Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jeho e-bay nick XABBU16. Ma asi 260 kladnych hodnoceni. Je z Wupertalu. Pise ze maji minimalni znamky noseni. Myslis ze je to dobry kauf? Tohle ale ebay nekryje prece jen to je chrono 24. Promin ze se z toho tak tresu, ale takhle drahyho jsem na internetu jeste nic nekupoval. Laka me to, protoze je to skolo o litr (?)min nez v ochode. hodinky hodlam nosit a ne sbirat.

• Odpovědi 75
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

OMEGA C.O.S.C. certifikát vydává. Při koupi ho dostaneš k hodinkám. Aspoň já ho dostal.

Jak vidno vyjimky existuji. wink.gif (co ja vim tak je standardne Omega nedodava)

Odesláno

Pri kupe dostanes plastovu karticku o certifikate, ale certifikat nie, ja som si ho tiez ziadal mailom, poslal som foto zarucnej karty a karticky o certifikate a prisiel mi v obalke A4 do tyzdna.

Odesláno

Kamile: nekoukl by jses ve švajcu, až tam budete na té výstavě hodinek, kolik by tam stáli Omegy Aqua Terra a zda je možné je koupit bez jejich DPH jako v bezcelní zóně na letišti třeba.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Nechtělo se mi zakládat nové téma...

Nějak mi leží v hlavě seamastery a našel jsem tenhle odkaz. Sám bych do obchodu na ebay asi nešel, není zkušenost s koupí podobných hodinek a není to ani teď aktuální, ale líbí se mi tahle kombinace barva - luneta - tah. Na stránkách Omegy ale není. Jsou tam s tím druhým tahem. Je to tedy oficiální verze? A co říkáte ceně Buy It Now ?

http://cgi.ebay.com/NEW-MENS-BOND-OMEGA-SE...1QQcmdZViewItem

Odesláno

Nechtělo se mi zakládat nové téma...

Nějak mi leží v hlavě seamastery a našel jsem tenhle odkaz. Sám bych do obchodu na ebay asi nešel, není zkušenost s koupí podobných hodinek a není to ani teď  aktuální, ale líbí se mi tahle kombinace barva - luneta - tah. Na stránkách Omegy ale není. Jsou tam s tím druhým tahem. Je to tedy  oficiální verze? A co říkáte ceně Buy It Now ?

http://cgi.ebay.com/NEW-MENS-BOND-OMEGA-SEAMASTER-AUTOMATIC-WATCH-2054-50_W0QQitemZ230114757925QQihZ013QQcategoryZ31387QQrdZ1QQcmdZViewItem

Myslím, že to je oficiální verze: http://www.omega.ch/index.php?id=286&no_cache=1 Jen tam neumím navolit ten druhý tah. Řekl bych, že kubson by ti je sehnal levněji.

Odesláno

Ten mi tam taky právě nejde navolit a když jsem šel okolo Dušáka jen tak na ně slintnout, tak měl tahy tak jako je to na webu.

Jinak myslel jsi levněji, než těch 1,600 dolsů buy it now ?!?!?!

Odesláno

Ten mi tam taky právě nejde navolit a když jsem šel okolo Dušáka jen tak na ně slintnout, tak měl tahy tak jako je to na webu.

Jinak myslel jsi levněji, než těch 1,600 dolsů buy it now ?!?!?!

Jsou i tady http://www.authenticwatches.com/omse201.html což je snad důvěryhodný obchod. Ten tah se určitě běžně prodává, nebál bych se toho.

Nevím, jak konkrétně tyto, ale bondovky (tedy stejný ale modrý) umí kubson opravdu levněji. Napiš mu mail.

Odesláno

Při kochání na webu jsem narazil na dvojí označení "bondovek".

Oboje k nerozeznání, modrý, stejný tah. označení jsou :

2220.80.00 a 2531.80.00.

Rozumím tomu dobře, že aktuální jsou ty s 2220... a mají kalibr 2500

a starší, které se už ofic neprodávají jsou 2531... a ty mají uvnitř 1120 ?

Znáte někdo důvod proč Omega na webu nemá kombinaci černých seamasterů s černou lunetou a zároveň tahu z modrých bondovek s číslem produktu 2054.50.00 ?

A infantilní otázka na záver, které se Vám líbí víc a proč ? (černé s černou lunetou vs. bondovky)

Odesláno

Rozhodně černý Seamastery! Na těch modrých "bondovkách" se mi nelíbí ten "zženštilý kovový tah" ani ty kulatý indexy a ručky jsou na černých taky hezčí.

Takže jednoznačně Černý Seamastery!

Ale proti gustu...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...