Návštěvník Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2015 ty magury jsou čelišťový, pak tam stojí ještě jedno asi o litr dražší a to má kotoučovky. Asi Avid. Ale myslím, že to byl 21" rám, tak jsem mu nevěnoval pozornost. Nejsem si jistý. Já nechci sežrat hada, kupovat kolo 2 roky starý, tak jsem asi v klidu, ale já si naposledy kupoval kolo někdy před 15 lety (Trek 4700) a vůbec jsem nesledoval, jak jde vývoj. Jen vím, že jeden známý, co kola prodává, tak běduje, že čím mladší ročník kola, tím to je víc šizený... Bavíme se o kole do dejme tomu dvaceti, třiceti litrů. Ale tohle je defacto 6 let starý model. Událo se mezitím něco převratnýho? Myslím v hardtailech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2015 Mate někdo zkušenost s cyklonavigaci Teasi One 2? Nebo s jinejma? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Moc Ti neporadím. Nějakou dobu jsem o cyklonavigaci uvažoval, stále se mi její pořízení honí hlavou, ale nakonec vždycky skončím u papírové mapy ( vícero map) oblasti kam jedu. Mám to jako s knížkou, novinama,..... Taky jsem přestal používat cyklocomp, měření tepu a podobné vymoženosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 jestli ma opravdu kotouče, rak bych do něj šel.... no dopadlo, jak jsem teda vůbec nečekal. Zkoušel si tu 19" a nějak se nám s prodavačem zdálo, že to kolo mu je spíš menší. Říkám, to je divný, vlez na tu 21". A mladej pán se postavil, mezi horní rámovkou a rozkrokem měl tak 4 cm a vesele na něm odjel. Čuměl jsem jak puk. Prodavač taky. Kluk měří 173 cm, ale má asi nějaký delší nohy nebo co. Takže po chvíli přemítání, nerozhodnosti jsem mu koupil tu 21". Je mu 14 let, tak si myslím, že ještě poporoste a ta 19" rám by mu byl malej. Zatím nějaký krkolomný sjezdy nejezdí, je opatrnej. Snad jsem vybral dobře. tohle je výsledek Název: ROCK MACHINE LANDSLIDE DiscRok: 2008Rám: Alpine Custom 7005 TB SuperlightVidlice: Rock Shox Recon SL coil w/lockout, 100MMPřehazovačka: Shimano XTPřesmykač: Shimano LXŘazení: Shimano LXKliky: Firex 3.1, 22/32/44TKazeta: Shimano HG50, 11-32TPedály: Ritchey Comp V4 Mountain (SPD)Přední náboj: Shimano M530Zadní náboj: Shimano M530Přední ráfek: Mach1 MX, 32HZadní ráfek: Mach1 MX, 32HPřední plášť : Kenda Komodo 26x2.10"Zadní plášť: Kenda Komodo 26x2.10"Hmotnost: 12,40 Kg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 (upraveno) ty magury jsou čelišťový, pak tam stojí ještě jedno asi o litr dražší a to má kotoučovky.Jezdím Magury 11 sedmým rokem a jsem moc spokojený, jen jednou za ca. 5000 km měním gumičky, nic víc. Ale já nejezdím žádnou divočinu.Edit: aha, pozdě. Upraveno 15. března 2015 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 ...dobrá volba. Velikost neposuzuji. Vidlice, řazení i další je pro kluka supr. Co tam jsou za brzdy? Avidy 5? hydraulický kotoučovky. Jen klidně okomentuj tu velikost, prosím . Já jsem z toho nervózní jak sáňky v létě, to je proti všem tabulkám, ale já to kuwa viděl a sám řikal, že se mu líp jezdí na tomhle, než na tom druhým Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Jezdím Magury 11 sedmým rokem a jsem moc spokojený, jen jednou za ca. 5000 km měním gumičky, nic víc. Ale já nejezdím žádnou divočinu.Edit: aha, pozdě. Já bych ty magury taky chtěl, můj sen z doby před 25 kily, ale je to slepá kolej s vidlí. Ta odejde a musíš kupovat nový brzdy, střed předního kola, protože za pár let neseženeš kloudnou vidli s úchyty na čelisti, páč všechny slušný budou jen na kotouče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 No já si to myslel taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Taky se mi to zdá velké, já mám 20,5" a měřím 187cm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 já mám L gianta při velikosti 187cm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Mírně rozkročený od země do rozkroku má 80 cm. takže 80*0,65=52 52/2,54"= 20,47". Tohle jsem stáhnul z webu, jestli to je relevantní Předběžné určení velikosti rámu v cm, při mírném rozkročení:- MTB - výška rozkroku x 0,65- Cross, treking - výška rozkroku x 0,70- silniční výška rozkroku x 0,74(pro určení velikosti v palcích výsledek vydělíme 2,54) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 No asi ta fotka mate,ale je to divny...ta velikost by mela byt fakt 190+-Navic i geo musi byt diky tomu jina pokud ma tolik,fakt by to chtelo foto jak na tom sedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 No asi ta fotka mate,ale je to divny...ta velikost by mela byt fakt 190+-Navic i geo musi byt diky tomu jina pokud ma tolik,fakt by to chtelo foto jak na tom sedi geo kluka ? Jste mě tak vynervovali, že mu ho zejtra vyměním za to menší. Von nejspíš skončí někde v tom červeným poli uprostřed a jezdí zatím teda rekreačně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Kluci nedelate z toho moc velkou vedu? Snad je dulezitejsi pocit nez nejaky tabulky. IMHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Já bych ty magury taky chtěl, můj sen z doby před 25 kily, ale je to slepá kolej s vidlí. Ta odejde a musíš kupovat nový brzdy, střed předního kola, protože za pár let neseženeš kloudnou vidli s úchyty na čelisti, páč všechny slušný budou jen na kotoučeCau ne za par let uz ted se zadna dobra vidle nedela na vecka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 geo kluka ? Jste mě tak vynervovali, že mu ho zejtra vyměním za to menší. Von nejspíš skončí někde v tom červeným poli uprostřed a jezdí zatím teda rekreačně... Obrázek1.jpgné geo kluka,geo rámu jsme samo myslel...navíc s takovým bratál forbecem co tam jeale je to opravdu o tom jak se na tom cítí a dobrej prodavač by měl fakt vidět a pradit v tomto....snad to nebude ten případ že byl rád že se toho zbavil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 no dopadlo, jak jsem teda vůbec nečekal. Zkoušel si tu 19" a nějak se nám s prodavačem zdálo, že to kolo mu je spíš menší. Říkám, to je divný, vlez na tu 21". A mladej pán se postavil, mezi horní rámovkou a rozkrokem měl tak 4 cm a vesele na něm odjel. Čuměl jsem jak puk. Prodavač taky. Kluk měří 173 cm, ale má asi nějaký delší nohy nebo co. Takže po chvíli přemítání, nerozhodnosti jsem mu koupil tu 21". Je mu 14 let, tak si myslím, že ještě poporoste a ta 19" rám by mu byl malej. Zatím nějaký krkolomný sjezdy nejezdí, je opatrnej. Snad jsem vybral dobře. tohle je výsledek Název: ROCK MACHINE LANDSLIDE DiscRok: 2008Rám: Alpine Custom 7005 TB SuperlightVidlice: Rock Shox Recon SL coil w/lockout, 100MMPřehazovačka: Shimano XTPřesmykač: Shimano LXŘazení: Shimano LXKliky: Firex 3.1, 22/32/44TKazeta: Shimano HG50, 11-32TPedály: Ritchey Comp V4 Mountain (SPD)Přední náboj: Shimano M530Zadní náboj: Shimano M530Přední ráfek: Mach1 MX, 32HZadní ráfek: Mach1 MX, 32HPřední plášť : Kenda Komodo 26x2.10"Zadní plášť: Kenda Komodo 26x2.10"Hmotnost: 12,40 Kg WP_20150315_001.jpg WP_20150315_003.jpgjá tě nevím, jestli je to on, co stojí za tím kolem, tak pochybuju, že má rozkrok 5cm nad horní rámovkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 jj taky jsem to samý psal,ale jak říkám fotka může zkreslovat......každopádně je lepší mít o fous menší jak větší rám,menší se dá poladit vždycky,ale kluk je mladej a poroste ještě zase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 já tě nevím, jestli je to on, co stojí za tím kolem, tak pochybuju, že má rozkrok 5cm nad horní rámovkou No to teď ani náhodou. Já mu do rozkroku jako teda úplně detailně nečuměl, ale na dotaz, zahejbej s tím kolem od stehna ke stehnu, tak zahejbal a a na intimní dotaz otce, jestli dá dva prsty na šířku od rozkroku k trubce, tak dal. Takže teď tam může mít ty 3 cm, nejspíš. Co mám sakra dělat? edit: fotka zkresluje, kolo vepředu, následník trůnu vzadu s odstupem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 nic nedelej nedelej a nech ho jezdit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky