Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Strocek
Odesláno
  V 23. 4. 2014 v 18:36, Jörg8X napsal:

Viděl a moc mi to nepomohlo, asi zkusím tu první a uvidím :)

Já bych zkusil taky ten první je to diver styl, takže mi k nim sedí víc. Ten červenej na těch fotkách na tom eshopu je moc červenej ono ve skutečnosti to není tak napálený jako na fotce, takže bych se toho asi zas tak nebál. Jako je jasný, že to úplně nebude ta samá modrá, stejně jako ty moje červený, tak je tam taky malinko odchylka.

Návštěvník Strocek
Odesláno
  V 23. 4. 2014 v 17:43, 5etter napsal:

:evil:

Taky jsem názoru, že škodovka z Feratu pasuje ke stylu těchto hodinek líp než ta testarossa nebo co jsi to měl onehdá za káru. K ferrari by se hodily spíš nějaký hubloty nebo jiný drahý sra.ky :-) 

V tom obchodě mě k drákulům zaujala i tato guma: http://www.uhrenarmband-versand.de/Uhrenbandversand-p28551h24s27-Uhrenarmband-20mm-sc.html

Co vy na to?

To bylo Ferrari 348  ;) .  K Feratu jako ke sporťáku by pasovaly pěkný Primky Sporty II  :D na gumě samozřejmě. Já bych taky řekl, že spíš jednobarevná jednoduchá klasika je nejlepší. 

Odesláno (upraveno)
  V 23. 4. 2014 v 19:57, Strocek napsal:

To bylo Ferrari 348  ;) .  K Feratu jako ke sporťáku by pasovaly pěkný Primky Sporty II  :D na gumě samozřejmě. Já bych taky řekl, že spíš jednobarevná jednoduchá klasika je nejlepší. 

To je fakt, nějaká červená limitka :-)

Upraveno uživatelem 5etter
Návštěvník Strocek
Odesláno
  V 23. 4. 2014 v 19:53, Jörg8X napsal:

Už mám objednáno, tak pak sem dám nějakou fotku. Doufám, že to bude ok :)

Tak to sem zvědavej. Já ho objednával 17. a dneska 23. mi došel, ale mezi tím byly velikonoce, tak možná bys ho mohl dostat dřív. 

Odesláno

stěžejky silné 20mm na monstra měli na   azwatch.cz    . ted nemají. zkus tam napsat. určitě jdou obj.  stali kolem 90 kč

Odesláno

já je koupil u hodináře 20,-Kč/ks, sice trochu draho, ale když člověk potřebuje pouze 2ks ...

na ebayi je to k dodání  vždycky za velký počet kusů

Odesláno

20 Kč za kus je draho? Harold(yobokies) je má za 4 dolary/pár, takže 40 Kč za pár je myslím výborná cena.

Odesláno

tak samozřejmě, že to není žádná závratná částka, ale když si představím za kolik je nakupuje ... viz. nákup na e-bayi, ale tam toho musím koupit pytel

V 24. 4. 2014 v 10:24, ggrand napsal:

20 Kč za kus je draho? Harold(yobokies) je má za 4 dolary/pár, takže 40 Kč za pár je myslím výborná cena.

Odesláno

obrbobr: Tak mi ukaž ten ebay odkaz na zázračně levné silné stěžejky na Seika - tj. silnější i ty kousíčky, co se cpou do pouzdra. Rád bych koupil. Zatím jsem totiž narazil jen na nabídky kup hromadu a i tak tě vyjde 1ks přes 20 Kč.

Návštěvník Strocek
Odesláno
  V 25. 4. 2014 v 14:12, 5etter napsal:

Bejvalky jdou trochu napřed, ne? :cheers:

Říkal, že mu dělaj asi 10+ denně. Mě když jsem je kontroval, tak mi šli zase 20- asi po tejdnu. Já to občas srovnám, ale kolega to neřeší. Máme je chvíli, tak jsou ještě v záběhu, uvidíme jak si časem sednou.

Odesláno

Pěkné jsou, o tom žádná :)

Já jsem novým nějakou dobu nemohl přijít na chuť, ale teď už proti nim nemám vůbec nic. Na co je budeš přezouvat?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...