Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Jirino krasa. Ta rychlost je slusnej fofr,takhle me to nejede ani kdyz dupu myslim. Slusny. A to kolo ne fakt pekny.

No to byl ten posledni sjezd v lese ;)3dbae3fa1d93d3de117da13a72deb379.jpg54a51f26a0b20ab8aef1256ca7a17787.jpg

Ja jsem zvykly z motorky, takze me to nevadi, spis naopak ;). Jeste ze uz jsou na ceste ty chranice :D Ale dat to bez sedlovky na nohach je pekny zahul na stehna. Musim zacit trenovat na ten Kralicak

Roura: jasneeeeee ;) to byla druha vyskova premie ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak první serie fotek..z předposledního brutus stoupání a následného super sjezdíku...kopec Kotel k vidění zde https://www.facebook.com/media/set/?set=a.724752447666152.1073741829.628235597317838&type=3 sem na třech  :lol2:

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři

tak první serie fotek..z předposledního brutus stoupání a následného super sjezdíku...kopec Kotel k vidění zde https://www.facebook.com/media/set/?set=a.724752447666152.1073741829.628235597317838&type=3 sem na třech  :lol2:

Hezký Gusto :)

Minulý týden jsme jeli s přítulkou VIPrahlý BAJKonur a pěkně jsme to podělali ... někde jsme se zasekli, k tomu blbě přečtená mapa, přítulce se rozpadlo tlumení na vidlici a tekl z toho olej.. fakt dobrý závod :lol2:

Odkaz ke komentáři

Hezký fotky kluci. Taky přidám pár fotek z tohoto víkendu.

Odkaz ke komentáři

podle mě taky blbost. když teda nášlapy, tak oboustranný a rohlíky řešit případně takto:

http://www.bike-eshop.cz/prislusenstvi-1/adapter-shimano-smpd22-par

Tak jsem nakonec i přes vaše rady koupil ty pedály s jednostranným nášlapem (Author A-25) a boty Scott Trail BOA. Dnes jsem s tím najel prvních 70 km a můžu říct, že naprosto v pohodě. Komfort mnohem větší než s platformama. Jen když jedu nějakej padák a cítím, že půjdu na tlamu tak se musím ponížit a vycvaknout a jet na platformách :D Možná, až v tom získám nějakou větší jistotu, tak si pořídím ty jednostranný. Tyhle stály jen litr tak by mně nevadilo je na konci sezóny hodit psovi a koupit ty oboustranný.

Odkaz ke komentáři

Mě by to taky nenapadlo, ale dali mi to kdysi na jednoho treka. Je to kus masivního ocel. drátu, cca 4-5mm, počítám že nějaký ten náraz by to určitě ustálo.

Dal jsem si to pak jako velkou frajeřinu na horáka, ale s novou přehazkou jsem to dal úplně pryč - nikdy jsem totiž na přehazku neboural a byla to pro mě jen váha navíc.

Navíc pokud by se upevnil jo dobře, může poteciálně pokurvit rám, za což přehazka nestojí.

Tak to mě ani nenapadlo, nemáš odkaz na nějaký? Nakupuji na mojekolo.cz, tak mrknu. Jinak to odprdnul jak fungl nový řetěz, tak patka, kterou zkusíme narovnat, šajze.

Upraveno uživatelem odjinud
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...