Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 22. 5. 2016 v 17:53, kupko napsal:

Roura a co patka Já ji mam pěkně pokroucenou az se divim že přehazovačka tak přesně řádila jak jsem ji v lese porovnal :-) hole nejsme žádný B umíme si poradit v každém situaci jo afri už můžeš nahlas říct za 3 dny a tolik km a kamenu- žádný defekt :-)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Patka v poho. Na stojanu to řadilo jak nový.

Odesláno (upraveno)
  V 22. 5. 2016 v 18:19, Lion napsal:

A drzi jeste faborky? Kolem helfstyna je sela samej les, tam najedes 10 km na kilaku po stezce...

Fáborky jsem žádné nezaregistroval, jel jsem přes Teplice a nad Teplicemi jsem se napojil na značenou stezku....klasická značka <? která mě vykopla zase dole na asfaltu a čekal jsem ze me povede k Hubertovi, ale tahala me do hranic, tak jsem to otočil a jel zpět a tam ta značka byla taky, tak nevim, ale kámoš říkal, že by me to mělo vyhodit u Huberta, tak jsem po tom nepátral a jel zpět. Příště vemu nekoho sebou, co se vyzná lépe. Ale dneska jsem si to celkem užil, akorát ta hromada asfaltu nez jsem vjel do lesa :-)))

Jinak Šela musí byt peknej mazec, jsou tam strašné klikyháky, hodně techniky v tom lese, to mi připomnělo, kde mam rezervy, vracečky při sjezdu jeste nějak zkoriguju, ale při prudkém stoupání, to uz chce fištróna :-)

Upraveno uživatelem moco
Odesláno
  V 22. 5. 2016 v 19:21, moco napsal:

Fáborky jsem žádné nezaregistroval, jel jsem přes Teplice a nad Teplicemi jsem se napojil na značenou stezku....klasická značka <? která mě vykopla zase dole na asfaltu a čekal jsem ze me povede k Hubertovi, ale tahala me do hranic, tak jsem to otočil a jel zpět a tam ta značka byla taky, tak nevim, ale kámoš říkal, že by me to mělo vyhodit u Huberta, tak jsem po tom nepátral a jel zpět. Příště vemu nekoho sebou, co se vyzná lépe. Ale dneska jsem si to celkem užil, akorát ta hromada asfaltu nez jsem vjel do lesa :-)))

Jinak Šela musí byt peknej mazec, jsou tam strašné klikyháky, hodně techniky v tom lese, to mi připomnělo, kde mam rezervy, vracečky při sjezdu jeste nějak zkoriguju, ale při prudkém stoupání, to uz chce fištróna :-)

Dej vědět dopředu, kousek od Helfštýna se občas vyskytuju.

Odesláno

K víkendu na Králičáku. Moc fajn, jen víc takových akcí.... V mém případě když zdraví dovolí rád si dám repete. Po mém příjezdu byli kluci odjetí tak jsem si dal sólo výstup.... 

post-16024-0-94987700-1463999747_thumb.jpg

post-16024-0-86219700-1463999759_thumb.jpg

post-16024-0-11278900-1463999770_thumb.jpg

post-16024-0-44977400-1463999780_thumb.jpg

Odesláno
  V 23. 5. 2016 v 10:37, Mira188 napsal:

K víkendu na Králičáku. Moc fajn, jen víc takových akcí.... V mém případě když zdraví dovolí rád si dám repete. Po mém příjezdu byli kluci odjetí tak jsem si dal sólo výstup.... 

Míra je těžkej borec :notworthy: Rád jsem tě poznal :cheers:

Odesláno

Potřeboval bych radu. Jedu na svém ghostu a když přejedu nějaký hrbol tak se mi ozývá zvuk, jako by řetěz bouchnul do rámu, nebo jako když propruží přehazka a udělá to ránu. Dělá to i v tahu řetězu při šlapání . Je to dutý zvuk , nevím zda je to normální, ale myslím, že když jsem měl kolo nový tak to nedělalo. Mám najeto 1100km. Vyzkoušel jsem všechno možný, sledoval řetěz i přehazku a nanic nepřišel. Ještě by to mohla dělat kazeta, je ten zvuk podobný jako když navolno zatočím dozadu a najednou dopředu. Nevím jak to lépe popsat, ale štve mě to. díky za postřehy a rady.

Odesláno

pavel23.. jó, ty záhadný zvuky z kola. Mně v tom zase lupe, hlavně když si stoupnu a je to fakt hnusný. Vyčistil jsem střed - furt stejný. Všechny čepy na zadní stavbě promazaný a utažený, upínák, sedlovka.. pořád spíš horší:)

Odesláno
  V 23. 5. 2016 v 13:14, Micey napsal:

pavel23.. jó, ty záhadný zvuky z kola. Mně v tom zase lupe, hlavně když si stoupnu a je to fakt hnusný. Vyčistil jsem střed - furt stejný. Všechny čepy na zadní stavbě promazaný a utažený, upínák, sedlovka.. pořád spíš horší :)

Já jezdím se sluchátkama a tedy vůbec netuším :D minule jsem si říkal proč po mě všichni koukají a pak jsem zjistil, že mi hrozně vrže sedlo :D 

V 22. 5. 2016 v 19:33, Gustaf napsal:

tak teď jsem dokoukal druhej závod svetaku z Albstadtu....to co předváděl Julien a Nino...prostě jsou jinde... klobouček. A už jel i Jarda..

Jo jsou výborní, Jarda se snad vrátí do top formy směrem k Riu. Jsem docela zvědav na Sagana, tak trochu si myslím, že pojede bike. Navíc nedávno dal rozhovor, kde se ho ptali jak by případně skloubil silnici a bika a on říkal, že se díval na trať a tu silniční nejspíš vůbec nepojede, protože tam nemá šanci, ale teď se soustředí na Tour a pak uvidí. 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...