kupko Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 Král pěkně :-) koukám další duch :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
kral083 Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 Dal bych fotku dřív, ale nejsem zvyklej na svihu fotit,to až diky vam?Už mám Duchacka devátou sezónu, ale moc původních komponent na něm už nezbylo .
kupko Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 Rám ještě drží ? Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
kral083 Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 Ten druhej zatím jo? prasknul mi asi měsíc před koncem první petiletky. Trochu obstrukce ze strany výhradního dovozce,ale nakonec novej dodali. Co mě ale trápí, je kromě cen i design nových Ghostu. Nějak to není můj šálek kávy
kupko Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 A ty se divíš pomalu pět let ale dostaly jsi nový to ti jiný dovozce nedá to si buď jistě. Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Duke650 Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 Dnes bylo super počasía cool hipsterské WC pod rozhlednou nemá chybu :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kupko Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 Ty stare rámy se dělali z materiálu 7500 a to byl problém je to hůře svaritelna slitina rada praská už se dělají z 6066 Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Gustaf Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 (upraveno) král a Duke super švih...a vitej mezi Duchari.... Upraveno 4. srpna 2016 uživatelem Gustaf
kral083 Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2016 Já se nedivím,asi bych se ani nezdrahal na novém rámu financne participovat.Snad tenhle vydrží dyl.
camlost Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2016 A ty se divíš pomalu pět let ale dostaly jsi nový to ti jiný dovozce nedá to si buď jistě. Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkJistě, že dá. A to včetně Canyonu, který ani nemá dovozce, jen česky mluvícího Tomáše coby zastoupení.
kupko Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2016 Jistě, že dá. A to včetně Canyonu, který ani nemá dovozce, jen česky mluvícího Tomáše coby zastoupení.Ale to jen pro to ze to dela Tomáš ale také na kolo si počkaš poradnou dobu a nebyl bych si zase tak jisty ze Kazda značka do da před ukončením reklamační doby novej rám . Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
camlost Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2016 Já píšu o zkušenostech, ne o nějakých dohadech . Trek, Specialized. Napsáno vlastní ťapkou
moco Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2016 Vždycky po údržbě mám to kolo radši. Sice se na wapku nemá chodit, ale ja jsem p.čus panelákovej, takze je to pro mě nejmenší zlo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kupko Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2016 Je to největší zlo Vem si kbelík mali smetáček a bude to taky čisté jestli jsi takhle očistil kazetu válkou tak ořech pojede naprosto na sucho bez vazelíny tu jsi už všechnu vystřídal :-( Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Gustaf Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2016 já bajka taky nikdy nemyl wapkou....když už, tak rozprašovač na zahradní hadici a smetáček...mno a někdy i kartáček na zuby. Prostě sem se o žluťáska staral :-)
odjinud Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2016 Jsem wapku vytáhl zrovna min. víkend. Na kolo prvně. Sice jsem lehce váhal, ale nakonec jsem to prosřík vč.převodů. Jak moc to vadí?
Frantik Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2016 (upraveno) Nemelo by to byt pod velkym tlakem, ale jinak to nevadi. Videl jsem profiky, jak to taky mejou wapkou. Driv jsem se toho bal pod vlivem nekterych clanku, ale jedu to tak uz roky a pohoda. Upraveno 5. srpna 2016 uživatelem Frantik
Gustaf Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2016 njn, profici máj servisaky, co to pak vše rozebeou, vyčistí a promazou a slozi.
Frantik Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2016 Namazu pak řetěz a je to. Na to nemusím bejt servisak.
kupko Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2016 Je to přesně tak jak rika gustaf Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky