Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska cca po mesici, kdy jsem se na kolo kvuli zku....e alergii nedostal, jsem konecne vyrazil. Lehce pres tri hodky v lese. Byla to nadhera :) a ani to po takove dobe moc nebolelo. Tesim se na priste!

tl

tak to věřím že si musel být pořádně nadrženej na bike,hlavně že si tím nepřerval řetěz  :D  :cheers: 

já se taky za ty dva parádně projel,do teď jsem čistil kola a chystal na další vyjížďky...k tomu jsem si objednal dovoz pizzy takže spokojenost na maximum :clap:

Odesláno

Spine, natesej sem byl strasne. Uz to snad zustane ok, a bude se jezdit:)

Matte, tomu rikam cesta. Krasny, doufam, ze pres tu vodu si to dal v sedle :)

tl

Odesláno

Včera bahnitých 40, včetně hezkýho držkopádu na promočeném listí a rašelině :-)

Dnes pohodových pade ... Anthem mě baví čím dál víc :-)

post-15785-0-78605400-1433100766_thumb.jpg

post-15785-0-55449900-1433100775_thumb.jpg

post-15785-0-22681600-1433100781_thumb.jpg

post-15785-0-76995600-1433100787_thumb.jpg

Odesláno

pěkně jezdite, kuciii

já se včera aspoň koukal na světák v albstadtu, když už sem se nedostal na bajk. Moc pěkně si to kluci dávali a super 3. místo Jarina...

Jo jarda mel asi ze zacatku problem stale stracel a dojizdel je ale posledni 2kola poradne zabral asuper 3 misto jestli budou neustale nina neustale porazet tak to neda :-(

Odesláno (upraveno)

Včera večer mě chytla už druhá letošní bouřka. Vloni nic, letos si to teda vybírám. Naštěstí kroupy tentokrát nepadaly a bylo celkem teplo.

Upraveno uživatelem Dali
Odesláno

Dneska ráno parádních 30km kolem Berounky do práce. Poprvé jsem letos vytáhnul svůj "říční" speciál, singlespeed postavený na rámu F1. Doufám že odpoledne na cestu dom nebude už moc vedro .... asi budu muset po cestě často "chladit" :-D

Odesláno

Ahoj, zkusím i tady. Neválí se doma někomu párek V-Braků od Shimana LX, XT nebo XTR, čím více vintage tím lépe. Dávám si dokupy old school Cannondale Bad Boy. Beru i páky. Když tak PM, díky.

Odesláno

Waya, jeste je hned za Cernosicema u reky ta ,,nalevna´´ ? Vzdycky jsem se tam stavoval na klobasku a pivko, to byl spravnej pajzlik:)

tl

Odesláno

Já se většinou stavím na pivko v Pigiho říčních lázních mezi Radotínem a Černošicema. Ono je tam toho hodně, zvlášť když začne sezóna tak otevřou i miniobčerstvení u lidí na zahradách a podobně. Největší putyka po cestě co znám je Tornádo Kazín na druhém břehu v Černošicích. Teď tam dokonce začal jezdit přívoz a výletní loď a nutrie kolem břehu hlodají stromy :-)

Odesláno

Organic - me se libi :)

Waya - jj, na Pigiho jsem zapomel, taky jsem tam par piv vylemtal :) A pak jeste na Tocny na letisti, v Halounech, tusim U paviana, nad Revnicema na Skalce, v Letech u Kocoura (Ulety) , a smerem na Beroun, tessne pred Berounem v takovym statku, super typek to tam mel, nabizel co pekla pani, kdyz byl hlad, prines od nich gulasek, atd... Je to tam peknej kraj:)

tl

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...