Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já taky ne ;-) ... Vzal jsem Authora na 26 a jsem spokojený mooooc. Vyjedu všechno, přejedu všechno, sjedu všechno, takže dokud 29 nezkusím, tak jsem v pohodě :D

Odesláno
  V 2. 6. 2015 v 14:53, fendelik napsal:

Já taky ne ;-) ... Vzal jsem Authora na 26 a jsem spokojený mooooc. Vyjedu všechno, přejedu všechno, sjedu všechno, takže dokud 29 nezkusím, tak jsem v pohodě :D

Presne tak jak pises az zkusis pochopis a 26 prodas :-)

Odesláno
  V 2. 6. 2015 v 14:40, organic napsal:

Dik. Ja nejak nechapu o co v tom 29 hypu jde, takze me to nechava klidnym... :)

Byl jsem do lonskeho roku zastancem 26 uz ne mam 29 a je to bomba prostupnost terenem rychle tak ze never pochybovacum jsou to lide kteri zadnou 29 poradne nejezdili :-)

Odesláno

Měl jsem dost času blbnout na 29" a nechává mě absolutně chladným:-) ale tím samozřejmě neříkám že je blbá, ale mě prostě nesedí....

Odesláno
  V 2. 6. 2015 v 16:27, kupko napsal:

Byl jsem do lonskeho roku zastancem 26 uz ne mam 29 a je to bomba prostupnost terenem rychle tak ze never pochybovacum jsou to lide kteri zadnou 29 poradne nejezdili :-)

přesně, taky už bych neměnil
Odesláno (upraveno)

29 jede!?

I když teda já bych zajezdil ted na čemkoliv.Dneska sem byl kola zkouknout aspoň v garáži když už nemúžu jezdit.Se těšim až to zas pude.Jen nevim jestli se těšim víc na bajk nebo na žiletku:-)

Upraveno uživatelem Klabrdon
Odesláno

tak já dnes vyrazil po práci si vyčistit hlavu...počasí nádherný,jen toho hmyzu by nemuselo tolik být...kdo to má pořád žrát :lol2:

po cca 18km mi nějak začlo plavat zadní kolo a jasně že defekt...naštěstí bylo pěkně,sluničko pořád svítilo takže no stress

jen nechápu kde se vzal takovej kus železa při sjezdu z lesa na polňačku

post-12267-0-70008200-1433274925_thumb.jpg

post-12267-0-95959000-1433274935_thumb.jpg

Odesláno

Tak jsem to kolo koupil, cestou domu k nemu prikoupil SPDckove boty a poprve v zivote jsem vyjel s SPD na testovaci jizdu.18km za 40 minut. Jede to krasne, kolo je skoro cele z karbonu, jako pirko, ale na ty pedaly si budu muset zvyknout. Trva mi strasne dlouho to zacvaknout :)

Odesláno

Jednu sezonu jsem měl SPD, pak jsem koupil šlehače a od té doby naprostá spokojenost už bych SPD nechtěl. Rozhodně se lepší zacvakávají. Proč máte většinou SPD?

Odesláno
  V 2. 6. 2015 v 20:33, obchodnik-o3 napsal:

ale ako ti bude trvat to vycvaknut ... :lol2:  , mozno aj lišaj kupis 

to chce len zvyk 

Vycvak je v pohode, ale dostat to tam bude chtit trochu cviku. Zkousim spicku a zaklapnout, ale vzdycky tak na podesaty. Vopruz.
Odesláno
  V 2. 6. 2015 v 21:47, Dali napsal:

Jednu sezonu jsem měl SPD, pak jsem koupil šlehače a od té doby naprostá spokojenost už bych SPD nechtěl. Rozhodně se lepší zacvakávají. Proč máte většinou SPD?

mám taky slehace...výhoda je, ze se dají nacvaknout ze 4 stran. takže souhlas
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...