kloubik Odesláno 25. března 2012 Nahlásit Odesláno 25. března 2012 první letošní vyjíždka - loni jsem údržbu trochu zanedbával, tak jsem to teď před sezonou snad dohnal - seřízení středů, centrování, servis tlumiče, promazání bowdenů + jedno nový vedení (nevěřil bych jak to zlepšilo chod řazení), nový destičky+kotouče a odvzdušnění brzd, teleskopická sedlovka Rockshox Reverb - teď ještě kdyby mi k tomu dal někdo lepší nohy :-) nechal jsem se přemluvit abych v létě jel 160 km závod na silničce, tak jsem zvědavej, jestli to přežiju, už teď jsem si jistej, že můj zadek mě bude nenávidět :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
FrantisekH Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 Teoreticky nejsprávnější je poloha osy pedálu v zákrytu s kloubem palce. Nezní to moc profesionálně, prostě na noze máš na palci dva kluby tak ten mezi nártem a palcem . Případně posouvat směrem ke středu chodidla. Čím víc ke špičce, tím víc šlapeš lýtkem. Podélná osa je věda, to záleží na tom jak máš máš ve zvyku vytáčet špičky ven při chůzi. Osobně doporučuju na začátek dát osu boty souběžně s kolem. Tak snad je mám namontované dobře, jen se je naučit zacvákávat, čekal jsem že to půjde nějak intuitivně..no dneska budu trénovat
sect Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Odesláno 28. března 2012 Taky jsem dneska zahájil sezónu, zatím se kochám panorámatama "kolem komína". Kolo už několik let Kelly´s Mystery a pořád jsem spokojený. I když s mým ročním nájezdem by stačil i kostitřas...... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bedja Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 ..Komínu lépe se vyhnout..v rámci zachování duševní pohody.. :D
African Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Jop, včera jsme si to také nandali do kebule, pár velmi příjemných sjezdů, ale nepříjemné je, že jsem si zlomil mé cyklo brejle Měl jsem Uvexy a byl jsem spokojený, zase přemýšlím o těchto Uvex CROW PRO Carbon Look, máte lepší nápad? Potřebuji odolné se snadno měnícími různými typy skel a cenu do 2000,-, jelikož jé mám taky tak na sezonu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
FrantisekH Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Kuřňa ta maximálka je úctihodná
African Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Kuřňa ta maximálka je úctihodná Jo jo, po lesní cestě docela mazec S jedním magorem si to občas dáme, on projede trasu první, jelikož tam občas blbnou lesáci a turisti, to ho baví a včera to dal šedesát sedmičkou, pak mi zavolá, že cesta je volná" Dříve jsme to jezdily společně, teď už se bojím, stárnu
quaero Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 první letošní vyjíždka - loni jsem údržbu trochu zanedbával, tak jsem to teď před sezonou snad dohnal - seřízení středů, centrování, servis tlumiče, promazání bowdenů + jedno nový vedení (nevěřil bych jak to zlepšilo chod řazení), nový destičky+kotouče a odvzdušnění brzd, teleskopická sedlovka Rockshox Reverb - teď ještě kdyby mi k tomu dal někdo lepší nohy :-) nechal jsem se přemluvit abych v létě jel 160 km závod na silničce, tak jsem zvědavej, jestli to přežiju, už teď jsem si jistej, že můj zadek mě bude nenávidět :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pěkná krajina, kde to je? Servis sis dělal sám? Já ten měl kolo na ročním servisu u Štěrby a stálo mě to trochu víc než jsem předpokládal....
FrantisekH Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Uf já mam maximal 57 po silnici a už takhle jsem byl vyklepanej jak startka.. :-)
sibirnaya Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Pěkná krajina, kde to je? Servis sis dělal sám? Já ten měl kolo na ročním servisu u Štěrby a stálo mě to trochu víc než jsem předpokládal.... tipuju Michigan
wave ceptor Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Taky jsme kdysi zkoušeli maximálky. Kámoš dal 94, já jenom 90. Na horském, ale na asfaltu. Kdo by chtěl vyzkoušet, je to kopec mezi Trnavou a Všeminou okr. Zlín.
miccalek Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Taky jsme kdysi zkoušeli maximálky. Kámoš dal 94, já jenom 90. Na horském, ale na asfaltu. Kdo by chtěl vyzkoušet, je to kopec mezi Trnavou a Všeminou okr. Zlín. Doprdele, to je moc Já mám rekord 72, ale to bylo na urolbovaném svahu po ránu. Pak nějaké padesátky po lesích. Na druhou stranu, na vysokých rychlostech je výhodné, že člověk nepotřebuje helmu, neb je to úplná zbytečnost.
Gustaf Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 kdysi jsem taky takle kravnul...mám pocit, že jsem z horáka vyždímal něco kolem 63 km/h...ale teď, když se řítím rychle z kopce, tak mě napadaj myšlenky jako: co kdyby mě teď bouchlo nebo upadlo přední kolo..atp. Jak říká miccalek, v tomto případě a té rychlosti je pak přilba opravdová zbytečnost....Nějak začal fungovat pud sebezáchovy
African Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Trhaní rekordů mám už také za sebou, hromada zlomenin, nějáké ty operace a hlavně tento budoucí sjezdař mě uý také donutily se hodně, hodně zklidnit Už žádný zbytečný blbnutí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
FrantisekH Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 tak tohle je ten pravej důvod..celej taťka..
gas Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 ad bryle, vcera jsem prebiral kola a kupoval vybavu, hodne vybavy taky pro oba bryle, koupil jsem Rudy Project, vyndavaci skla co se daj zmuchlat, zamozatmavovaci skla, sedi neskutecne, vazi par gramu, vubec je necitim, ani se nehnou, lepsi sportovni bryle jsem jeste nemel, tohle muzu rozhodne doporucit
StanoBare Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 gasi, prosím, má tvoj model aj prípravu na dioptrické sklá (vložky, nie komplet celé sklá)?
African Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 ad bryle, vcera jsem prebiral kola a kupoval vybavu, hodne vybavy taky pro oba bryle, koupil jsem Rudy Project, vyndavaci skla co se daj zmuchlat, zamozatmavovaci skla, sedi neskutecne, vazi par gramu, vubec je necitim, ani se nehnou, lepsi sportovni bryle jsem jeste nemel, tohle muzu rozhodne doporucit Rudy Project je bombastickej, budou se ti líbit, moc jsem si jich užíval než jsem je nechal v hospodě na zahrádce" Každý rok mám jedny až dvoje nové, takže už radši něco o dost levnějšího, chápeš Objdenal jsem Uvex Hawk mat black za litránek, tak snad budou" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gas Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 (upraveno) jak s diopriema fakt nevim, mam tohle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. března 2012 uživatelem gas
Doporučené příspěvky