat Bianchi, Spešla a možná Pinarello, pak se uvidí, ale Cannon teda nasadil laťku hodně vysoko...jj naprosto tě chápu,já zase vyzkoušel AM bike a mám taky velikýho brouka v hlavě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 Colnago je taky super, ikdyž nejraději bych stejně De Rosu... no uvidím, ale rád bych vydržel do příští sezony, to už by měl být slušněj výběr silniček s kotoučovkama a na to si počkám, pokud mi teda "nejebne k kuli" ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 Vybereš si podle sebe, ale určitě nevynech zkušební jízdu na Spešlu Roubaix ... podobně jako Synapse od Cannonu je na české "kvalitní" silnice vhodnější než čistokrevné žiletky, dělané na zrcadlově hladký asfalt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 Už jsem na něm jel, ale jen po parkovišti, příští týden se snad zadaří nějaká delší vyjížďka... ještě jsem zvědavej na Pina Rokh a pak se uvidí... Silničku jsem vžycky chtěl od italské značky, ale co naplat, amíci jsou taky super, bude to těžký vybírání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 Ten Cannon je paradni, ale Spesl Roubaix by mohl byt asi na cesky silnice fakt jeden z idealnich biku. Ja se vcera v ramci jedne vyjizdky dostal do velmi zajimavyho bike shopu, vice info na: http://calfeedesign.com/products/bamboo/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 no já bych na silnici asi neměl žaludek,možná kde není provoz,ale jezdit tam kde lidi jak jak prase je o hubu stačí mi to teď kde musím jet nebo přejíždět mimo les,pole.....zlatý lesní cesty a polňačky,navíc když jedu s dítětem tak mám fakt strach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 Já po silnici dlouho hrozně toužím, svezl jsem se na tom párkrát a nirvána, ale vím že si jí asi nikdy nepořídím protože ještě chvilku bych tady rád setrval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 jj vidím že je nás tu víc se stejnýma zkušenostma bohužel....veřím že jsou i u nás silnice kde se jde v klídku projet,ale radši dám přednost lesíkům a polňačkám,i když i tam člověk narazí na dmt s autem nebo čtyřkolkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 To už není náhoda. Valil jsem to od Mořiny k Berounce, tak asi 40 km/h. Kde se vzal, tu se vzal Touareg mě předjíždí a okamžitě brzdí a odbočuje na nějakou polní šoustku doprava. Za mnou 30 metrů dlouhá gumová čárka a rezerva asi 5 metrů. Vzápětí mě dojíždí bratr, plácá mě po zádech a povídá něco o druhém narození. No jo, postkomunistický svět. Ve Francii za šera dojíždím do údolí, za mnou auto a ne a ne mě předjet. Asi po kilometru si uvědomuji, že mně hlídá zadek a svítí mi. Možná to byla o pěkná Francouzka, těžko říct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 Já to měl včera v přímém přenosu. Byl jsem s rodinkou na in-linech a na křižovatce u Baťovy nemocnice ve Zlíně nedala řidička přednost cyklistovi. Naštěstí to odneslo jen přední kolo, možná rám, u cyklisty jen nějaká ta pohmožděnina a řidička v šoku. Jak jsem se snažil tak nějak pomáhat a byl na těch bruslích, skoro jsem na úrazovce skončil sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 (upraveno) http://theradavist.com/2014/05/90s-colnago-master-columbus-gilco-tubing-mtb/#1 http://theradavist.com/2014/05/golden-saddle-rides-kjelds-vintage-bontrager-mtb/#1 Trochu výlet do minulosti, zvl ten Bontrager je pecka, na stránkach jsou pěkný fotky z jednotlivých etap okolo Kalifornie. Tak to jen tak na úvod, nyní otázka - používáte někdo aplikaci STRAVA na IP? Nainstaloval jsem to minulý týden a moc se mi to líbí. Upraveno 20. května 2014 uživatelem steel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky