Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vždyť už jsem je měl... :-) Chtěl jsem ty novější, že mají lepší strojek, ale zase když koukám na fotky, tak se mi zdají hezčí ty starší - hranatý indexy jim sluší. 

Možná, kdybych je obměnil tak doma nikdo nic nepozná... oranžový jsou a detaily si doma nikdo nepamatuje, že... Jenže v prodejním vlákně jsou takový pěkný orienty s rezervou nátahu...  :lol2:  :lol2:  :lol2:

• Odpovědi 3,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Strocek
Odesláno

No a pak se v tom vyznejte  :) . Né že by ty starý nebyly pěkný a je fakt, že byly první, ale ty dvojky mi přijdou víc Monster  ;) (víc odvážnější). Jinak taky přiznávám, že když nařizuji hodinky tak taky oceňuji hacking a dávám to přesně abych pohodlně věděl o kolik se mi za den rozjedou B)  

Odesláno (upraveno)

Pěkné, pěkné... Jenom bych si dovolil nesouhlasit s tím, že korunka na čtyřce nepůsobí esteticky - mně se to právě líbí, podle mě to dodává hodinkám šmrnc.

Přidávám jednu aktuální fotku z práce - k japonskému turbu jedině japonské hodinky :rambo:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem 5etter
Odesláno

Paradni recenze, diky moc Vit

Návštěvník Strocek
Odesláno

Recenze parádní a fotky super! Já zas tolik nemám porovnání, ale za sebe říkám, že jsem lepší lumi ještě neviděl.   

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...