spineshank Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Odesláno 31. května 2015 Dneska cca po mesici, kdy jsem se na kolo kvuli zku....e alergii nedostal, jsem konecne vyrazil. Lehce pres tri hodky v lese. Byla to nadhera a ani to po takove dobe moc nebolelo. Tesim se na priste!tltak to věřím že si musel být pořádně nadrženej na bike,hlavně že si tím nepřerval řetěz já se taky za ty dva parádně projel,do teď jsem čistil kola a chystal na další vyjížďky...k tomu jsem si objednal dovoz pizzy takže spokojenost na maximum
Gustaf Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Odesláno 31. května 2015 ciwe a já montují skříň z Ikei....takY pecka
matt81 Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Odesláno 31. května 2015 ked 100mm zdvihy nestacia a na 20km nie je problem nastupat 1000m vyskovych
TLD Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Odesláno 31. května 2015 Spine, natesej sem byl strasne. Uz to snad zustane ok, a bude se jezdit:)Matte, tomu rikam cesta. Krasny, doufam, ze pres tu vodu si to dal v sedle tl
Poya Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Odesláno 31. května 2015 Včera bahnitých 40, včetně hezkýho držkopádu na promočeném listí a rašelině :-) Dnes pohodových pade ... Anthem mě baví čím dál víc :-)
Gustaf Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 pěkně jezdite, kuciii já se včera aspoň koukal na světák v albstadtu, když už sem se nedostal na bajk. Moc pěkně si to kluci dávali a super 3. místo Jarina...
Gustaf Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 (upraveno) dabl Upraveno 1. června 2015 uživatelem Gustaf
kupko Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 ciwe a já montují skříň z Ikei....takY pecka Pohoda je to super skladacka :-)
kupko Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 pěkně jezdite, kuciii já se včera aspoň koukal na světák v albstadtu, když už sem se nedostal na bajk. Moc pěkně si to kluci dávali a super 3. místo Jarina...Jo jarda mel asi ze zacatku problem stale stracel a dojizdel je ale posledni 2kola poradne zabral asuper 3 misto jestli budou neustale nina neustale porazet tak to neda :-(
Gustaf Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 mno ted si za to mohl vlastní chybou,jak tam sebou plesknul pod tím sjezdem...škoda. ale na druhou stranu, Absalon ho hodně kol tahal, tak si vítězství zaslouzil
Dali Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 (upraveno) Včera večer mě chytla už druhá letošní bouřka. Vloni nic, letos si to teda vybírám. Naštěstí kroupy tentokrát nepadaly a bylo celkem teplo. Upraveno 2. června 2015 uživatelem Dali
Waya03 Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 Dneska ráno parádních 30km kolem Berounky do práce. Poprvé jsem letos vytáhnul svůj "říční" speciál, singlespeed postavený na rámu F1. Doufám že odpoledne na cestu dom nebude už moc vedro .... asi budu muset po cestě často "chladit" :-D
Godin Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 Ahoj, zkusím i tady. Neválí se doma někomu párek V-Braků od Shimana LX, XT nebo XTR, čím více vintage tím lépe. Dávám si dokupy old school Cannondale Bad Boy. Beru i páky. Když tak PM, díky.
TLD Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 Waya, jeste je hned za Cernosicema u reky ta ,,nalevna´´ ? Vzdycky jsem se tam stavoval na klobasku a pivko, to byl spravnej pajzlik:)tl
Waya03 Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 Já se většinou stavím na pivko v Pigiho říčních lázních mezi Radotínem a Černošicema. Ono je tam toho hodně, zvlášť když začne sezóna tak otevřou i miniobčerstvení u lidí na zahradách a podobně. Největší putyka po cestě co znám je Tornádo Kazín na druhém břehu v Černošicích. Teď tam dokonce začal jezdit přívoz a výletní loď a nutrie kolem břehu hlodají stromy :-)
organic Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 Tak nakonec všechno jinak, dneska se jedu podívat na tohohle krasavce - Author Sector 2014. Co vy na to? Neplánuju down-hill, spíše lesní cesty.
TLD Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 Organic - me se libi Waya - jj, na Pigiho jsem zapomel, taky jsem tam par piv vylemtal A pak jeste na Tocny na letisti, v Halounech, tusim U paviana, nad Revnicema na Skalce, v Letech u Kocoura (Ulety) , a smerem na Beroun, tessne pred Berounem v takovym statku, super typek to tam mel, nabizel co pekla pani, kdyz byl hlad, prines od nich gulasek, atd... Je to tam peknej kraj:)tl
Gustaf Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 Tak nakonec všechno jinak, dneska se jedu podívat na tohohle krasavce - Author Sector 2014. Co vy na to? Neplánuju down-hill, spíše lesní cesty. 20141014-162110-1-_fcfa1f5dd.jpg pěkný, ale vis jak...26 nebrat :D :D dělám si prdel..hlavně at ti sedne
organic Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 Dik. Ja nejak nechapu o co v tom 29 hypu jde, takze me to nechava klidnym...
Doporučené příspěvky