Micey Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Na tom tvym odkazu.. co to je zase za kravinu, ty 3" pláště? Zkoušel jste to někdo? V mejch představách to nebude o moc víc držet, zato to mnohem hůř pojede.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 tak s S-worku za 300tis bych byl taky nadsenej nj ale bobisek nebyl si to blbě pochopil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 nj ale bobisek nebyl si to blbě pochopilsem se prekoukl:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hator Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Koukl jsem na aktualizaci a je stara asi deset dni. Mozna ze uz 4s nestiho to co driv a musi prijit upgrade. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Vypral jsem řetěz a kazetu abych je zítra ráno zase mohl zabahnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Koukám že kdo si hraje tak nezlobí :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Doufam že si to pral jen na 40 jemné praní...D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Jistě. A odstřeďoval pouze na 800 ot/min. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Tak ženské dnes udelaly pěkný závody. ...škoda že Katka neměla víc sil,ale i tak super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Tak ženské dnes udelaly pěkný závody. ...škoda že Katka neměla víc sil,ale i tak superJo bomba ale chudák polka ta mela opravdu pech Sabina taktéž no naše Terka už na to na :-( Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Maji mi bylo fakt líto, jelal super závod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Maji mi bylo fakt líto, jelal super závod.Však si také chudák pořádně poplakala Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Dnes jsem se znicil jak dlouho ne. Podle predpovedi melo byt 26 stupnu a stin, odpoledne dest. Tak jsem vyrazil na silnici na cestu co uz jsem dlouho chtel zkusit. Tedy Praha-Ostrava, melo to byt nejakych 342 km a mel jsem ambiciozni plan to zajet pod 13 hodin No zabalil jsem to asi 20 km za lanskrounem, najeto 250 km (ctyricet jsem si diky navigaci zajel) jsem spaleny na uhel a je mi zle jak uz dlouho ne. Orlicke hory me uplne odrovnaly a k tomu strasny protivitr. Tak snad priste Taky jsem dospel po prujezdu Pardubic k zaveru, ze nenavidim cyklostezky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 I tak paráda Vojto. Příště to vyjde:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Vojta1 paráda. Příště to dáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Vojta dobře ty :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slay Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Někdo zkušenost? Zaclo mi na biku něco klepat, ale nemůžu přijít na to co to je. Mam dojem, že to jde asi ze zadního náboje nebo ze středu. Takový zvuk železo na železo. Ale jen při drncani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Mě tam něco mlátí furt, ale mám Cannondejla a tam je to normální :-) Dnešek super, trochu o tlamu, všude hodně vody a bahna ale baví mě to, odměna je na dosah.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Super afri ja se právě chystám ať stihnu odpoledne mistrovství světa :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Tak holky pěknej závod. ...už se těším na Nina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky