Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Bedjasson - presne na nej jsem koukal :). Moc peknej bike. A Canyon si vybudoval hodne slusnou povest. V ty barve hliniku je bozi. Ale ta cena - cca 93tis je taky sila :(.

Jsem ted objevil, ze u nas ma ofiko kram Salsa. Asi se tam pojedu kouknout:)

tl

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jelikož jsem včera nějakou záhadou vypil 6 nebo možná 7 kousků piva Démon, kde název je vypovídající a 3/4 láhve výtečného tuzemáku, dnes jsem to musel nějak z těla dostat. Trasa pro místní - Stodůlky, Jinočany, Dobříč, Tachlovice, Karlštejn a pak po cyklostezce Dobřichovice, Všenory, Černošice, Radotín, Chuchle, nekonečný kopec na Slivenec, Řeporyje a zpět Stodůlky. Necelých 60 kilometrů a šlapalo se krásně :-).

post-1156-0-85607500-1408817925_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jelikož jsem včera nějakou záhadou vypil 6 nebo možná 7 kousků piva Démon, kde název je vypovídající a 3/4 láhve výtečného tuzemáku, dnes jsem to musel nějak z těla dostat. Trasa pro místní - Stodůlky, Jinočany, Dobříč, Tachlovice, Karlštejn a pak po cyklostezce Dobřichovice, Všenory, Černošice, Radotín, Chuchle, nekonečný kopec na Slivenec, Řeporyje a zpět Stodůlky. Necelých 60 kilometrů a šlapalo se krásně :-).

attachicon.gifvylet.jpg

koukám, že na Mořině jsi byl kousek od Ameriky, koupačka nebyla ?

Odkaz ke komentáři

tak sem dnes dal zavod atjeste vic se vozraltnatafterparty. timto dekuku zene, ze me odveyla domu. pecka bajkovejtden. prehlidka nadhernych kol...

Taky tak Gustafko, dojel jsem na 143 místě asi ze 150 lidí, takže spokojenost :-) sáhnul jsem si tedy až na dno a dnes chodím jak kačer. Jo a nové šlapky jdou v pondělí na reklamaci, po 60 km úplně na šrot, vůle, cvakaj, pískaj, no asi sračka s číny, ale za dva a pul tácu :-(

Odkaz ke komentáři

African: ja pujdu asi do Shimano Saint . to vypada na platformy trosku pevně. Rezence taky nehovori o vaznych prů*erech. 2500kč by už mohlo znamenat určitou míru záruky kvalitního kusu :/

FrantisekH: ty mas u shimana nejaky benefity ne ? ze je tu tak propagujes porad :)) Nekdo proste SPD nechce  :raygun:

Upraveno uživatelem shotik
Odkaz ke komentáři

African: ja pujdu asi do Shimano Saint . to vypada na platformy trosku pevně. Rezence taky nehovori o vaznych prů*erech. 2500kč by už mohlo znamenat určitou míru záruky kvalitního kusu :/

FrantisekH: ty mas u shimana nejaky benefity ne ? ze je tu tak propagujes porad :)) Nekdo proste SPD nechce  :raygun:

Ty sainty sem ti doporučoval (a nejen tobě, afrimu tuším už dříve) už 15.8 v příspěvku 6325

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...