Beet Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 Našel jsem tady na domečku ve Finsku budíček Junghans.Tak jsem udělal fotku japonsko-německého přátelsví. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Nemate nekdo navic nejake nato strapy na monstra ?? Nechce se mi to objednavat, ale gumu bych taky asi uzivil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 Pánové, monstra nám tu nějak zahálí! Tak pro oživení vlákna jedna oranžová Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 Sušák tomu dává hloubku :-)Díky za oživení vlákna ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Hustý, poznal jsi froté prostěradlo na sušáku!!! Vyhráváš bludišťáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Pánové, po roční pauze jsou na mé ruce opět monstra... Už třetí v pořadí, tentokrát dvojky, černý... Ty už fakt neprodám, slibuju :-))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 To známe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Tak už sa aj ja môžem pridať do partie. Odoslané z D2303 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Pánové, po roční pauze jsou na mé ruce opět monstra... Už třetí v pořadí, tentokrát dvojky, černý... Ty už fakt neprodám, slibuju :-)))))Tak na to si pockam :-) at slouzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Pánové, po roční pauze jsou na mé ruce opět monstra... Už třetí v pořadí, tentokrát dvojky, černý... Ty už fakt neprodám, slibuju :-)))))Dobra volba a nezapomen fotky;). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Tady je alespoň jedna mobilovka... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Tady je alespoň jedna mobilovka...Pekny je mas;). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Chlapi, jen tak jsem k nim přiložil řemen 22mm a zdá se mi, že je širší, ale bylo to jen od oka... Nemůžu to teď změřit, jaká je tam rozteč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Chlapi, jen tak jsem k nim přiložil řemen 22mm a zdá se mi, že je širší, ale bylo to jen od oka... Nemůžu to teď změřit, jaká je tam rozteč? 20mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Díky, tak jsem to viděl správně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 oranžová M. jsou divná (proti gustu...)Teda!. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 jedna z pred týždňa...na ruke boli aj cez víkend, mám ich rád Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Taky 1 starsi, jsou to bozi hodinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Ta jedničková verze má taky svoje kouzlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Tady je alespoň jedna mobilovka...Mam oranzady ale ty cerne jsou decentni vypadaji dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se