Přejít na obsah

Zase ta Monstra

karel hb

Doporučené příspěvky

Takhle se mi hodinky vznáší nad rukou. Ale aspoň to luftuje :-)

To je docela dost, musím to zkusit u sebe, ale myslím, že jsem to taky neměl přímo na ruce... :) Jinak já pořád fandím gumě a NATO trochu zanedbávám  :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Strocek

Musím po 3 denním nošení za každých situací uznat, že ten hadr je docela dobrej.

plusy

- hodně pohodlný, dobře sedí na ruce (čekal jsem že mi budou hodinky cestovat po ruce a vůbec)

- řekl bych, že se na každou ruku vytvaruje podle potřeby

- lehkej

- "in natura" velice barevně hezký a s hodinkami hezky barevně ladí. Je na výběr velká škála barevných kombinací takže si každý vybere.

- bezkonkurenční cena (ten můj ebay za 80 vočí i s poštovným)

mínusy

- IMHO je to taková alternativa gumáku, takže bych to viděl spíš na letní dny, ale samozřejmě když někomu vyhovuje, tak klidně napořád.

- i když jsem viděl nějaké fotky, řekl bych, že ke kvádru to moc není, ale zase proč nebořit zažité standardy

- trošku zvedne hodinky (mě osobně to nevadilo, ani jsme to nějak vizuálně nepostřehl)

- nacucá se vodou, ale dá se to vydržet. Mě osobně to vadí a proto nenosím kůži. Z tohoto důvodu bych to viděl spíš do tepla protože brzo vyschne. 

- trošku mi trvalo naučit se grif jak rychle hodinky nasadit oproti tahu s překlápěčkou je to trošku složitější. Cancour je zahnutý na druhou stranu než aby zalezl do přezky, ale pár zapnutí a na pohodu. 

post-26998-0-52871500-1402256226_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

po dlouhé době jsem dal monstra taky na nato, v tomhle počasí je to fakt asi nejlepší alternativa.

tenhle oranžovej 22mm nosím hlavně na 007 a je to nejpohodlnější (měkkej poddajnej) strap z těch asi dvaceti co mám, jakoby byl z přírodního vlákna a ne z nylonu.

post-5667-0-65043000-1402512324_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Včera mi přišel z eBay nový gumák na monstra. Co na něj říkáte?

post-33141-0-41646700-1402772009_thumb.jpg

post-33141-0-41990800-1402772013_thumb.jpg

Jak jsem si zvykl na tlusté Seiko stěžejky, tak trochu nemám důvěru k těm subtilním, co k němu byly. Zkoušel jsem tam narvat tu tlustou. Šlo to celkem blbě, ale šlo to. Jenomže šířka řemene mezi nohama tou deformací klesla na cca 18mm, což vypadalo blbě a hlavně byl potom hodně velkej problém dostat stěžejku ven :sweatdrop:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...