roura74 Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Odesláno 22. května 2016 V 22. 5. 2016 v 17:53, kupko napsal: Roura a co patka Já ji mam pěkně pokroucenou az se divim že přehazovačka tak přesně řádila jak jsem ji v lese porovnal :-) hole nejsme žádný B umíme si poradit v každém situaci jo afri už můžeš nahlas říct za 3 dny a tolik km a kamenu- žádný defekt :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkPatka v poho. Na stojanu to řadilo jak nový.
kupko Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Odesláno 22. května 2016 Holt zlate ručičky :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
kupko Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Odesláno 22. května 2016 V 22. 5. 2016 v 18:27, roura74 napsal: Se pozná mistr.:-) :-)
moco Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Odesláno 22. května 2016 (upraveno) V 22. 5. 2016 v 18:19, Lion napsal: A drzi jeste faborky? Kolem helfstyna je sela samej les, tam najedes 10 km na kilaku po stezce...Fáborky jsem žádné nezaregistroval, jel jsem přes Teplice a nad Teplicemi jsem se napojil na značenou stezku....klasická značka <? která mě vykopla zase dole na asfaltu a čekal jsem ze me povede k Hubertovi, ale tahala me do hranic, tak jsem to otočil a jel zpět a tam ta značka byla taky, tak nevim, ale kámoš říkal, že by me to mělo vyhodit u Huberta, tak jsem po tom nepátral a jel zpět. Příště vemu nekoho sebou, co se vyzná lépe. Ale dneska jsem si to celkem užil, akorát ta hromada asfaltu nez jsem vjel do lesa :-)))Jinak Šela musí byt peknej mazec, jsou tam strašné klikyháky, hodně techniky v tom lese, to mi připomnělo, kde mam rezervy, vracečky při sjezdu jeste nějak zkoriguju, ale při prudkém stoupání, to uz chce fištróna :-) Upraveno 22. května 2016 uživatelem moco
Gustaf Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Odesláno 22. května 2016 tak teď jsem dokoukal druhej závod svetaku z Albstadtu....to co předváděl Julien a Nino...prostě jsou jinde... klobouček. A už jel i Jarda..
tommas4 Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Odesláno 22. května 2016 V 22. 5. 2016 v 19:21, moco napsal: Fáborky jsem žádné nezaregistroval, jel jsem přes Teplice a nad Teplicemi jsem se napojil na značenou stezku....klasická značka <? která mě vykopla zase dole na asfaltu a čekal jsem ze me povede k Hubertovi, ale tahala me do hranic, tak jsem to otočil a jel zpět a tam ta značka byla taky, tak nevim, ale kámoš říkal, že by me to mělo vyhodit u Huberta, tak jsem po tom nepátral a jel zpět. Příště vemu nekoho sebou, co se vyzná lépe. Ale dneska jsem si to celkem užil, akorát ta hromada asfaltu nez jsem vjel do lesa :-)))Jinak Šela musí byt peknej mazec, jsou tam strašné klikyháky, hodně techniky v tom lese, to mi připomnělo, kde mam rezervy, vracečky při sjezdu jeste nějak zkoriguju, ale při prudkém stoupání, to uz chce fištróna :-) Dej vědět dopředu, kousek od Helfštýna se občas vyskytuju.
Lakerss007 Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Odesláno 22. května 2016 Brdy-dopadova plocha Jordan a 30 km na mem predpotopnim kole Merida. Jelikoz nejsem trenovany, tak tedkom trpim :-)
Poya Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Odesláno 22. května 2016 Taky přidám pár fotek z dneška... počasí nádherný
moco Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Odesláno 23. května 2016 V 22. 5. 2016 v 19:38, tommas4 napsal: Dej vědět dopředu, kousek od Helfštýna se občas vyskytuju.Oka
Mira188 Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Odesláno 23. května 2016 K víkendu na Králičáku. Moc fajn, jen víc takových akcí.... V mém případě když zdraví dovolí rád si dám repete. Po mém příjezdu byli kluci odjetí tak jsem si dal sólo výstup....
TLD Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Odesláno 23. května 2016 Miro parada. Ten Tvuj bike je krasnej!
African Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Odesláno 23. května 2016 V 23. 5. 2016 v 10:37, Mira188 napsal: K víkendu na Králičáku. Moc fajn, jen víc takových akcí.... V mém případě když zdraví dovolí rád si dám repete. Po mém příjezdu byli kluci odjetí tak jsem si dal sólo výstup.... Míra je těžkej borec Rád jsem tě poznal
Jiřina Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Odesláno 23. května 2016 Mira je borec jako svin. Akorat tu prilbu by to chtelo Sent from my iPhone using Tapatalk
Jiřina Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Odesláno 23. května 2016 Jo a taky je zvykly pracovat v lese jako drevorubec Sent from my iPhone using Tapatalk
pavel23 Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Odesláno 23. května 2016 Potřeboval bych radu. Jedu na svém ghostu a když přejedu nějaký hrbol tak se mi ozývá zvuk, jako by řetěz bouchnul do rámu, nebo jako když propruží přehazka a udělá to ránu. Dělá to i v tahu řetězu při šlapání . Je to dutý zvuk , nevím zda je to normální, ale myslím, že když jsem měl kolo nový tak to nedělalo. Mám najeto 1100km. Vyzkoušel jsem všechno možný, sledoval řetěz i přehazku a nanic nepřišel. Ještě by to mohla dělat kazeta, je ten zvuk podobný jako když navolno zatočím dozadu a najednou dopředu. Nevím jak to lépe popsat, ale štve mě to. díky za postřehy a rady.
kupko Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Odesláno 23. května 2016 Miro super fotky ale jak už se tady psalo ta přilba přes to co nejdříve :-) a ze řekneš ještě jsem ji nepotřeboval :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Micey Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Odesláno 23. května 2016 pavel23.. jó, ty záhadný zvuky z kola. Mně v tom zase lupe, hlavně když si stoupnu a je to fakt hnusný. Vyčistil jsem střed - furt stejný. Všechny čepy na zadní stavbě promazaný a utažený, upínák, sedlovka.. pořád spíš horší
Návštěvník Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Odesláno 23. května 2016 V 23. 5. 2016 v 13:14, Micey napsal: pavel23.. jó, ty záhadný zvuky z kola. Mně v tom zase lupe, hlavně když si stoupnu a je to fakt hnusný. Vyčistil jsem střed - furt stejný. Všechny čepy na zadní stavbě promazaný a utažený, upínák, sedlovka.. pořád spíš horší Já jezdím se sluchátkama a tedy vůbec netuším minule jsem si říkal proč po mě všichni koukají a pak jsem zjistil, že mi hrozně vrže sedlo V 22. 5. 2016 v 19:33, Gustaf napsal: tak teď jsem dokoukal druhej závod svetaku z Albstadtu....to co předváděl Julien a Nino...prostě jsou jinde... klobouček. A už jel i Jarda..Jo jsou výborní, Jarda se snad vrátí do top formy směrem k Riu. Jsem docela zvědav na Sagana, tak trochu si myslím, že pojede bike. Navíc nedávno dal rozhovor, kde se ho ptali jak by případně skloubil silnici a bika a on říkal, že se díval na trať a tu silniční nejspíš vůbec nepojede, protože tam nemá šanci, ale teď se soustředí na Tour a pak uvidí.
Doporučené příspěvky