nAscA Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2011 Hmm pekny belous, mam neco podobnyho, ale full do GT.SRAM docela doporucuji, leta jsem pouzival shimano, tak jsem se toho obaval. Ted bych nemenil. Vyssi rady vyrobcu maji kvalitu viceme stejne dobrou.
jovani Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2011 ja mam bielo-cierny Specialized Enduro Expert a farba mu neskutocne sedi
Mirek Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2011 Jedna mobilní vzpomínka na babí léto, snad konečně napadne sníh a bude se dát aspoň lyžovat, jinak se asi zblázním..v tom počasí, který teď panuje, se nedá venku dělat vůbec nic Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pavel23 Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2011 Takže jsi to postavil na 9-ti kolečku? To chci udělat také a možná komplet SRAM 9, docela mě zaujalo ač jsem SRAM nikdy neměl, uvidím. Mám 9vítku, u 10sítky se prý dřív vytahá řetěz a je dražší. Já osobně v tom nevidím nic, krom tahání peněz z kapsy. Tak je to jinak odstupňovaný no a co, malý kolečko má 11 zubů jak u 9 nebo 10.
wave ceptor Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2011 Je to podle mne taky jen tahání peněz......já abych pravdu řekl tak jsem měl nejraději 7-kolečko shimano XT 92. Mám ho dodnes na kole co mám na toakové popojíždění do obchodu a nemusím se o něj bát. Jo a je tam i přehazovačka XT z téhož roku, najeto moc moc km a vakl je tam menší než co má syn skoro novou přehazku XT z minulého roku....
jovani Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2011 Specialized Enduro Expert v reale
Qvido Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2012 Venku dnes teplo jako na jaře, tak jsem vyrazil vzdát hold opravdovým hrdinům ! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník admira Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2012 http://www.gucci.com/us/styles/284374J391R1090#284332JA3108730
kejklik Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2012 Jenom 14 000 USD? http://www.gucci.com/us/styles/284374J391R1090#284332JA3108730
B.F.G. Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2012 Je to velikost L. Kliky jsem chtěl taky XT, ale rozdíl ve váze je jen 40g, tuhost lepší SLX a cena u XT je o min. 1000, kč. Cena tajemství není, kolem 28500,nemám to na kačku přesně spočítaný. Jedna fotka ze zahrady dnes. Mám foťák k ničemu, no je vlastně dcery. Musím něco koupi. Nechci do něčeho šlapat, ale za 30k je k mání novej pevňák na komplet XT, rám full carbon Haibike s Rebou Race. Osobně bych do RB nešel. Ale kolo je to pěkný.
pavel_h Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2012 Na hodinkovem foru bych cekal o neco vice hlubsiho pochopeni pro volbu jinych. Existuji tisice levnejsich a aktualne mozna "lepsich" nabidek. Nekteri z nas ale hledaji neco hlubsiho nez cinsky carbon. Poctiva ceska rucni prace hochu ze zapadleho venkova nekde na severu moravy ma pro nektere z nas vetsi hodnotu. Jo a jede lip, aspon mam ten pocit :-)
tombed Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2012 Na hodinkovem foru bych cekal o neco vice hlubsiho pochopeni pro volbu jinych. Existuji tisice levnejsich a aktualne mozna "lepsich" nabidek. Nekteri z nas ale hledaji neco hlubsiho nez cinsky carbon. Poctiva ceska rucni prace hochu ze zapadleho venkova nekde na severu moravy ma pro nektere z nas vetsi hodnotu. Jo a jede lip, aspon mam ten pocit :-) naprostý souhlas, jezdil jsem leta na 4everu a teď na RB,i třeba proto, že 100x raději budu podporovat Romana Bartosze nebo bratry Brože než čínské velkomontovny se světovými jmény, zvlášť, když se kvalitativně nemají za co stydět.
Hasňa Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2012 Ta kvalita je tam ale nutna. To prave treba RB ma. Jenom cesstvi nestaci. Viz Prim.
tombed Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2012 Ta kvalita je tam ale nutna. To prave treba RB ma. Jenom cesstvi nestaci. Viz Prim. dyť to tam píšu... to jde ruku v ruce, bez kvality to nejde... třeba za takový olpran se rozhodně bít nebudu...
obrbobr Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2012 naprostý souhlas, jezdil jsem leta na 4everu a teď na RB,i třeba proto, že 100x raději budu podporovat Romana Bartosze nebo bratry Brože než čínské velkomontovny se světovými jmény, zvlášť, když se kvalitativně nemají za co stydět. přesně tak jak píšeš, jezdil jsem Rock Machine, podotýkám, že rám ještě nebyl asie jako teď, ale českej, supr kolo, novej bajk bude RB, pro mě jasná volba. Doma už se pomalu scházej komponenty.
boo-beek Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2012 Když majitel RB napíše, že ho má proto, že chce kolo, které nebude nekvalitní a je ochotnej si připlatit za to, že podpoří českou manufakturu, tak OK. Ale nevidím jinej důvod pro RB. Jaké má výhody kromě toho pocitu? Že se to vaří u nás? Žádná výhra, poté, co nebyli schopni prodávat rámy s CNC zadkem, nevidím v práci u nás žádnou výhodu, každá rozumná značka má v Asii kvalitní výstupní kontrolu a na vaření to stači. Např. lidi od Havleny tam tráví sakra hodně času, a jak nemám Havlenu rád, tak Author je v posledních dvou letech celkem progresivní a tím je mi celkem sympatickej (mj. top kola sami navrhují, nekupují hotovou geometrii).Jsou to rychlá kola? To umí kdekdo, i můj Amulet je rychlej, jezevčíci od Superioru taky, Haibike, Ghost, Author, cokoliv...Nebo že jsou těžký? Fakt by mě to zajímalo, nevysírám, nikdy jsem RB neměl a nikdy jsem neviděl důvod, proč ho mít, ale možná mi prostě něco uniká...
pavel_h Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2012 Že se to vaří u nás? Žádná výhra, poté, co nebyli schopni prodávat rámy s CNC zadkem, nevidím v práci u nás žádnou výhodu........... Todle jsem nepobral zase já. Ale ten důvod proč ano nebo ne - je jen a pouze ta přidaná hodnota a ten příběh stojící za tou značkou. Nic víc, nic míň. Stojí ti za to si připlatit ano/ne tečka. Příběh za jinou značkou ti je osobnější? Zvolíš si logicky ji. Dneska je na trhu spousta špičkových kol a spousta kol s vynikajícím poměrem kvalita/cena. Dovolím si tvrdit že RB splńuje obě kategorie. A když dojdou racionální argumenty pro nákup vstupují do hry emoce.
boo-beek Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2012 Todle jsem nepobral zase já. Ale ten důvod proč ano nebo ne - je jen a pouze ta přidaná hodnota a ten příběh stojící za tou značkou. Nic víc, nic míň. Stojí ti za to si připlatit ano/ne tečka. Příběh za jinou značkou ti je osobnější? Zvolíš si logicky ji. Dneska je na trhu spousta špičkových kol a spousta kol s vynikajícím poměrem kvalita/cena. Dovolím si tvrdit že RB splńuje obě kategorie. A když dojdou racionální argumenty pro nákup vstupují do hry emoce. Ok, to beru, to smysl dava - na hodinkovym foru rozhodne. K tomu cnc - meli ram Crx, skvelej robustni "skoroAM" ram, s cnc frezovanejma (nebo co je to presne za proces) nekterejma kusama zadni stavby. Prestali ho vyrabet, oficialne kvuli kdovijakejm kravinam, nicmene podle insideru to bylo proste proto, ze ten ram nedokazali prodat, resp udrzet smysluplnej pomer mezi vyrobni a prodejni cenou.
Doporučené příspěvky