Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Návštěvník
Odesláno

Dva cyklisti vedle sebe na silnici nemají co dělat strejdo, to Vás neučili? To už je lepší jet za sebou s těmi sluchátky :-)

Tohle je treba snad jedinne pravidlo co nedodrzuju. Je to o toleranci a vzdycky auta poustim,ale abych se nemohl celou cestu s kamaradem bavit, to by me stvalo.

Odesláno

Dva cyklisti vedle sebe na silnici nemají co dělat strejdo, to Vás neučili? To už je lepší jet za sebou s těmi sluchátky :-)

Jj, učili. Dodržování toho pravidla má ale zajímavé konsekvence.

Taková větší skupina seřazená za sebou, ideálně ještě s bezpečnou vzdáleností mezi jednotlivými jezdci, se stává prakticky nepřekonatelnou už kolem 15 lidí. Zatímco v balíku zaberou asi tolik, co osobní auto s károu.

Ale jsem rád, že je tu aspoň jeden člen, který dodržuje legislativu bez jediného prohřešku. ??

Každopádně můj příspěvek byl o něčem jiném.

Odesláno

Hodka s bikem v lese, dobrou naladu nese:) Super. Prckove jsou u bab a ded, tak dam sprchu a pujdem s pani na nejakou dobrou vecu. A aby nerekla, ze jsem sobec, necham ji zpatky ridit :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Tak jestli myslíš takový typ hodinek jako výše na fotce tak tyto na kolo neee a už vůbec do terénu.

Keď idem do lesa tak neberiem žiadne hodinky :) Bolo to len do mesta na pivko takže chill a práve preto som dal ich prezul aby aspoň trochu držali.. Originál kov mám uvoľnený a to po prvom pokuse som ich už nebral :D S týmto ale držia dobre, musím si akurát odpustiť nejaké vylomeniny :D

Návštěvník qoyi
Odesláno

To jsou zas keci. Za 30 let co řídím jsem podobnou situaci nezažil, zato agresivních debilů za volantem každou chvíli( nejen vůči cyklistům.) . Naposled minulý týden na okrsce mezi vesnicemi. Naproti mě jel cyklista, za ním přiletěl borec v oktávce, místo aby počkal až je minu a pak předjížděl, tak to pustil mezi mě a kolo. Cyklistu málem poslal do škarpy.

Pokud u přechodu zastaví cyklista, tak mu dám přednost stejně jako chodci, nevidím v tom rozdíl. Bohužel spousta řidičů nedává přednost ani chodcům.

Asi špatnej kraj, dneska to mam 1x nedani prednosti cyklistkou, 1x cyklista najednou se rozhodl v protismeru ze pojede prostredkem a ja asi po poli. A pak zenska co objizdela cyklistlu v protismeru kdyz ja jel v protismeru takze jsem to musel zadupnout. Jo, a to je jenom dneska. Kdybych mel pocitat co potkam za tyden, za rok a nebo v zime na snehu ... konec. Asi delam neco spatne.

Odesláno

Hodka s bikem v lese, dobrou naladu nese:) Super. Prckove jsou u bab a ded, tak dam sprchu a pujdem s pani na nejakou dobrou vecu. A aby nerekla, ze jsem sobec, necham ji zpatky ridit :)

TLD, super...ty seš ale frikulín...za odměnu jí nechat zpátky řídit. Taky to tak většinou dělám  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odesláno

Jj, učili. Dodržování toho pravidla má ale zajímavé konsekvence.

Taková větší skupina seřazená za sebou, ideálně ještě s bezpečnou vzdáleností mezi jednotlivými jezdci, se stává prakticky nepřekonatelnou už kolem 15 lidí. Zatímco v balíku zaberou asi tolik, co osobní auto s károu.

Ale jsem rád, že je tu aspoň jeden člen, který dodržuje legislativu bez jediného prohřešku. ??

Každopádně můj příspěvek byl o něčem jiném.

Nesmíš to všechno tak hrozně prožívat a ono to půjde, neboj se že zrovna já tu legislativu nějak dodržuji :-) A myslím jak tu jízdu autem, tak na kole....

Odesláno

Kluci mám dotaz, jakou navigaci používáte na kole ? Chci v dohledné době zkusit zajet Pha-Ostrava, tentokrát to i dokončit ( ego mi jinak nedovolí :)) A minule jsem jel podle mapy.cz ale bylo to dost napytel (jednak mě to dvakrát stáhlo na cyklostezku- přestože jsem to zakázal) ale hlavně to nemluvilo do uší, takže jsem to musel jak blbec pořád vyndávat a tedy i zastavit vzhledem k baťohu na zádech. (tedy tuhly nohy atd...) Případně mám koupit držák na telefon na řidítka (případně který?)

Odesláno

Garmin Colorado - na mapy.cz si naklikám trasu takovou jakou chci, potom export do GPX, zkopírovat do navigace a už to jede. Navigace je na řidítkách, permanentně zobrazená mapa, výdrž na dvě tužkový kolem 15hod.

Odesláno

Asi jsem se spatne vyjadril. Chci aplikaci do telefonu, dalsi kram nechci.

Odesláno

Asi jsem se spatne vyjadril. Chci aplikaci do telefonu, dalsi kram nechci.

Co doprovodný vozidlo / moto / skůtr? Ten by mohl mít čas se kochat krajinou, najíst se, doplnit ti pití,

řešit cestu / necestu a tak. 

Odesláno

Co doprovodný vozidlo / moto / skůtr? Ten by mohl mít čas se kochat krajinou, najíst se, doplnit ti pití,

řešit cestu / necestu a tak. 

Hm, jet takových 14 hodin průměrem pod 30 (zas tolik si nefandím abych psal nad :D) kvůli cyklobuzně s oholeným nohama :-p to po nikom nemůžu chtít. Navíc jedu sám z důvodu, že mi to i celkem vyhovuje. Kdybych potřeboval někde vyzvednout tak někomu zavolám. 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...