People Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 cierny nato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Jo a jinak, objednal jsem v sobotu oranžový ZULU strap ze Švédska a dnes ráno mi ho pošťák Ondra hodil na stůl v práci. Ve stejný den jsem objednával Monstra ze Singapuru a dnes mi volal pan DHL, že očekávají zásilku k proclení. Kurnik šopa Česká pošta má co dohánět ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bcmike Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Pohled z Králického Sněžníku na Hrubý Jeseník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gab79 Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Jedna od moře... Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2014 Pěkně Co je to za řemen? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gab79 Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2014 Guma z ebay :-) Sice jsem vůl koupil 22mm, ale poradil jsem si. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gab79 Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2014 Tak nevím jestli to je tím, že moje monstra jsou prvně u moře, ale záhadně mi začaly šlapat jako švýcary - dělají mi teď max. +6s/týden. A to mi to nedávno dělaly denně. Spíš to bude tím, že je doma sundavám a tady u moře je nosím nonstop :-). Každopádně jsem mile překvapen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2014 (upraveno) U mna podobne. Za 14 dni + 12-13 s. Na zaciatku robili snad +9s/24 hod. Mne sa zda, ze sa 'ukludnili', ked som ich zacal odkladat na 9-ku. Nosim ich obdeň. Edit: Mam novy model, oranzove. Upraveno 1. června 2014 uživatelem bladerunner Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimmu Borgir Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 Tak jsem si díky uživateli Kulix udělal velikou radost a pořídil svým Monsterům jen lehce jetý Watchadoo. Každý soudruh má sice jiný vkus, ale podle mého je tohle jedna z nejlepších možných kombinací. Neslo to s sebou jen jeden nežádoucí efekt, málem jsem po přezutí dostal od mé paní po papuli. Cituji: "TY MÁŠ ZASE NOVÝ HODINKY??????" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimmu Borgir Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 Vím, že to sem nepatří, ale kamarád se do tohoto tahu taky zamiloval, nemáte ho někdo volný v šíři 22 mm??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 Neslo to s sebou jen jeden nežádoucí efekt, málem jsem po přezutí dostal od mé paní po papuli. Cituji: "TY MÁŠ ZASE NOVÝ HODINKY??????" Abys kvůli hodinkám neměl za chvíli novou paní Mně se to samý stalo po přezutí jiných hodinek z tahu na dvoubarevné NATO... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 Zpátky na oceli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gab79 Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 Kurňa je máš nějak nablýskané B-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 + trošku prehnaný postprocesing fotky ináč pekné, ale tých farieb /saturácia/ tam je už troška veľa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 People,ty kompasy se Ti povedly.Pro mně nejhezčí cifr a ručičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 Tak jsem dnes postoupil do dalšího levelu a stal se hrdým majitelem oranžových monster. Jsou parádní, jenom si budu muset zvyknout na tu velikost. Jenom mi trošku zkazil radost ťukanec mezi nohama a lehce ušmudlaný index na šestce :-( Ale vzhledem k tomu, že prošly poštou bez povšimnutí, za což jsem rád, tak to asi nebudu řešit a pokoušet osud při posílání tam a zpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 Je to tak. Dlhe roky som nemohol skusnut, ze aky katastrofalny cifernik a rucicky maju monstra. S novou verzii sa to zlepsilo, dokonca dracula verzia sa mi paci, ale cisla 3 6 9 12 boli neodolatelne. Kompas mi je sice na prd, ale nevyuzivam ziaen typ lunety, takze je to jedno. People,ty kompasy se Ti povedly.Pro mně nejhezčí cifr a ručičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 má ta tvá suchozemská verze šroubovací korunku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 (upraveno) Nemá,je suchozemská,jak píšeš,WR 100m,Tady http://yeomanseiko.com/2013/08/04/seiko-superior-srp441k-srp443k/ Upraveno 3. června 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 dík. nj, to je pak vo ničem. robustní pouzdro a nakonec to jsou takový lepší pětky.zajímalo mě to proto, že ji tam mohli (tu šroubovací korunku) nechat i s proskleným dýnkem. přecejen WR100 se šroubovací korunkou je "víc" než WR100 bez ní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se