Gustaf Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 rocket Ron? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slay Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Jenže zrovna Rocket Ron tam jsou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Ahoj. Můžete mi poradit, jake nové pláště mam koupit na Lectora? Po 3 tisících km jsou KO. Kolik na nich najedu není a tak podstatne, ale za necelých 5 měsíců jsem pichl asi tak 20x. Většinou asi o trny, protoze kolo ušlo az do druhého dne. Schwalbe jsou asi nějaký ridky. Díky za rady.Trpěl jsem letos úplně stejně. Zkus Conti xking. Za mě velká spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Hehe:) Já mám nějaký enduro Kendy a za poslední dva roky jsem píchnul přesně nulakrát.. teda ne, že bych na tom seděl každej den, žejo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 (upraveno) Jenže zrovna Rocket Ron tam jsou ?já vím...a tobě nevyhovujou...? tak.maxxis crossmark... Upraveno 31. srpna 2016 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slay Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 (upraveno) Jedou dobře, ale lepit 20x za necelých pět měsíců? Jezdím bike právě těch 5 měsíců. Silnicka od té doby stojí. Asi ji prodám. A proto ze jsem ještě neznalej bika, tak se ptám. Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk Upraveno 31. srpna 2016 uživatelem slay Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 dal bych je tam zase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camlost Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 přesně tak. daní za nízkou hmotnost je vyšší náchylnost k defektům. proti trnům funguje nejlépe tmel (UST / TLR). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 (upraveno) @Slay - za mne MaxissCrossmark. Jezdil jsem je celou lonskou sezonu a max spokojenost Jinak dneska to u mne bylo cele spis o chozeni Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 31. srpna 2016 uživatelem Jiřina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Jedou dobře, ale lepit 20x za necelých pět měsíců? Jezdím bike právě těch 5 měsíců. Silnicka od té doby stojí. Asi ji prodám. A proto ze jsem ještě neznalej bika, tak se ptám. Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalkpanove nevim ale ja za posledni rok nemel ani jeden defekt na RR :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 tak dnes jsem si dal 54km...fajn švih. Mno a zase mě vylítlo gufero...tak v pondělí jde vidle na reklamačku....do žní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Tak nakonec i nejaky ten cyklo vylet s detma na protazeni Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Málem jsem dnes zatměl. Pozdě jsem vyjel a na Ráblu jsem se zakecal při čekání na večeři. Domů jsem dojel na blikačkách, ale byl hezký západ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 panove nevim ale ja za posledni rok nemel ani jeden defekt na RR :-)Mi to přijde jako kdyby pustili ve Schwalbe nějakou oprčenou sérii. Jak jsem psal dřív, loni ani předloni to na 26er v pohodě (až na nějakej rýsováček) a letos defektovej masakr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Hezky pěkně kluci, závidím. Abych pravdu řekl, ani nevím kde kolo mám :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 https://www.novinky.cz/internet-a-pc/413477-v-aute-pesky-i-na-kole-mapy-cz-maji-hlasovou-turistickou-navigaci.html tohle bude pecka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 https://www.novinky.cz/internet-a-pc/413477-v-aute-pesky-i-na-kole-mapy-cz-maji-hlasovou-turistickou-navigaci.html tohle bude pecka...to bude,ale až to bude offline Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 jj...tak makaj na tom, tak myslím, že to bude brzy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Letos poprvé do práce na Ducháčkovi. Po včerejší ranní kose, dnes opět krásně teplo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Tak jsem se včera zase proletěl.. Při odrazu do skoku mi vypnul spd pedál, úplně mě to rozhodilo a dopad už byl trvdý. Naražený loket, koleno a bok na sračku, že dnes ani stát pomalu nemůžu. Kolo překvapivě v cajku, jen se ohnuly tím nárazem na představci řidítka a odneslo to zamykání vidlice. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky