Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Bobisek: asi jsem to přehlédl, co jsi měl za problémy? Já ve středu zjistil ze naskladnili moji velikost, kousl se do rtu ze chci dat za kolo takové peníze, převedl k nim na účet, v pondělí je dostali a potvrdili, v úterý odeslali balíky a v pátek byly balíky domy ;)

Tak to jsi šťastlivec. Moje zkušenost s Canyonem:

1) Kolo: příslíbeno dodání v dubnu, zaplaceno. Nedodáno a asi tak šest emailů z Koblenze, že to dojde za týden, pak už raději nic, kolo došlo po X urgencích v červnu.

2) Brýle: objednáno na počátku prosince a zaplaceno kartou, zboží skladem; po měsíci dotaz, kde se brýle toulají, prý je nutné verifikovat platbu, X emailů, jak to mám dělat, že mě přece vyzývali emailem (nikde nic a všechny údaje už jsem přece zadával) a nakonec přiznání, že tedy bude lepší, když to pošlu převodem z účtu... To už jsem psychicky nevydržel a poslal je někam.

Suma sumárum, za mě Canyon už nikdy, levá ruka tam neví, co dělá pravá, v zásadě neví nikdo nic a je jim úplně jedno, co si zákazník myslí. Všechno si člověk musí vydupat. Jediné štěstí je, že zástupce pro ČR aspoň reaguje na emaily/telefony (s továrnou stejně nehne, ale zjistí, jaký je stav), neboť centrála prostě nekomunikuje. Stačilo se podívat na zoufalé komentáře a dotazy na FCB stránce Canyonu, teď už je raději nezobrazují :(

Odesláno

Je to skoda. Delaj krasny kola a reakce na jejich sales jsou hodne rozporuplny. A ta komunikace se zakaznikem je dle toho co ctu na netu asi taky na prd. Jirka mel proste kliku :)

Odesláno

Bobisek: tk to mne vazně mrzi. Já měl možná štěstí, a nebo to bylo vážně tím jejich stěhováním a už se to uklidnilo. Jak psal TLD, kola mi to příjdou krásné za tu cenu ;)

Jinak dotaz do pléna: poradíte nějakou pěknou zadní blikačku, co mi nebude kazit dojem na novém? ;)

Odesláno

Bobisek: tk to mne vazně mrzi. Já měl možná štěstí, a nebo to bylo vážně tím jejich stěhováním a už se to uklidnilo. Jak psal TLD, kola mi to příjdou krásné za tu cenu ;)

Jinak dotaz do pléna: poradíte nějakou pěknou zadní blikačku, co mi nebude kazit dojem na novém? ;)

testoval jsem je a sviti naprosto perfektne 

http://www.mojekolo.cz/knog-zadni-blikacka-blinder-mob-kid-grid-black

http://www.mojekolo.cz/knog-zadni-blikacka-blinder-mob-v-kid-grid-black

Odesláno (upraveno)

Mě nějak nejde vkládat žádný odkaz :(

Jinak věci od knogu se mi právě hodně líbí, až na tu cenu :D. Já bych volil asi Roada ;)

Upraveno uživatelem Jiřina
Odesláno

...tak už je doma, peklostroj  :lol2:  :lol2: konečně pořádnej bajk, tady na foru 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Jakkoli jsme na Chronomagu, tak mne kvůli hodinkám z tohoto vlákna asi vyženete.

.... To jsem tak měl ve sledování na íbeji nějaké ty silniční žiletky a taky pár hodinek. No, a ty hodinky končily dřív .....

Takže i tahle sezóna bude na starým Šírerovi a  Kampě :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...