Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska jsem měl oranžády celý den a musím říct, že svítí výrazně víc než staré Monstry. Stačilo, když jsem jel v autě a trochu se zatáhlo a už mi lumi pálila do očí :) Zkusím někdy udělat nějakou srovnávací fotku, snad to bude poznat. Každopádně jsem z nich nadšený a doufám, že si je o víkendu stihnu pořádně vyfotit  :rolleyes:

Odesláno

Tak to jsem zvědavý. Jen nesrovnávej Snow Monstra s novýma. To by nemělo žádnou vypovídající hodnotu v souboji nové vs staré Monstra.

Odesláno

Jasně, neboj :)

Dneska jsem je měl celý a den a nenašel jsem na nich vůbec nic, co by mi vadilo  :wub: Takže se trochu bojím, že budu potřebovat minimálně ještě jedny nová.

post-33388-0-90947600-1405191636_thumb.jpg

Odesláno
  V 13. 7. 2014 v 22:21, Beet napsal:

Uz tyden na ruce pouze Monstra.

Pokrteni v bazenu a pokus o podvodni fotku.

attachicon.gifrps20140714_001417.jpg

Ted koukam na tu svoji fotku v pocitaci. No je pekne rozmazana. Musim to foceni pod vodou nejak vychytat. ;-)

Návštěvník Strocek
Odesláno

to se ti zdá že je macatá ona je normální to ten uhel zkresluje a lepší je to vidět s rukou nebo spíš trochu z dálky. Jako mikro fotky mě moc neba a je jich tu moře a těch je plnej internet a ten mobil z roku razdva stejně nic lepšího nefotí 

Odesláno

Mě se nic nezdá, takhle nafouklou ruku má člověk jen když se potýká s činkama a doplňkama stravy, a je jedno z jakýho úhlu to vidíš. Bez falešný skromnosti prosím.

Odesláno
  V 15. 7. 2014 v 21:10, Strocek napsal:

to se ti zdá že je macatá ona je normální to ten uhel zkresluje a lepší je to vidět s rukou nebo spíš trochu z dálky. Jako mikro fotky mě moc neba a je jich tu moře a těch je plnej internet a ten mobil z roku razdva stejně nic lepšího nefotí 

Tak sa aspoň odfoť s činkami :). V aute je povinné fotiť buď pohľad na zápchu pred autom, ak sa nie je moc čo chváliť vozidlom, alebo musí byť do záberu zakomponovaný kúsok identifikátora značky, ak sa jedná o Porsche, Ferrari, alebo aspoň M-kové BMW ;)

Odesláno
  V 15. 7. 2014 v 22:29, McStinger napsal:

Tak sa aspoň odfoť s činkami :). V aute je povinné fotiť buď pohľad na zápchu pred autom, ak sa nie je moc čo chváliť vozidlom, alebo musí byť do záberu zakomponovaný kúsok identifikátora značky, ak sa jedná o Porsche, Ferrari, alebo aspoň M-kové BMW ;)

To jsem měl na mysli.

Návštěvník Strocek
Odesláno

kluci to bych moc sloužit nemohl, mám popelnici z devadesátýhošestýho, tak to bych moc nezamachroval :). Ale já se teda s tím focením pro příště polepšim ;) .  

Odesláno
  V 15. 7. 2014 v 22:46, Strocek napsal:

kluci to bych moc sloužit nemohl, mám popelnici z devadesátýhošestýho, tak to bych moc nezamachroval :). Ale já se teda s tím focením pro příště polepšim ;) .  

Treba buď prísť s niečim novým, alebo dodržiavať zabehané konvencie. Inak usadlejší členovia začnú pociťovať nepokoj ;)

Návštěvník Strocek
Odesláno

Já si jel tak napohodu po Dé pětce a říkal jsem si, udělám tím blbým mobilem taky klukům fotku jak je to prázdný a jak se jede v klídečku a ono se to ještě obrátí proti mě, že exhibuju  :)

Návštěvník Strocek
Odesláno
  V 16. 7. 2014 v 4:49, Jörg8X napsal:

Za mě dobré. Líbí se mi, že indexy ladí s autem  :D

Toho si všimne jenom mazák. Dík  :)

Odesláno

Tak jsem dnes po týdnu, co jsem šťastným majitelem nových Monster, odbalil tah, skrátil o dva články a nasadil. Znovu jsem si potvrdil, že tah prostě nosit nemůžu a nechci, i když zrovna tah z Monster se mi líbí. By na hodinkách asi 20 minut, poté zpět na NATO. Prostě NATO je NATO. Aktuálně točím čtyři. :-)

Nicméně se chci zeptat jakou by jste doporučili gumu. Nejlépe černo-oranžovou, nebo oranžovo-černou. Celo oranžovou nechci.

Odesláno

To je konec... 26.5 2014 jsem objednal Monstra jedničky oranžády... následně jsem je vyměnil za titanové Citizeny... dneska jsem objednal další Monstra oranžády ale už dvojky (jedničky nebyly), protože je "nutně" pořebuju,  stálo mě to 70 dolců navíc a to ještě nevím, jak dopadnou celníci, jako je mi ze mně na blití...že jsem sem někdy lezl, zlaté Festiny...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...