Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Poslednich par tydnu tohle vlakno moc nestiham, ale koukam ze se poctive jezdi, takze parada. Ja konecne taky nasel nejaky cas a ted uz to snad bude lepsi, chci zacit brat kolo do prace a po praci aspon 2x tydne do lesa. Par fotek z patku:

DSC_0513-01.jpeg

DSC_0773-01.jpeg

DSC_0741-01.jpeg

Screen%252520Shot%2525202015-07-04%25252

Screen%252520Shot%2525202015-07-04%25252

A dneska par km na silnicce:

20150705_111904-01.jpeg

Odesláno

Poslednich par tydnu tohle vlakno moc nestiham, ale koukam ze se poctive jezdi, takze parada. Ja konecne taky nasel nejaky cas a ted uz to snad bude lepsi, chci zacit brat kolo do prace a po praci aspon 2x tydne do lesa. Par fotek z patku:

Paráda...

Odesláno

dneska 60 kilásků...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

teď jsem koukal na záznam a Jarda a Ondra super :notworthy:

jo bylo to super koukal jsem an to zive jarda je dobrej doufam ze mu zdravi vydrzi to je pak neporazitelny a cink smekam je to nastupce jardy :-)

Odesláno

Nadherny fotky. Krasne to svitilo!

Evidentne to stalo za to.

Odesláno

Někde tam zaznělo že v tu chvíli jeli dost rychle, okolo 85 - 90 km/h

to je aspoň cvrkot . . . :)

za mladých let kdy člověk neměl tolik odpovědnosti a kilo tak jsem jel z nějakýho kopce něco přes 70 a byl jsem na to strašně dlouho strašně pyšnej ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...