Přejít na obsah

Zase ta Monstra

karel hb

Doporučené příspěvky

Jo a jinak, objednal jsem v sobotu oranžový ZULU strap ze Švédska a dnes ráno mi ho pošťák Ondra hodil na stůl v práci. Ve stejný den  jsem objednával Monstra ze Singapuru a dnes mi volal pan DHL, že očekávají zásilku k proclení. Kurnik šopa Česká pošta má co dohánět ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nevím jestli to je tím, že moje monstra jsou prvně u moře, ale záhadně mi začaly šlapat jako švýcary - dělají mi teď max. +6s/týden. A to mi to nedávno dělaly denně. Spíš to bude tím, že je doma sundavám a tady u moře je nosím nonstop :-). Každopádně jsem mile překvapen.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si díky uživateli Kulix udělal velikou radost a pořídil svým Monsterům jen lehce jetý Watchadoo. Každý soudruh má sice jiný vkus, ale podle mého je tohle jedna z nejlepších možných kombinací. 

Neslo to s sebou jen jeden nežádoucí efekt, málem jsem po přezutí dostal od mé paní po papuli. Cituji: "TY MÁŠ ZASE NOVÝ HODINKY??????"  :bangin:

post-23230-0-84244600-1401711870_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Neslo to s sebou jen jeden nežádoucí efekt, málem jsem po přezutí dostal od mé paní po papuli. Cituji: "TY MÁŠ ZASE NOVÝ HODINKY??????"  :bangin:

Abys kvůli hodinkám neměl za chvíli novou paní :lol2:

Mně se to samý stalo po přezutí jiných hodinek z tahu na dvoubarevné NATO...

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dnes postoupil do dalšího levelu a stal se hrdým majitelem oranžových monster. Jsou parádní, jenom si budu muset zvyknout na tu velikost.

post-33141-0-72871100-1401793845_thumb.jpg

Jenom mi trošku zkazil radost ťukanec mezi nohama a lehce ušmudlaný index na šestce :-( Ale vzhledem k tomu, že prošly poštou bez povšimnutí, za což jsem rád, tak to asi nebudu řešit a pokoušet osud při posílání tam a zpět.

post-33141-0-36283100-1401793998_thumb.jpg

post-33141-0-23236700-1401794008_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Je to tak. Dlhe roky som nemohol skusnut, ze aky katastrofalny cifernik a rucicky maju monstra. S novou verzii sa to zlepsilo, dokonca dracula verzia sa mi paci, ale cisla 3 6 9 12 boli neodolatelne. Kompas mi je sice na prd, ale nevyuzivam ziaen typ lunety, takze je to jedno.

People,ty kompasy se Ti povedly.Pro mně nejhezčí cifr a ručičky.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...