TLD Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2016 Vcera tech piv bylo nejak moc, ale nakonec jsem se rano dokopal a vyrazil. Bylo to docela fajn a hlavne se me udelalo lepe. 37kilasku na pohodu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
roura74 Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2016 Taky jsem byl nachystanej, že ráno vyjedu. Večer jsem chtěl zvítězit nad sudem, ale sud zvítězil nademnou. Osmnáctiny dcery se holt musí zapít. Možná odpoledne vyjedu, ale snídám pivo tak uvidím jak dopadnu.
African Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2016 (upraveno) Pěkný to máte kluci :-) Já se jel pomodlit k našemu velkému pánovi před výstupem na Dachstein. Děti už jsou vcelku velký, takže polezeme jižní stěnou, 1200m kolmé stěny, takže velký pán tam bude třeba. Držte palečky, pokud bude počasí držet, ve středu začínáme :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. srpna 2016 uživatelem African
TLD Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2016 Gustiku, to ani ne, ale dovedes si predstavit pout na male vesnicce Afri bomba. Hele, budes mit nekde nejaky fotky a par slov k tomu co planujes? Bavi me sledovat takove ,,silenosti´´ Klido do SZ.
African Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2016 Gustiku, to ani ne, ale dovedes si predstavit pout na male vesnicce Afri bomba. Hele, budes mit nekde nejaky fotky a par slov k tomu co planujes? Bavi me sledovat takove ,,silenosti´´ Klido do SZ.Mám vlákno Výstup do b.c. Everestu a jiné kopečky, tak tam to celé dám. Zajímá to vícero dobrodruhů, jinak doufám že přijedeš na Rychlebky ať můžeme pokecat a žádný holčičí hry před tím, jasný? :-)
kupko Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2016 Tak dneska žádné kolo po včerejší oslavě tři narozenin najednou jsem nějak ráno zaspal :-( oslavy pokračují i dnes :-( TL pěkně fotky afri super tak ať vam vyjde počasí a pořádně si to uzijte :-) a co se tyče Rychleb tak už je to pomalu za dveřmi :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Gustaf Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2016 Afri, tak si to tam užij a hlavně good luck...ať ste všichni zase v pořádku doma ;-) rychlebáci, docela vám tu akci zase začínám závidět...už mě kupko lámal, teď vy tady...škoda, mám to fakt z ruky. Tak zase budu sledovat report tady
kupko Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2016 No tak Gusťo jednou to můžeš z te dálky přijet :-) naplánuj si třeba nějakou studijní služební cestu :-) :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
TLD Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2016 Kluci,kdy jsou ty rychleby? Ok Afri, diky za info.
kupko Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2016 23-24-25.9 :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
African Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2016 (upraveno) Afri, tak si to tam užij a hlavně good luck...ať ste všichni zase v pořádku doma ;-) rychlebáci, docela vám tu akci zase začínám závidět...už mě kupko lámal, teď vy tady...škoda, mám to fakt z ruky. Tak zase budu sledovat report tadyJestli si Rychlebky doma neprosadíš, tak nejsi chlap... :-) A neboj do sprchy chodí Kupko se mnou, takže no stres... Upraveno 7. srpna 2016 uživatelem African
kupko Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2016 Přesně jak pise Afri ve sprše bylo veselo :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Návštěvník qoyi Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2016 Já mám takový hloupý dotaz. Jaký máte postoj k autům? Obecně je známý postoj řidičů vůči cyklistům hodně negativní (což jako řidič naprosto chápu). Dá se na kole autům 100% vyhnout? Např. vezmu kolo do auta, přijedu na nějaké místo, pojezdím, nasednu do auta a jedu domů? Jak vypadá praxe?
obchodnik-o3 Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2016 (upraveno) da sa vyhnut, presne ako pises, nalozit, odviezt, vylozit ...aj ked ja mam to stastie, ze po prejdeni asi 500m som mimo vozovky a mam pokoj, tak nemusim sa autom nikam prepravovat a to byvam v hlavnom meste Upraveno 7. srpna 2016 uživatelem obchodnik-o3
TLD Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2016 Ja to taky tak delam,nalozim bike,dojedu na misto,tam tri hodky dupu a jedu domu.
kupko Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2016 No Já kolo nikde nenakladam snažím se tam vždycky nějak dojet co nejlépe mino hlavni cesty ale když jsem řidič nemam rad ne vychováne cyklisty třeba včera jak jsem jel autem 3 vedle sebe v zatáčce mel jsem co dělat abych je nemel prilepene na kapotě a to jsou ti kvůli kterym nás nemají rádi řidiči aut a také nás pak nazývají kolomrdi tady na fóru :-( a když jedu na kole nemam rad řidiče aut kteří ne tolerují odstup když cyklistu předjíždějí nedávno me a kámoše a to jsme leti za sebou sejmutí auto zrcátkem do řídítek bylo to Velké štěstí že to kámoš ustál . Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
TLD Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2016 Na to ja nemam. Kdyz chci pojezdit treba 50km od baraku,tak bych to nedal,abych najel pro me zbytecny kilo a na miste byl mrtvej. To radsi popojedu autem a na miste pojezdim.
kupko Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2016 TLD jasně mas pravdu ale ja mam naštěstí do lesa kousek :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky