Gustaf Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 uvidím, jak to bude makat....;-) tyvoe, ale prokecal jsem s tebou víc času než s manželkou
kupko Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 Však jsem ti to říkal ja taky :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Gustaf Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 Však jsem ti to říkal ja taky :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk snad někdy domluvíme nějakou akci blíž ať se taky můžu zůčastnit...
kupko Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 snad někdy domluvíme nějakou akci blíž ať se taky můžu zůčastnit...No tak to doufam ze ano :-)
roura74 Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 Pánové neválí se doma někomu přebytečnej Garmin 520? Chci ho,ale nevim jestli se mi za něj chce dát tolik peněz:-)) Případně kdyby někdo uměl sehnat líp než na netu nebo měl třeba slevovej kupon,kterej nevyužije,tak bych to asi taky bral.Nabídky případně do SZ díky:-)Možná koupím 820, až bude normálně dostupný a zjistím kvalitu mapových podkladů. Tak bych se když tak ozval. Ale budu kupovat jen přístroj bez čidel.
Gustaf Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 No tak to doufam ze ano :-)bych taky rád okukoval baby
kupko Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 bych taky rád okukoval baby Bylo na co koukat :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Gustaf Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 :-D :D Jj...tomu věřím. podle toho co si říkal...
kupko Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
camlost Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 Možná koupím 820, až bude normálně dostupný a zjistím kvalitu mapových podkladů. Tak bych se když tak ozval. Ale budu kupovat jen přístroj bez čidel.?? a jak jsi s tou 520kou spokojen? Odpoledne mi umřel snímač rychlosti u Polaru, tak se zrovna taky dívám po náhradě.
kupko Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 Pěkně si to Ondro uzivaš :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
roura74 Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 a jak jsi s tou 520kou spokojen? Odpoledne mi umřel snímač rychlosti u Polaru, tak se zrovna taky dívám po náhradě.Já jsem spokojenej hodně. Je tam zbytečně moc funkcí a nastavení, ale jinak absolutně v poho.
odjinud Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 Já měl před lety Garmin etrek legend (co dával Mountfield k jeho horákům), sice čb displej, pomalej a mapy se furt musely přemazávat kvůli malé paměti, ale byl jsem z něj fakt paf, wow efekt jak sviň. Pak jsem upgradnul legend xc, menší, barevný a rychlejší a zase super. Dneska mám mobil s mapy.cz a na cykloturistiku neznám nic lepšího. Má to jen 2 vady - baterku by to při nonstop zaplém dsipleji sežralo na 2-3h a pak, že aplikace mapy.cz nemá žádné telemetrické fce (tacho, km, převýšení, záznam trasy....). Sice to zas umí jiný apky, ale to žralo baterku ještě víc, navíc on ten mobil kvůli baterce vlastně furt gps-online být nemůže.
tommas4 Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 Zase trocha kilometrůA není to okolo těch Láček na tebe trochu moc placatý?
roura74 Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 A není to okolo těch Láček na tebe trochu moc placatý? Tome je, ale co nadělám. Kopce začnou od neděle.
camlost Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 Já jsem spokojenej hodně. Je tam zbytečně moc funkcí a nastavení, ale jinak absolutně v poho.Lze to během jízdy nabíjet? (tzn. umí za 520 fungovat i během nabíjení a je to fyzicky možné?) 15 hodin provozu totiž někdy nestačí.
roura74 Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 Jo jde to, jen pak během nabíjení není konektor utěsněnej proti blátu a dešti.
Mira188 Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 Lak na Kleinu měnil barvu v závislosti na úhlu, z jakého se na něj člověk díval. Možná to nebylo tak hitech, ale vypadalo to báječně. Napsáno vlastní ťapkou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kral083 Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 Dneska mě to bavilo. Okruh Poříčí,Konopiště, Neštětická hora,Živohošť,Stechovice.130km,2000m up.Pravda,trochu teplo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky