wave ceptor Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 wave ceptor, koukal jsem na to vcera. Nejvic se me libi, jak jede po tom zabradli, to je sila. Je to borec, mam rad jeho videa.Dneska start opet v sest hodin, pohodova kardio kochacka prirodou, neco kolem 40ti km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Ty jsi ďábel TLD, ale krásný to máš :-) Já nabírám energii ve skalách, pohoda a super masakr technické sjezdy, to mě baví. Jo a X9 carbon jde jak po másle...čas na snídani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Afri to je bomba. Ta druha fotka. Super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Afri a Tld parádní fotečky...já teď chystal kola a po o vyrážíme taky,počasí o malinko horší jak včera ale přesto super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Tak právě jsem se vrátil dneska 80 km v terénu :-) bylo super . Klíšťata fuj :-( Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Klíšťat je strašně moc. Byli jsme teď s dětma v lese chystat místo na kešku a manželka jich měla na sobě asi 15. Já jen jedno a všechny byly naštěstí lezoucí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Dnes se krásne jezdilo v okolí Praglu, protože všichni trapcili v centru na kostkach na maratonu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Hoi ja Vam tak tavidim Ja dnes prochazka a ted s malou na vystoupeni. Ale je se tady i na co divat Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Jirino poridil sis novej kocar jo :-) to musi byt velka garaz :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 TL-Afri moc pekne fotky :-) ja dneska nemel moc cas fotit :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Jirino,nebudou ji ostatni deti zavidet,kdyz ji na vystoupeni vozis takovym farem? Prvni kliste jsem mel v unoru. Jak neni zima,tak nevymrznou. Ja si haksny strikam,tak dobry, letos jen tri kusy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Asparagus Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Pohodových a rychlých 22km se zakončením na ,,rozhledně" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 30kil?ků na vyprd?ní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 At zijou dotaceSice placka u Labe, ale bylo prijemne a jel sem sviznejch 25 Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Krásný polní a lesní cesty se změnily na hnusnej asfaltovej mor. Zrovna tenhle týden jsem narazil na dvě, který ještě loni byly přírodní a letos je tam asfaltu jak na letišti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 To opravdu se nedaji ty penize z eu pouzit lepe nez takle prznit lesni cesty :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Roura+kupko naprostej souhlas. U nas vedla spravnacka svaznice skrz celej les a par let zpet se udelal z dotaci asfalt. Fakt spica,jako na okruhu. Projede tam jen par mistnich hodne zritka a ja s rodinou na brusle. Za ty leta je uz hodne useku zadelanejch blatem a jehlicim. By me zajimalo,kterej magor to schvaluje a na co. Pochopim, ze daj do kupy kaplicku apod,ale asfaltovat les.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 tak treba od meho kamarada pritelkyne dela na ministerstvu zivotniho prostredi a do prahy musi jezdit 500km autem aby vyjeli body na benzin kdyz vlakem to je pro ne rychlejsi a pohodlnejsi TO JE TA NASE ZEME CESKA ZEME CESKA DOMOV MUJ :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Krásný polní a lesní cesty se změnily na hnusnej asfaltovej mor. Zrovna tenhle týden jsem narazil na dvě, který ještě loni byly přírodní a letos je tam asfaltu jak na letišti.Přesně, za par let budu muset koupit silničku :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky