Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

test odolnosti monster vůči bystřinnému proudění na nekonečné nakloněné rovině ... prostě takový domácí cachtáníčko  :eek:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Lukyn77
Odesláno

Lukyn77: vyborny fotky

Odesláno

Ještě jednou díky. Před léto počkám. Bůh ví, kdy dorazí sklíčko a asi ještě objednám nové těsnění, ať se to udělá všechno najednou.

když objednáš safír v neděli 25.6. můžeš použít tento kód a máš slevu 15%

Use coupon code "JUNEMADNESS" at checkout!

Odesláno

když objednáš safír v neděli 25.6. můžeš použít tento kód a máš slevu 15%

Use coupon code "JUNEMADNESS" at checkout!

Škoda, už mám objednáno od čtvrtka. Ten email se slevou mi dnes přišel taky.
Odesláno

Přihodím také nějaké fotky, ať to tu neplevelím jen žádostmi o radu.

Odesláno

Karel.zimm: super!!! Hodne dobry chlape :clap:

Odesláno

Monstra v krabici. Pustit je dál či nikoliv. Sakra, tolik úžasných Seiko a já ne a ne se pohnout z místa.:-/

Nepouštěj ... budeš litovat a těžko znovu shánět, v tomto pěkném stavu. Za ty peníze hodně muziky. Hoď na ně safír, tím se stanou za tvé náklady neprodejné a máš vystaráno :-)

Odesláno

Jj, hoši díky za podporu. :-) Nechce se mi je posílat dál, ale chtěl bych zase něco nového a vždy se bojím, že než z rodinného rozpočtu našetřím, tak ty hodinky přestanou vyrábět. Koupit starší je možná cesta, ale jsem zase takový puntíčkář, že musím mít všechno ťip ťop včetně všech krabiček a notiček. A pak ty hodinky nosím 20 min na cestu do práce a 20 min na cestu z práce. Zbytek času se s nima mazlím večer u televize. :-D Mám ty Seika prostě rád.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...