VintageLover Odesláno 20. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2013 (upraveno) Zdravím všechny chronomágy, dlouho jsem otálel, jestli to sem vložit dnes nebo později, protože oboje hodinky v nadpisu ještě nejsou kompletní (Sportům chybí pořádný řemen, ale už ho místní machr zrno šije. Autaviím zase pro změnu schází vložka do lunety, která už je ale na cestě). Protože jsem nedávno oslavil čtyřiadvacáté narozeniny, tak jsem si chtěl něco "menšího" nadělit a myslím, že se povedlo. Chtěl jsem mou radost sdílet s Vámi, takže prozatím vkládám dva wristshoty... To Be Continued... P.S. Čekal jsem, že to bude můj tisíciprvní příspěvek, ale bohužel se to úplně nepovedlo... Upraveno 20. dubna 2013 uživatelem VintageLover
Návštěvník Odesláno 20. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2013 Ty primky jsou krásné. Realizace byla standartní nebo byla provázena nějakými zásadními specialitami?
VintageLover Odesláno 20. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 20. dubna 2013 U těch Primek, resp. Elton Sportů je spousta vychytávek, na které jsem pyšný.- první je teda samotná barva cifru s indexy tištěnými z původní matrice a s červeným nápisem 17 JEWELS- další je datumový inverzní věnec- ručky s bílou lumi a červenou vteřinovkou rovněž s bílou lumi- poslední vychytávku si zatím nechám pro sebe - je to červená eloxovaná luneta s bílým lumi bodem (mám k nim i inverzní vložku)
filo-boxer Odesláno 20. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2013 Oba kousky luxusni, ty Sporty jsou extra vymazlene. Vic fotek prosim!
Sedlin Odesláno 20. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2013 (upraveno) Autavie - krásná klasika! Ale v páru s těmi Eltony jsou pro mě trochu upozaděné. Elton rulez! Zaval nás, pls, více fotkama! Jsou opravdu nádherné a záviděníhodné! Upraveno 20. dubna 2013 uživatelem Sedlinarkrage
financ Odesláno 20. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2013 Povedly se oboje, Karle gratuluju.Když pominu vložku lunety (to byl trochu oříšek), tak nejtěžší bylo asi vybrat tu konečnou variantu :-))Dej sem i tu inverzní
NIGHTinGALE Odesláno 20. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2013 Ty bílý Sporty jsou super!!!V záplavě pořád těch samých renovací Sportů tyhle září jako drahokam.Po Cigiho žlutých Kill Billech jsou tyhle NEJ.
Návštěvník Kamil Odesláno 20. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2013 V 20. 4. 2013 v 16:31, VintageLover napsal: Sportům chybí pořádný řemen... Co třeba černý NATO s červenobílým proužkem?
VintageLover Odesláno 20. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 20. dubna 2013 V 20. 4. 2013 v 18:14, Kamil napsal: Co třeba černý NATO s červenobílým proužkem?Bude tam tady tenhle. Nafotím je lépe a za světla i s tou inverzní lunetou.
VintageLover Odesláno 20. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 20. dubna 2013 Tady ještě jedna s tou inverzní.
Honza.manta Odesláno 20. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2013 Každopádně něco úplně nového a neotřelého.
emef Odesláno 21. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2013 Ta červená luneta vypadá naprosto božsky! Super hodinky.
gougy Odesláno 21. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2013 ES skvělé! Gratuluji k nevšednímu kousku!! Autavie klasika, co ovšem ve stínu červenek dost vadne, tos měl rozdělit do dvou příspěvků
VintageLover Odesláno 21. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 21. dubna 2013 To je velká pravda, ani jsem nečekal, že autavie tak upozadím... ES - líbí se mi teda více s tou červenou lunetou...
Chosef76 Odesláno 22. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2013 Jsem velmi překvapený, jak se ta barevná kombinace u Tvých ES povedla. I přes svůj konzervativní přístup k různým barevným variacím u renovací PS skládám poklonu. Gratuluji.
sashator Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2013 Tak půjdu trochu proti proudu a pogratuluji spíše k Autaviím! ES taky povedený (já měl ale vždycky spíše radši Sport II), ale ten design u Heuerů je pro mě zkrátka nadčasový a jsou to asi jediný vintažní hodinky, co bych s radostí nosil každý den. Až dorazí vložka lunety, tak bych je ještě možná přezul na nějaký červeně prošívaný racing řemen ala Monaco a budou dokonalý. Užívej jich a určitě pak doplň fotky.
kuncák7 Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2013 Taky bych se přidal, gratuluji spíše k Autáviím, TH se mě vždy líbil více. I když musím uznat, že barevná kombinace těch Prim Sport I skoro dokonalá.
palmone1 Odesláno 24. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2013 Paraada. Styl, originalnost- no proste neprehladnutelne. V 21. 4. 2013 v 18:55, VintageLover napsal: To je velká pravda, ani jsem nečekal, že autavie tak upozadím... ES - líbí se mi teda více s tou červenou lunetou...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se