Přejít na obsah

Zase ta Monstra

karel hb

Doporučené příspěvky

Nekupoval,kupoval jsem hodinky s tahem i meshem,tak bohužel neporadim,ale je to fa. Marburger:

http://uhrforum.de/mesh-band-von-marburger-18mm-t116028

http://www.amazon.de/Geckota-Edelstahl-Armband-Milanese-Maschen-22mm/dp/B009NKO5AY/ref=pd_sim_sbs_watches_4/280-3540828-8232222?ie=UTF8&refRID=1K17X48V7YN5PTD46M47

post-17935-0-17267800-1402773733_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 14. 6. 2014 v 19:25, Daemonultimate napsal:

Dík

Odkaz ke komentáři

V 14. 6. 2014 v 19:25, Daemonultimate napsal:
Už jsem to tady někde psal. Sortiment německé firmy Marburger se u nás prodává v řetězci Globus, oddělení klenoty a hodiny. Zvláštní je, že to tady nabízí za nižší ceny, než přímo v Německu.
Odkaz ke komentáři

V 14. 6. 2014 v 18:54, 5etter napsal:

Včera mi přišel z eBay nový gumák na monstra. Co na něj říkáte?

attachicon.gifIMG_3360.JPG

attachicon.gifIMG_3362.JPG

Jak jsem si zvykl na tlusté Seiko stěžejky, tak trochu nemám důvěru k těm subtilním, co k němu byly. Zkoušel jsem tam narvat tu tlustou. Šlo to celkem blbě, ale šlo to. Jenomže šířka řemene mezi nohama tou deformací klesla na cca 18mm, což vypadalo blbě a hlavně byl potom hodně velkej problém dostat stěžejku ven :sweatdrop:

Říkám, že to není vůbec špatné :)

To znám, taky jsem tak dopadl, dokonce jsem jednu gumu z ebay i vyhodil, protože jsem neměl ještě žádné náhradní stěžejky a vyndat prostě nešly :)

Odkaz ke komentáři

Ahoj mám dotaz, nenašel jsem konkrétní vlákno, tak píšu tady. Mám asi 14 dní oranžové monstry ze singapuru, zatím se předchazejí ale to není tak podstatné. Mám problém s tahem. Presne mi nesedi pojistka tahu (ta s napisem seiko) dirka na kulicku. a porad se to rozepina, je to o desetinu milimetru da se s tim neco delat? nebo do supliku a dat to na NATO? -jinak pekne strapy tady sazite. zvlast ten nylon vicebarevny...

dík

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Strocek

Vítej na foru. Je lepší to pro představu nafotit v čem je problém aby to bylo úplně jasný. U toho sednutí na tu kuličku jsou docela vůle v tom uložení toho dlouhého plechu (tam jsou i ty kuličky) a neměl by být problém aby si tam přezka sedla. Jestli by to spíš nechtělo lehce přimáčknout ty nožičky u tý přezky aby dosedaly víc na fest.   

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...