Frantik Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 Takze ty ESI gripy mam a pomoci okeny jdou skutečně skvěle nandat a pohodlí a uchop je super :-)!!!! A ted jeste tip na celoprste letní rukavice? Mam polozimni Author a jsou trochu teplejší, ale chtěl bych nejake letní lehké a vzdušné? Diky
Michelin Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 Pouzivam tyhle R2ky.http://www.r2.cz/rukavice/cyklisticke-rukavice-r2-vild-atr17d-l/
Gustaf Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 já vozim tyhlehttp://www.vipceny.eu/cyklisticke-rukavice/3f-vision-lg-white-2111/ nestojí ranec, tak je nesetrim...
323GT Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 Takze ty ESI gripy mam a pomoci okeny jdou skutečně skvěle nandat a pohodlí a uchop je super :-)!!!! A ted jeste tip na celoprste letní rukavice? Mam polozimni Author a jsou trochu teplejší, ale chtěl bych nejake letní lehké a vzdušné? Diky Tak paráda. Okena dobrá, já použil kapalinu do ostřikovačů a skočily tam skoro samy...
moco Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 POC Trabec Race....hlava v bezpečí, sedí parádně, je pohodlná....a vypadá skvěle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
TLD Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 moco, paradni skopek. taky jsem ho mel ve vyberu, ale me nesedel vubec:) Tak at slouzi.tl
spineshank Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 Takze ty ESI gripy mam a pomoci okeny jdou skutečně skvěle nandat a pohodlí a uchop je super :-)!!!! A ted jeste tip na celoprste letní rukavice? Mam polozimni Author a jsou trochu teplejší, ale chtěl bych nejake letní lehké a vzdušné? Dikyvozím tyhle XC od spešlu,hlavně jsou nízké a vzdušné
jovani Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 vozím tyhle XC od spešlu,hlavně jsou nízké a vzdušnéno trhaju sa na svoch ...
spineshank Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 nevím,já je vozím letos druhou sezonu,mám dva páry a zatím jsou cajk,...pokud máš s něma tuto zkušenost tak já zatím nepak mám ještě tyto,ale ty vozím když není takovej pařák
hedonista Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 Tak jsem nakonec (i díky jednomu místnímu členovi) pořídil toto:
Gustaf Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 tak teď jsem dorazil domů...rychlých podvečerních 20km zavrsenych pivkem...
Zdeneli Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 Tak to já teprve teď výrážel do lesů a hvozdu na pivo. Noční přejezd a v polovině vyplivla baterka. Na zpět už budu prdlej, tak mi to bude jedno.
kupko Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 Tak to já teprve teď výrážel do lesů a hvozdu na pivo. Noční přejezd a v polovině vyplivla baterka. Na zpět už budu prdlej, tak mi to bude jedno.Tak to si uzijes :-)
Zdeneli Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2015 Dalo se to, ale víc jak polovinu trasy jsem šel pěšky.
Gustaf Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2015 tak to byl návrat po tmě ne Jj, ale jen přejezd z hospody domů....
Frantik Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2015 Dneska jsem chtěl vyjet, ale asi staci, když jen pujdu ven a zpět s košem :-) To bude podobnej zahul :-)
Moty Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2015 Kluci poraďte prosim brýle, dočetl jsem se o fotochromaatickaych, ale ty nejsou do žlutá pri zařazené počasíDiky
Gustaf Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2015 Dneska jsem chtěl vyjet, ale asi staci, když jen pujdu ven a zpět s košem :-) To bude podobnej zahul :-)taky jsem chtěl dnes vyrazit. dnes je tu fans Stybar tour, ale jelikož se startuje na 60km v 11hodin, tak na to seru....jdu k bazénu a dam si pivko
Doporučené příspěvky