Jarett Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 A to ještě nevíš jak by všichni čuměli, kdybys jel na "leháči" No a kdybys jel nahatý na leháči vybaveným tlustými plášti ...Volové :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 No a kdybys jel nahatý na leháči vybaveným tlustými plášti ... Taková kombinace už je společensky naprosto nepřípustná (a to ne kvůli tý nahotě) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napoleon Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 No jeste bikeri otazka?? Ty tlusty plaste na zimu jsou lepsi v cem??? Neklouzou a pri najeti na nerovnost nepodseknou kolo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 http://pavelrichtr.cz/2014/07/fatbike-v-lete/tady si o tom přečti, už jsem t sem jednou dával. Dobrý čtení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 No jeste bikeri otazka?? Ty tlusty plaste na zimu jsou lepsi v cem??? Neklouzou a pri najeti na nerovnost nepodseknou kolo??Větší styčná plocha a tím pádem záběr ... a méně se boří, takže něco jako sněžnice proti normálním botám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Kluci, ser.e uz na ty fatbiky:) Todle slo vždycky mimo me. Koukl jsem na ten postovanej odkaz a prekvapila me ta vaha. Sem si vždy myslel, ze to ma 20kg. Tak sem projel par diskuzi v usa a kouknul na nejaky videa a mam strasnou chut to zkusit. Asi je to tim sněhem venku:)To musí byt parada. Doufam, ze to pristi tyden sleze, ja vytahnu bike a prestanu mit blby chute:)tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Ano fatbike na sníh anebo na pláž, říkám to furt, v garáží musíš mít tři čtyři kola, aby jsi si ten život trochu užil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Jelikož fatbike nemám, můžu začít směle bilancovat. Letos jsem najel 6.276 km a na kole strávil 271 hodin (je v jiné tabulce), což je víc jak 11 dní. Sice jsem svůj rekord, kdy jsem se dokázal kdysi za rok přehoupnout přes 10.000 km nepřekonal, ale i tak jsem spokojen:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Tak jsem dnes vyrazil a paráda..teplota mírně pod 0, takže se to dalo. XTčkový brzdy ani nevrzly...takže no problemo....No a na závěr PF2015 všem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 mne to čeká za chvíli. uplně si mne navnadil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 jj, tak si to užij.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Dnes na projížďce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Tak dnes s kamarády 40km, dvě občerstvovačky. Jeden kamarád měl fatbike. Hodně specifickém kolo. Vyblbnutí na sněhu, ano, jinak mne to neoslovilo. Všem sportsmanům a přátelům hodinek do nového roku hlavně zdraví a ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 maldato je dobrý skóre, +1** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Tak jsem šťastně zpět v teple domova. krásná projížďka s kamarádama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 jj, tak si to užij.... pekne fotky :-) koukam ze sis to taky dneska uzil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Tak dneska krasnych křupavých 30km parkovani na posledni obcerstvovaci stanici pred barakem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 hoši až vám tak trochu závidim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Jelikož fatbike nemám, můžu začít směle bilancovat. Letos jsem najel 6.276 km a na kole strávil 271 hodin (je v jiné tabulce), což je víc jak 11 dní. Sice jsem svůj rekord, kdy jsem se dokázal kdysi za rok přehoupnout přes 10.000 km nepřekonal, ale i tak jsem spokojen:) Screenshot - 30_12a.pngDobre skore tak to nejsi vubec doma :-) tolik jsem jezdil jak jsem byl svobodny a nemel 2 deti :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 pekne fotky :-) koukam ze sis to taky dneska uzil :-) diky, bylo to fakt super. prede mnou jen cistej snih a stopy od zvirat. vybornej relax... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky