pavel23 Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 mr.BSE..mno pěkná práce, ještě že to dopadlo jen takle.... jovani: si byl nakupovat a chlastat na bajku? mě dnes konečně došel Fizik...tak už je na bajku. A rovnou jsem u kluků v krámu koupil i Fizik blikačku a už je na svém místě...mám radost. I za mojí p...l To máš ty gripy nějaký zploštěný nebo se to jen zdá z fotky? Jinak kolo je super a to sedlo jsem testoval na Gardě a pochopil jsem proč je tak uznávaný.
wave ceptor Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 Zítra maraton Drásal jedete nekdo?
Gustaf Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 Zdravím vás tu všechny. Občas sem v budoucnu nejspíš zabrousím. Jezdím v kopcích podhůří Jeseníků okolí Rýmařova atp. nejvíc Rabštejn, Skřítek, Rešáky a okolí. Jezdím na 26" Meridě už několikrát přeskládané včetně rámu. Dnes vedro dorazilo i k nám, ale i tak necelých 48 km s převýšením 880 m. Do konce týdne snad dorazím první letošní 1000. Sent from my iPhone using Tapatalktož vítej mezi námi pivními bajkery...
Gustaf Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 To máš ty gripy nějaký zploštěný nebo se to jen zdá z fotky? Jinak kolo je super a to sedlo jsem testoval na Gardě a pochopil jsem proč je tak uznávaný.ne ne, gripy jsou normálně kulatý...to zkreslujou ty žlutý šikmý pruhy, co tam jsou...Jj, tohle sedlo mi prostě sedí výborně....
vzduch Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 Zítra maraton Drásal jedete nekdo?Už jsem z toho vyrostl. Každý rok stejná trasa, skoro stejný lidi.Raději si jezdím na pohodu a podle svého. A triček mám zatím dost Pokud jedeš, užij si to. A vzhledem k počasí, hodně tekutin a magnesia.P.S. Jakého jedeš?
roura74 Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 tož vítej mezi námi pivními bajkery... Dík. Pivo už taky dnes 3x proběhlo. Pitný režim se musí dodržovat. Sent from my iPhone using Tapatalk
wave ceptor Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 Už jsem z toho vyrostl. Každý rok stejná trasa, skoro stejný lidi.Raději si jezdím na pohodu a podle svého. A triček mám zatím dost Pokud jedeš, užij si to. A vzhledem k počasí, hodně tekutin a magnesia.P.S. Jakého jedeš?žádného.
kupko Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 mr.BSE..mno pěkná práce, ještě že to dopadlo jen takle.... jovani: si byl nakupovat a chlastat na bajku? mě dnes konečně došel Fizik...tak už je na bajku. A rovnou jsem u kluků v krámu koupil i Fizik blikačku a už je na svém místě...mám radost. I za mojí p...l Super tak at slouzi :-) Zítra maraton Drásal jedete nekdo?Uprimnou soustrast v tom horku :-) Tak dneska 45km v poradnem horku ale bylo super :-)
wave ceptor Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 Uprimnou soustrast v tom horku :-)nezávidím jim, ale dá se to, není to žádná hrůza.
spineshank Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 Tak dneska 45km v poradnem horku ale bylo super :-)tak my dnes taky kolem 40 km,vedro pořádný ale vlny dobře chladili.... DD
Gustaf Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 Tak dneska 45km v poradnem horku ale bylo super :-)já makal na zahradě, dělal jsem dceři piskoviste...takže nic...jen sem stačil vyměnit to sedlo
Poya Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 mě dnes konečně došel Fizik...tak už je na bajku. A rovnou jsem u kluků v krámu koupil i Fizik blikačku a už je na svém místě...mám radost. I za mojí p...l Hezky jsi to poladil tak ať to jezdí s novým sedlem
Gustaf Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 Hezky jsi to poladil tak ať to jezdí s novým sedlem díky...věřím že bude
Poya Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 mr.BSE: hezký to k biku patří, hlavně, že kosti a vazy jsou celé
spineshank Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 Tak jsem dnes zůstal doma a čekal na zedníky, ti neměli matroš, takže šup na kolo. Hodilo to pěknejch cca 27km nádhernou přírodou kolem Oslavy. Celá cesta byla vyloženě parádní, v lese 19,5° mimo les max. 24°.Z rozmaru jsem si řekl, že to vezmu pěší částí žluté stezky. Vypadalo to na super "single track" až do doby, než jsem se podíval na tachometr (28,7kmh - to vím přesně)... v ten moment mně ujelo přední kolo (asi po šišce) a vzhledem k tomu, že jsem jel ve stráni po vrstevnici, tak jsem šel na předek (low sider)... sklouzl jsem se asi tři metry a zastavil se o keř, resp. o jeho "kmen"... no co Vám budu povídat, komedie největší :-D asi 10minut jsem to rozdejchával a kontroloval škody na zdraví a majetku :-D... dopadlo to celkem dobře. Na kole oba rohy odřený a na těle. oba lokty naražený a fest spálený, obě kolena naražený a rozseknutý a pravá p...l vypadá jako by mě někdo táhnul po cestě za dostavníkem :-D 2015-07-03 07.58.24.jpg2015-07-03 08.03.07.jpg2015-07-03 08.29.08.jpg2015-07-03 07.01.06.jpg2015-07-03 08.44.08.jpg2015-07-03 08.51.07.jpg2015-07-03 09.21.33.jpg 2015-07-03 10.13.47.jpgp...lka moc pěkný...ta gapa samo ne co si letěl....já tam začal jezdit před dovčou a až dojedu se tam chystám zase pojezdit se třebas potkáme
mr.BSE Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Odesláno 4. července 2015 mr.BSE: hezký to k biku patří, hlavně, že kosti a vazy jsou celé Přesně tak :-) moc pěkný...ta gapa samo ne co si letěl....já tam začal jezdit před dovčou a až dojedu se tam chystám zase pojezdit se třebas potkáme Gapa? Mám to tam moc rád, jezdím tam nejčastěji, takže někdy se tam určitě potkáme.
Poya Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Odesláno 4. července 2015 Dnes ráno 44km, ale žádná velká divočina v tom vedru Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Odesláno 4. července 2015 žádná divočina a 44km? peknej vykon...
Poya Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Odesláno 4. července 2015 žádná divočina a 44km? peknej vykon... díky, pár hezkých trailů tam bylo
Doporučené příspěvky