Bushman Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2014 Vždyť už jsem je měl... :-) Chtěl jsem ty novější, že mají lepší strojek, ale zase když koukám na fotky, tak se mi zdají hezčí ty starší - hranatý indexy jim sluší. Možná, kdybych je obměnil tak doma nikdo nic nepozná... oranžový jsou a detaily si doma nikdo nepamatuje, že... Jenže v prodejním vlákně jsou takový pěkný orienty s rezervou nátahu...
Návštěvník Strocek Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2014 No a pak se v tom vyznejte . Né že by ty starý nebyly pěkný a je fakt, že byly první, ale ty dvojky mi přijdou víc Monster (víc odvážnější). Jinak taky přiznávám, že když nařizuji hodinky tak taky oceňuji hacking a dávám to přesně abych pohodlně věděl o kolik se mi za den rozjedou
Bushman Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2014 Taky právě díky hackingu sleduju, jak se mi po přesném seřízení rozjedou...
People Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 pan modry canvas. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mr.BSE Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Ten jim fakt sekne! Gratuluju, fieldy na něm dostaly novej rozměr :-)
wizard-ov Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Na cestě jsou Drákuly - tentokrát si už určitě padneme do oka.
5etter Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 Na cestě jsou Drákuly - tentokrát si už určitě padneme do oka. Teda, ty ses rozjel! Tomu říkám hodinková promiskuita
EpsteinBarr Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 Myslim si, ze to nebude mat dlhsie trvanie :-)No ale neber to ako provokaciu, nech nezacnes rozmyslat and predajom este predtym, ako pridu
wizard-ov Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 Chlapi.... nedělejte mi to....
Návštěvník Strocek Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 Jedině Drákula Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jiří Štencek Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2014 Vít na Mostra napsal recenzi. Mrkněte a je tam ještě mnohem víc fotek Přikládám jenom některé.
Pavel K. Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2014 Pekna recenze o super hodinkach. Diky. Odesláno z mého HTC HD2 pomocí Tapatalk 2
wizard-ov Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2014 Hezké fotky, krátká ale výstižná recenze. Díky...
5etter Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2014 (upraveno) Pěkné, pěkné... Jenom bych si dovolil nesouhlasit s tím, že korunka na čtyřce nepůsobí esteticky - mně se to právě líbí, podle mě to dodává hodinkám šmrnc. Přidávám jednu aktuální fotku z práce - k japonskému turbu jedině japonské hodinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. listopadu 2014 uživatelem 5etter
Jiří Štencek Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2014 To je věc osobního názoru. Mi se korunka na čtyřce z počátku vůbec nelíbila a "rušila" mě, ale teď už ji tam vidím rád
Návštěvník Strocek Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2014 Recenze parádní a fotky super! Já zas tolik nemám porovnání, ale za sebe říkám, že jsem lepší lumi ještě neviděl.
Bushman Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2014 Druhá verze monster má podle mne lumi o dost horší, bohužel.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se