Jörg8X Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 Tak tak, 22 a nedej bože 23, je ptákovina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 Takhle se mi hodinky vznáší nad rukou. Ale aspoň to luftuje :-)To je docela dost, musím to zkusit u sebe, ale myslím, že jsem to taky neměl přímo na ruce... Jinak já pořád fandím gumě a NATO trochu zanedbávám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tr0t3l Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 ok, diky za rychle odpovede, objednavam 20mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 I když je docela horko, tak jsem vytáhl sněhule Ale nevzal jsem si foťák, tak jen mobilem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Strocek Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 to je ale pěkná guma. hodinky samozřejmě taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 Musím říct, že ta guma je vážně super, hrozně dobře se mi to nosí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Strocek Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2014 Musím po 3 denním nošení za každých situací uznat, že ten hadr je docela dobrej. plusy- hodně pohodlný, dobře sedí na ruce (čekal jsem že mi budou hodinky cestovat po ruce a vůbec)- řekl bych, že se na každou ruku vytvaruje podle potřeby- lehkej- "in natura" velice barevně hezký a s hodinkami hezky barevně ladí. Je na výběr velká škála barevných kombinací takže si každý vybere.- bezkonkurenční cena (ten můj ebay za 80 vočí i s poštovným) mínusy- IMHO je to taková alternativa gumáku, takže bych to viděl spíš na letní dny, ale samozřejmě když někomu vyhovuje, tak klidně napořád.- i když jsem viděl nějaké fotky, řekl bych, že ke kvádru to moc není, ale zase proč nebořit zažité standardy- trošku zvedne hodinky (mě osobně to nevadilo, ani jsme to nějak vizuálně nepostřehl)- nacucá se vodou, ale dá se to vydržet. Mě osobně to vadí a proto nenosím kůži. Z tohoto důvodu bych to viděl spíš do tepla protože brzo vyschne. - trošku mi trvalo naučit se grif jak rychle hodinky nasadit oproti tahu s překlápěčkou je to trošku složitější. Cancour je zahnutý na druhou stranu než aby zalezl do přezky, ale pár zapnutí a na pohodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2014 Zase dobrý červený stroj Já jsem spíš zvědavý, jak se mi hadr bude nosit v létě, když je vedro a jak moc ho můžu propotit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2014 Tak jsem je byl poprvé provětrat a jako docela jó. Obzvláště lumi je dost šílená. To se mi stalo poprvé, abych viděl hodinky svítit i ve dne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2014 Super, ten oranžový ZULU vypadá výborně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2014 Navíc jsem spokojený i s délkou - na mou prasečí packu (22 cm) akorát....Jo a co se týče šířky - na webu jsem četl, že 22mm je akorát - no myslím že 22 ZULU bych pod Monstra opravdu nenarval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Strocek Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2014 22 zulu by si pod monstra narval, ale musely by to bejt LAND monstra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2014 V neděli na Maidenech to bylo monstrózní peklo!!!! Neměl jsem tam foťák, takže aspoň takhle :-) A ještě jsem našel jednoho smajlíka, kterej vypadá jako zpěvák předkapely :-) Jinak dnes jsem tak propotil hadr, že jsem musel přezout na gumu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2014 po dlouhé době jsem dal monstra taky na nato, v tomhle počasí je to fakt asi nejlepší alternativa.tenhle oranžovej 22mm nosím hlavně na 007 a je to nejpohodlnější (měkkej poddajnej) strap z těch asi dvaceti co mám, jakoby byl z přírodního vlákna a ne z nylonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Strocek Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 za holkama pudu radči s gumou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 Na mesh stejně padnou jak....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2014 Včera mi přišel z eBay nový gumák na monstra. Co na něj říkáte? Jak jsem si zvykl na tlusté Seiko stěžejky, tak trochu nemám důvěru k těm subtilním, co k němu byly. Zkoušel jsem tam narvat tu tlustou. Šlo to celkem blbě, ale šlo to. Jenomže šířka řemene mezi nohama tou deformací klesla na cca 18mm, což vypadalo blbě a hlavně byl potom hodně velkej problém dostat stěžejku ven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2014 Na mesh stejně padnou jak....... P7290064.jpgTen mesh jim fakt sedne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2014 Na mesh byly taky slabší,malinko se to na něm vrklá,na ruce to člověk vůbec nepocítí,drží to perfektně a ani se nehnou.Řemen se mi líbí,dává v kontrastu vyniknout hodinkám a koresponduje prošitím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se