Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Kluci, ser.e uz na ty fatbiky:) Todle slo vždycky mimo me. Koukl jsem na ten postovanej odkaz a prekvapila me ta vaha. Sem si vždy myslel, ze to ma 20kg. Tak sem projel par diskuzi v usa a kouknul na nejaky videa a mam strasnou chut to zkusit. Asi je to tim sněhem venku:)To musí byt parada. Doufam, ze to pristi tyden sleze, ja vytahnu bike a prestanu mit blby chute:)

tl

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jelikož fatbike nemám, můžu začít směle bilancovat. Letos jsem najel 6.276 km a na kole strávil 271 hodin (je v jiné tabulce), což je víc jak 11 dní. Sice jsem svůj rekord, kdy jsem se dokázal kdysi za rok přehoupnout přes 10.000 km nepřekonal, ale i tak jsem spokojen:)

post-36202-0-97632400-1419980178_thumb.png

Odkaz ke komentáři

Jelikož fatbike nemám, můžu začít směle bilancovat. Letos jsem najel 6.276 km a na kole strávil 271 hodin (je v jiné tabulce), což je víc jak 11 dní. Sice jsem svůj rekord, kdy jsem se dokázal kdysi za rok přehoupnout přes 10.000 km nepřekonal, ale i tak jsem spokojen:)

attachicon.gifScreenshot - 30_12a.png

Dobre skore tak to nejsi vubec doma :-) tolik jsem jezdil  jak jsem byl svobodny a nemel 2 deti :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...