Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dal bych fotku dřív, ale nejsem zvyklej na svihu fotit,to až diky vam?Už mám Duchacka devátou sezónu, ale moc původních komponent na něm už nezbylo .

Odesláno

Ten druhej zatím jo? prasknul mi asi měsíc před koncem první petiletky. Trochu obstrukce ze strany výhradního dovozce,ale nakonec novej dodali. Co mě ale trápí, je kromě cen i design nových Ghostu. Nějak to není můj šálek kávy

Odesláno

Dnes bylo super počasí

a cool hipsterské WC pod rozhlednou nemá chybu :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

A ty se divíš pomalu pět let ale dostaly jsi nový to ti jiný dovozce nedá to si buď jistě.

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Jistě, že dá. A to včetně Canyonu, který ani nemá dovozce, jen česky mluvícího Tomáše coby zastoupení.
Odesláno

Jistě, že dá. A to včetně Canyonu, který ani nemá dovozce, jen česky mluvícího Tomáše coby zastoupení.

Ale to jen pro to ze to dela Tomáš ale také na kolo si počkaš poradnou dobu a nebyl bych si zase tak jisty ze Kazda značka do da před ukončením reklamační doby novej rám .

Odesláno

Je to největší zlo Vem si kbelík mali smetáček a bude to taky čisté jestli jsi takhle očistil kazetu válkou tak ořech pojede naprosto na sucho bez vazelíny tu jsi už všechnu vystřídal :-(

Odesláno

Jsem wapku vytáhl zrovna min. víkend. Na kolo prvně. Sice jsem lehce váhal, ale nakonec jsem to prosřík vč.převodů. Jak moc to vadí?

Odesláno (upraveno)

Nemelo by to byt pod velkym tlakem, ale jinak to nevadi. Videl jsem profiky, jak to taky mejou wapkou. Driv jsem se toho bal pod vlivem nekterych clanku, ale jedu to tak uz roky a pohoda.

Upraveno uživatelem Frantik
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...