jhonzatko Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Mate nekdo zkusenost s instalaci Rockshox Reverb Stealth?Da se to zvladnout doma nebo je lepsi to hodit nekam do servisu? Pripadne nejaky prakticky tip ci upozorneni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Jirino krasa. Ta rychlost je slusnej fofr,takhle me to nejede ani kdyz dupu myslim. Slusny. A to kolo ne fakt pekny.No to byl ten posledni sjezd v lese Ja jsem zvykly z motorky, takze me to nevadi, spis naopak . Jeste ze uz jsou na ceste ty chranice Ale dat to bez sedlovky na nohach je pekny zahul na stehna. Musim zacit trenovat na ten Kralicak Roura: jasneeeeee to byla druha vyskova premie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 (upraveno) tak první serie fotek..z předposledního brutus stoupání a následného super sjezdíku...kopec Kotel k vidění zde https://www.facebook.com/media/set/?set=a.724752447666152.1073741829.628235597317838&type=3 sem na třech Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 1. května 2016 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poya Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 tak první serie fotek..z předposledního brutus stoupání a následného super sjezdíku...kopec Kotel k vidění zde https://www.facebook.com/media/set/?set=a.724752447666152.1073741829.628235597317838&type=3 sem na třech Hezký Gusto Minulý týden jsme jeli s přítulkou VIPrahlý BAJKonur a pěkně jsme to podělali ... někde jsme se zasekli, k tomu blbě přečtená mapa, přítulce se rozpadlo tlumení na vidlici a tekl z toho olej.. fakt dobrý závod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poya Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Hezký fotky kluci. Taky přidám pár fotek z tohoto víkendu. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Hezký jste to dnes měli kluci :-) Já jdu objednávat díly...Myslíte, že můžu místo Sramu X5 dát X7 ať mám trochu změnu? Za dva roky třetí přehazka, to je krach.mas větší spotřebu prehazek jak řetězů...DD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Poya,krasa. Maj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poya Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Poya,krasa. Maj?Jojo, ta poslední je Máj...jak jinak dneska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 . Krasa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 (upraveno) na prešovske singletraily sme vzali aj kameru Pěkné to tam máte. Hezký fotky kluci. Taky přidám pár fotek z tohoto víkendu.Super panorama. Upraveno 1. května 2016 uživatelem roura74 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 poya...krása, tam.musí bejt super pojezdeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 A co třeba chránič přehazky? Hezký jste to dnes měli kluci :-) Já jdu objednávat díly...Myslíte, že můžu místo Sramu X5 dát X7 ať mám trochu změnu? Za dva roky třetí přehazka, to je krach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Tak to mě ani nenapadlo, nemáš odkaz na nějaký? Nakupuji na mojekolo.cz, tak mrknu. Jinak to odprdnul jak fungl nový řetěz, tak patka, kterou zkusíme narovnat, šajze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Můžeš afri :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Kryt přehazovací se už nepoužívá na nových kolech pouze na dětských jen pro srandu do data třeba Francouzky zabozrout je z karbonu a po prvním položení kola upadne :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 podle mě taky blbost. když teda nášlapy, tak oboustranný a rohlíky řešit případně takto:http://www.bike-eshop.cz/prislusenstvi-1/adapter-shimano-smpd22-par Tak jsem nakonec i přes vaše rady koupil ty pedály s jednostranným nášlapem (Author A-25) a boty Scott Trail BOA. Dnes jsem s tím najel prvních 70 km a můžu říct, že naprosto v pohodě. Komfort mnohem větší než s platformama. Jen když jedu nějakej padák a cítím, že půjdu na tlamu tak se musím ponížit a vycvaknout a jet na platformách Možná, až v tom získám nějakou větší jistotu, tak si pořídím ty jednostranný. Tyhle stály jen litr tak by mně nevadilo je na konci sezóny hodit psovi a koupit ty oboustranný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 (upraveno) Mě by to taky nenapadlo, ale dali mi to kdysi na jednoho treka. Je to kus masivního ocel. drátu, cca 4-5mm, počítám že nějaký ten náraz by to určitě ustálo.Dal jsem si to pak jako velkou frajeřinu na horáka, ale s novou přehazkou jsem to dal úplně pryč - nikdy jsem totiž na přehazku neboural a byla to pro mě jen váha navíc.Navíc pokud by se upevnil jo dobře, může poteciálně pokurvit rám, za což přehazka nestojí. Tak to mě ani nenapadlo, nemáš odkaz na nějaký? Nakupuji na mojekolo.cz, tak mrknu. Jinak to odprdnul jak fungl nový řetěz, tak patka, kterou zkusíme narovnat, šajze. Upraveno 1. května 2016 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Můžeš afri :-)Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkA co sleva jako nebude? Takových přehazovaček, vem zrovna dvě do foroty :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 A co sleva jako nebude? Takových přehazovaček, vem zrovna dvě do foroty :-)dvě?nebude to málo Afri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 dvě?nebude to málo Afri Příští rok plánuji nového fešáka, tak aby mi to tam nezůstalo viset A co ta sleva, kupko oslepl Ne, to je samozřejmě sranda.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky