instant Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Tvl lopata sem pride jak disciplinovany novacik potom co som ho sem vykazal a namiesto nejakeho mu alebo bu hned dostane preventivne jednu spakruky este vo dverach radsej mu niekto ukazte monstra nech moze s kludom na dusi zakupit..
travex Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Aha, nějak jsem nesledoval kdo koho kam vykázal, ale dobrá zpráva je, že monstra padnou všem. one size fits all
tano Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 (upraveno) Zkus clena Biamonti, je tam, kde pises, ma M orange.Jsem mu poslal SZ, tak Te bude kontaktovat, pro pratele Seiko vse . Upraveno 9. března 2015 uživatelem tano
Lopatamp Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Zkus clena Biamonti, je tam, kde pises, ma M orange.Jsem mu poslal SZ, tak Te bude kontaktovat, pro pratele Seiko vse .díky moc, čekám na SZ
bladerunner Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Odesláno 10. března 2015 Monster-y nie sú vôbec nejaké veľké, majú krátke nožičky.Fotiek na nete je "milión", na všetkých veľkostich zápästia
Eddie75 Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Odesláno 10. března 2015 Monstry jsou moje nejmensi hodinky a k mensim je i radim. Jsou nositelne na opravdu malem zapesti.Ja jako prvni automaty poridil Vostoky Ekranoplan to jsou opravdu orloje (poctivych 47 mm)
instant Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Odesláno 10. března 2015 Ja unosim kadeco a monster som mal rad lebo som o nich na ruke ani nevedel. Super byvazene na tahu, nemaju nozicky takze na malej ruke ani na velkej ruke ziadny problem. V strucnosti: nikomu sa nezdaju male a skitocne malokomu su velke.
Geodet Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Odesláno 10. března 2015 Taky si myslím, že nejsou nějak extra velký. Ruka 18,5 cm.
Jörg8X Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Odesláno 10. března 2015 Mám totiž dost hubenou ruku a trochu se bojím velikosti.. Kolik máš?Monstra nosí i holky, takže bych se toho nebál Myslím, že mají lug2lug kolem 48mm a to opradu není moc
Lopatamp Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Odesláno 10. března 2015 právě, že mám asi ruku asi 17cm.. tak se toho trochu bojím, ale už jsem domluvený s místním členem na prohlídce
5etter Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Odesláno 10. března 2015 Já mám ruku asi 17,5cm a monstra v pohodě. Ale jsou to největší hodinky, jaký jsem ochotnej nosit. Do větších bych už nešel. Ale to záleží na vkusu každýho soudruha, někteří machři nejdou pod 5cm.A ještě poznámka k hmotnosti. Na hadru v pohodě (musíš si zvyknout, že hodinky trochu levitujou nad rukou), ale na tahu už je ten kvicht na ruce znát.Nějaký fotky monster na kostnatý ruce najdeš v mém chlubicím vlákně, odkaz mám v podpisu.
Lopatamp Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Odesláno 10. března 2015 Díky za radu v sobotu se na ně mrknu vyzkouším je a pak zbývá už jen nejdůležitější a nejlepší část.. Jinak super chlubí vlákno fakt jsem se poplavil
Eddie75 Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Odesláno 11. března 2015 Vubec se jich neboj. Za ty penize jsou to moc fajn hodinky. Ja kdyz jsem se byl v hodinarstvi kouknout na Seika, tak jsem byl zklamany jejich "malosti".Zkousel jsem na ruku prospex back PVD SRP581K1. Minuli tyden jsem tady na foru koupil new Orange a vubec mne nejdou z ruky.
Beet Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 Pátek třináctého je třeba zaznamenat. (mobilovka)
Návštěvník Strocek Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 Pěkný sou , sem myslel, že si je střelil.
Jörg8X Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 Díky Chvilku jsem nad tím přemýšlel, ale pak jsem si říkal, že jim to nemůžu udělat
Lopatamp Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 Tak už jsem se konečně rozhoupal a zavítal do klubu příšer Zatím mi dělají radost
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se