spineshank Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Odesláno 5. července 2015 teď jsem koukal na záznam a Jarda a Ondra super
kloubik Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Odesláno 5. července 2015 Poslednich par tydnu tohle vlakno moc nestiham, ale koukam ze se poctive jezdi, takze parada. Ja konecne taky nasel nejaky cas a ted uz to snad bude lepsi, chci zacit brat kolo do prace a po praci aspon 2x tydne do lesa. Par fotek z patku: A dneska par km na silnicce:
roura74 Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Odesláno 6. července 2015 Nádhera. Sent from my iPhone using Tapatalk
Poya Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Odesláno 6. července 2015 Poslednich par tydnu tohle vlakno moc nestiham, ale koukam ze se poctive jezdi, takze parada. Ja konecne taky nasel nejaky cas a ted uz to snad bude lepsi, chci zacit brat kolo do prace a po praci aspon 2x tydne do lesa. Par fotek z patku:Paráda...
Poya Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Odesláno 6. července 2015 Dnes po ránu trocha příjemného toulání po lesích Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Odesláno 6. července 2015 dneska 60 kilásků... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jarett Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Odesláno 6. července 2015 (upraveno) Tak jsem byl letos prvně na Pradědu ... no hotová grilovačka to byla a na těch 160km tepla až dost Upraveno 6. července 2015 uživatelem Jarett
Gustaf Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Odesláno 6. července 2015 Tak jsem byl letos prvně na Pradědu ... no hotová grilovačka to byla a na těch 160km tepla až dost tak doufám, že si aspoň vyhrál vrchařskou premii
Jarett Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Odesláno 6. července 2015 tak doufám, že si aspoň vyhrál vrchařskou premii Jak jinak
kupko Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Odesláno 6. července 2015 Gustav duch se v tom poli upne straci :-)jarett pradet jo tak to ja dneska byl s rodinkou v karlove studance ale v lese bylo super na slunci poradna sauna dnes zadne kolo :-(
kupko Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Odesláno 6. července 2015 teď jsem koukal na záznam a Jarda a Ondra super jo bylo to super koukal jsem an to zive jarda je dobrej doufam ze mu zdravi vydrzi to je pak neporazitelny a cink smekam je to nastupce jardy :-)
jhonzatko Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Odesláno 6. července 2015 Nadherny fotky. Krasne to svitilo!Evidentne to stalo za to. Poslednich par tydnu tohle vlakno moc nestiham, ale koukam ze se poctive jezdi, takze parada. Ja konecne taky nasel nejaky cas a ted uz to snad bude lepsi, chci zacit brat kolo do prace a po praci aspon 2x tydne do lesa. Par fotek z patku:
Gustaf Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Odesláno 6. července 2015 dobře mu tak... pitomci se vezou v balíku a netahaj, pak se není čemu divit,když přijde hromadnej pád. a ti na něj ještě závod čekal...
tommas4 Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Odesláno 6. července 2015 Někde tam zaznělo že v tu chvíli jeli dost rychle, okolo 85 - 90 km/hto je aspoň cvrkot . . . za mladých let kdy člověk neměl tolik odpovědnosti a kilo tak jsem jel z nějakýho kopce něco přes 70 a byl jsem na to strašně dlouho strašně pyšnej
FrantisekH Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Odesláno 6. července 2015 Ja dnes atakoval 3x 60 po lese
wave ceptor Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 ale to musela být skoro hliněná asfaltka jinak bys to nedal
Doporučené příspěvky