Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Ahoj. Můžete mi poradit, jake nové pláště mam koupit na Lectora? Po 3 tisících km jsou KO. Kolik na nich najedu není a tak podstatne, ale za necelých 5 měsíců jsem pichl asi tak 20x. Většinou asi o trny, protoze kolo ušlo az do druhého dne. Schwalbe jsou asi nějaký ridky. Díky za rady.

Trpěl jsem letos úplně stejně. Zkus Conti xking. Za mě velká spokojenost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jedou dobře, ale lepit 20x za necelých pět měsíců? Jezdím bike právě těch 5 měsíců. Silnicka od té doby stojí. Asi ji prodám. A proto ze jsem ještě neznalej bika, tak se ptám.

Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk

Upraveno uživatelem slay
Odkaz ke komentáři

Jedou dobře, ale lepit 20x za necelých pět měsíců? Jezdím bike právě těch 5 měsíců. Silnicka od té doby stojí. Asi ji prodám. A proto ze jsem ještě neznalej bika, tak se ptám.

Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk

panove  nevim ale ja za posledni rok nemel ani jeden defekt na RR :-) 

Odkaz ke komentáři

panove nevim ale ja za posledni rok nemel ani jeden defekt na RR :-)

Mi to přijde jako kdyby pustili ve Schwalbe nějakou oprčenou sérii. Jak jsem psal dřív, loni ani předloni to na 26er v pohodě (až na nějakej rýsováček) a letos defektovej masakr.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se včera zase proletěl.. Při odrazu do skoku mi vypnul spd pedál, úplně mě to rozhodilo a dopad už byl trvdý. Naražený loket, koleno a bok na sračku, že dnes ani stát pomalu nemůžu. Kolo překvapivě v cajku, jen se ohnuly tím nárazem na představci řidítka a odneslo to zamykání vidlice. 61090ac167e9900debcdadfc4aaf3240.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...