roura74 Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Tak dneska krásných 60km za 2.15hod :-) 20160501_094446.jpg 20160501_101804.jpg Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkParáda. Já se ještě odhodlávám. Strašně u nás fouká SV vítr kterej mě odrazuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Paráda. Já se ještě odhodlávám. Strašně u nás fouká SV vítr kterej mě odrazuje.u nas taky foukalo ale byli jsme pomernou cast v lese :-) tak to slo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Rychlý nedělní trenink na sobotu. 15 km, převýšení 400 m hodinka v sedle. :-) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Tak dneska krásných 60km za 2.15hod :-) 20160501_094446.jpg20160501_101804.jpg Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalkto je niekde v okoli Mladkova? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 tak kluci, skončil jsem 21. že 40...takže spokojenost. když beru v potaz, že se zúčastnili i elitaci nejlepší vás byl o 30min predemnou pěkný fotky sem davate. já dnes bajka umyl a zejtra jde na servis pro novej řetěz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Gusto, kde jsou prosím tě výsledky? Já se chcu podívat co tam jeli za elitáci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 (upraveno) Gusto, kde jsou prosím tě výsledky? Já se chcu podívat co tam jeli za elitáci.Sagan a tak elitaci chapej jako bajkeri, co jezdí pod nějakým klubem (např.Sparta cykling team apod). Kulhavý, Cink atp tam nebyli... Upraveno 1. května 2016 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 tak kluci, skončil jsem 21. že 40...takže spokojenost. když beru v potaz, že se zúčastnili i elitaci nejlepší vás byl o 30min predemnou pěkný fotky sem davate. já dnes bajka umyl a zejtra jde na servis pro novej řetěz...GUSTAF DOBŘE TY :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Gustaf letos lítá jak střela :-) Gratulace.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Gusta bude na Králičáku jezdit na fatbiku aby jsme stíhali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Dnes ráno Velký Kosíř (Prostějov) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 ale ne...kochacka tak sem starej chrt...Kralicak asi neklapne,mám to docela z ruky...takle jen na vikend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Tak ja konecne po dlouhe dobe poradne v sedle. 47km, nastoupano asi 940m, nejrychlejsi sjezd v lese 66,2 km. Jak ja jsem to potreboval Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Jirino krasa. Ta rychlost je slusnej fofr,takhle me to nejede ani kdyz dupu myslim. Slusny. A to kolo ne fakt pekny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Jiřino super. To je Lukov? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 ale ne...kochacka tak sem starej chrt...Kralicak asi neklapne,mám to docela z ruky...takle jen na vikendJe to sice flák cesty, ale bude to stát za to. Tak to dej od čtvrtka a hned je víkend delší. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Gustaf....dobře ty!pěknej výsledek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulg Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 na prešovske singletraily sme vzali aj kameru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Hezký jste to dnes měli kluci :-) Já jdu objednávat díly...Myslíte, že můžu místo Sramu X5 dát X7 ať mám trochu změnu? Za dva roky třetí přehazka, to je krach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky