TLD Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Odesláno 13. července 2016 Zrovna to kolo co si aktualne postavil Kopka bych klido zkusil. Ma snad pod 12kg. Jinak souhlas, bydlet u dun, nebo nekde kde je 5mesicu snih jdu do nej.
kupko Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Odesláno 13. července 2016 Díkes. Bohužel je mi to tak nějak k ničemu. Začal jsem jezdit, abych shodil pár kil a po 1.800 km mám pořád stejně Jenom vždycky dojedu o kus dál a trochu rychleji, ale ten primární účel se jaksi nedostavuje ...Musí jezdit v aerobním prahu to se teprve spalují tuky a žádné pivo po dojezdu za odměnu :-) to má tolik kalorií že bys mohl zase jet 100m km :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
kupko Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Odesláno 13. července 2016 Zrovna to kolo co si aktualne postavil Kopka bych klido zkusil. Ma snad pod 12kg. Jinak souhlas, bydlet u dun, nebo nekde kde je 5mesicu snih jdu do nej.Je to dobré i na sjezdy velke kameny díry atd.jinak proste jen kolo na blbosti jinak to je na nic Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Toams Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Odesláno 13. července 2016 Zdar sportsmeni, mam takovej temer-kolovej dotaz. Manzelce odesel rotoped, i se svou musi vahou urvala svary, ale vzhledem, kolik mel natoceno a jak uz skripal, vydrzel 10x tolik, nez by clovek cekal. Takze mam za ukol vybrat novy a jelikoz toho natoci docela hodne, premyslim nad spinnerem. Nema nekde zkusenosti se znackama, do jake cenove kategorie se jeste oplati jit, aby to vydrzelo aspon 100tis. km (nastupy nedela, takze nemusi mit tunu), atd.? Dikes
TLD Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Odesláno 13. července 2016 Kupko, jasny a souhlasim. Je to kolo na p.coviny, jako kazdy A ten aerobni rezim a zadny pivko za odmenu, to bych z toho jezdeni nemel vubec radost Toams, neco tu pred casem resil Gusta. Ten bude vedet co a jak.
kupko Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Odesláno 13. července 2016 Pozdě nic jsem neviděl kouknu vecer Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
kupko Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Odesláno 13. července 2016 Kupko, jasny a souhlasim. Je to kolo na p.coviny, jako kazdy A ten aerobni rezim a zadny pivko za odmenu, to bych z toho jezdeni nemel vubec radost Toams, neco tu pred casem resil Gusta. Ten bude vedet co a jak.Reagoval jsem tak proto ze se nedaří shodi kg jasně že se jezdí na kole pro radost :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Gustaf Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Odesláno 13. července 2016 Zdar sportsmeni,mam takovej temer-kolovej dotaz.Manzelce odesel rotoped, i se svou musi vahou urvala svary, ale vzhledem, kolik mel natoceno a jak uz skripal, vydrzel 10x tolik, nez by clovek cekal.Takze mam za ukol vybrat novy a jelikoz toho natoci docela hodne, premyslim nad spinnerem. Nema nekde zkusenosti se znackama, do jake cenove kategorie se jeste oplati jit, aby to vydrzelo aspon 100tis. km (nastupy nedela, takze nemusi mit tunu), atd.?Dikesahoj, já kupoval manželce k vánocům tohle: http://www.megaelektro.net/cyklotrenazer-brother-bc4670/musím říct, že je dobrej za tu cenu...jediný, co mě na tom štve, je, že se mi zasouvali řidítka, když sem je měl vytažený na maximum. Jak jsem makal a zabíral, tak jak se vyklají, tak pomalu zajíždějí. Ale s tímto problém žena nemá. Asi sem na to moc hrubej :-D Jinak úplně v pohodě....
odjinud Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Odesláno 13. července 2016 To sedátko na tom horáku vypadá dosti bolestivě... :-)
Gustaf Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Odesláno 13. července 2016 je to fizik tundra mg2 sem na něj zvyklej. původně tam bylo selle... zejtra si jdu na hodku půjčit fatbike, protáhnu to po pláži,tak sem zvedavej
kral083 Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Odesláno 14. července 2016 Včerejší etapa na Tdf se už asi jen tak opakovat nebude, byla to paráda. No a dneska na Mont Ventoux to v tom větru může být taky zajímavý.
roura74 Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Odesláno 14. července 2016 Včerejší etapa na Tdf se už asi jen tak opakovat nebude, byla to paráda. No a dneska na Mont Ventoux to v tom větru může být taky zajímavý.Vyhrožují, že etapu zkrátí. Byla by to škoda, ale včera tam foukalo 105 km/h.
roura74 Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Odesláno 14. července 2016 A teď se ukáže jestli Schwalbe ztratí zákazníka. :-)
Klabrdon Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Odesláno 14. července 2016 Vyhrožují, že etapu zkrátí. Byla by to škoda, ale včera tam foukalo 105 km/h. Zkrácené to je. Je to škoda, těšil jsem se. Ale fakt se neni čemu divit. Video ze včera z Mt.Ventoux -
roura74 Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Odesláno 14. července 2016 Všichni gramaří a pak se diví, že jim větřík odfoukne kolo. Mount Ventoux jedině na fatbiku.
kral083 Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Odesláno 14. července 2016 Všichni gramaří a pak se diví, že jim větřík odfoukne kolo. Mount Ventoux jedině na fatbiku.A jenom sprinteři, protože rozené vrchare by to odfouklo i ze skládačky.
obchodnik-o3 Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Odesláno 14. července 2016 roura, napis potom ake su tie nove pneu
Doporučené příspěvky