Harwey Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 Farba cifru moze byt origo, akurat je prebastleny do indickej verzie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 (upraveno) Sorry, double Upraveno 5. ledna 2019 uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 Nemůžu k tomu nic moc říct, odborník nejsem, jen jak píšu, jsem se hodně koukala na vintážní seiko, citizen a orient, a takovýhle divoký barvy - na "oblekovkách" - jsem viděla vždycky jenom na vylepšených hodinkách z Indie. Nikdy ne na rezavých klumpech. Divoký barvy na těch limitkách - to máš pravdu, že tam jsou a patří tam. Na Orient crystal - to stejný. Ale na těch obyčejných seiko pětkách a ekvivalentních citizen mi připadají nepatřičně. Chápeš, máš Omega Seamaster s vlnkama, a kdybys ty samý vlnky viděl na Speedmaster, tak by sis neřekl "hezký NOS!", ale "to je divný, to tam nepatří". Dobre postrehy, jen bych upozornil, ze podobne divoka barva muze byt i na originalnich hodinkach z japonska. Dej si do googlu treba "SRPB75K thailand" nebo "Orinet SK Crystal purple" (ono obecne SK Crstal se delali ve vyraznych barvach) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eiffel08 Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 Jen tak pro zajimavost, asi pred 15 lety jsem od byvaleho tchana dostal k narozeninam toto, jen podotykam vzivote sem to nemel na ruce a musel jsem se hodne pretvarovat jak jsem rad co jsem dostal za hodnotnej darek ale ta fialova tam je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 Vždyť jsou na první pohled dámský Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eiffel08 Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 To jsem tenkrat nemohl ani naznacit, tchan byval proste trosku divnej, a ja jeste mladej a slusnej (blbej) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 No tak to jsou vlastně ve správným vlákně, ne? Vždyť jsou na první pohled dámský Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ciro Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Tritium a Ball. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2019 Najprv som chcel kupovať manželke červene koktejly, lebo chcela niečo na ťahu, ale z chronoshopu ochotne a rýchlo objednali ťah aj na jej ?staré? a teraz ma uplne ine hodinky. Dobrý kauf :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 Tuhle jsem si v její pracovně všim - není to kompletní sbírka a ty Festiny jsou náhodou OK, taky jsem jí je kupoval někdy před deseti lety:Proč to sem dávám - takhle pěkně si vyrovnat kousky a obdivovat je, to skoro vypadá, že končí inkubační doba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 (upraveno) Manzelka nekdy takhle... Upraveno 22. ledna 2019 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 To vypada ovsem dost dobre. Hlavne na leto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarosRy Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Darek pro polovicku na Vanoce Doxa je Doxa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitipitipaf Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 proč nesmí sahat na korunku mezi 21:00 a 4:00? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 To dochází k překlápění data. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 Včera z večera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 Moje paní nikdy hodinky nenosila, ale nakonec se mi podařilo ji zblbnout a pořídil ji sarb033. Teď je v podstatě nedá z ruky. O to víc mě překvapilo, když jsem dnes při focení musel posunot datum o 14 dní...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeB Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 No... takové růžové od Hilfigera ......a teď příjde změna neb pro klid v domácnosti jsem musel přistoupit na barter ve stylu že jí koupím Apple watch a ona nebude nadávat že vyhazuju peníze za moje teď plánované bondovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelus Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 Moje manželka dostala místo prstýnku tyto zásnubní hodinky s diamantíkama ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 Pěkný! Já právě taky vybírám pro ženu další hodinky a zatím je to plichta mezi Bulovou a Certinou. Tak jsem na sebe zvědavej jak to rozštípnu - nejspíš vezmu Hamiltony :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se