Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Takze ty ESI gripy mam a pomoci okeny jdou skutečně skvěle nandat a pohodlí a uchop je super :-)!!!! A ted jeste tip na celoprste letní rukavice? Mam polozimni Author a jsou trochu teplejší, ale chtěl bych nejake letní lehké a vzdušné? Diky

Odesláno

Takze ty ESI gripy mam a pomoci okeny jdou skutečně skvěle nandat a pohodlí a uchop je super :-)!!!! A ted jeste tip na celoprste letní rukavice? Mam polozimni Author a jsou trochu teplejší, ale chtěl bych nejake letní lehké a vzdušné? Diky

Tak paráda. Okena dobrá, já použil kapalinu do ostřikovačů a skočily tam skoro samy... :)

Odesláno

moco, paradni skopek. taky jsem ho mel ve vyberu, ale me nesedel vubec:) Tak at slouzi.

tl

Odesláno

vozím tyhle XC od spešlu,hlavně jsou nízké a vzdušné

6712_3503_bg_ridge_black_med_top.jpg

Odesláno

nevím,já je vozím letos druhou sezonu,mám dva páry a zatím jsou cajk,...pokud máš s něma tuto zkušenost tak já zatím ne

pak mám ještě tyto,ale ty vozím když není takovej pařák

rukavice-specialized-enduro-carbon-moto-

Odesláno

Tak to já teprve teď výrážel do lesů a hvozdu na pivo. Noční přejezd a v polovině vyplivla baterka. Na zpět už budu prdlej, tak mi to bude jedno.

Odesláno

Kluci poraďte prosim brýle, dočetl jsem se o fotochromaatickaych, ale ty nejsou do žlutá pri zařazené počasí

Diky

Odesláno

Dneska jsem chtěl vyjet, ale asi staci, když jen pujdu ven a zpět s košem :-) To bude podobnej zahul :-)

taky jsem chtěl dnes vyrazit. dnes je tu fans Stybar tour, ale jelikož se startuje na 60km v 11hodin, tak na to seru....jdu k bazénu a dam si pivko
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...