krtek Odesláno 26. března 2007 Nahlásit Odesláno 26. března 2007 Jdu se pochlubit, koupil jsem a renovoval Sporty I. generace a tohle je výsledek... Ještě jsem musel pořídit slušnej řemínek a už mazaly ke štastnému obdarovanému. Takže díky (chronologicky) chronomagu, Bubákovi, Primovi a Chrono.cz :-)
Jakubisko Odesláno 26. března 2007 Nahlásit Odesláno 26. března 2007 nadhera, vypada to na opravdu podstivy kus prace ;-)
BUBÁK Odesláno 26. března 2007 Nahlásit Odesláno 26. března 2007 Gratuluji ke krásným hodinkám, jsou jak nové, prostě paráda. :cool:
krtek Odesláno 27. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 27. března 2007 Díky, škoda, že už jsem nenašel ten Tvůj původní inzerát, mohl tam být i stav "před" Gratuluji ke krásným hodinkám, jsou jak nové, prostě paráda. :cool:
Gilius Odesláno 27. března 2007 Nahlásit Odesláno 27. března 2007 *slint*......když už mne to pomalu přechází,tak zase.......*slint*
petrsvk Odesláno 27. března 2007 Nahlásit Odesláno 27. března 2007 Moc pekne. Taky mam jedny na renovaci, ale cekam uz 5 mesicu :-( Uz se nemuzu dockat.
Radimk Odesláno 27. března 2007 Nahlásit Odesláno 27. března 2007 Dočkáš se. já se taky dočkal, mám ty samé. Co tam máš za sklo? Minulý podzim byly trochu problémy s dodávkou- nepasovaly do pouzdra. A co vteřinovka- tato vypadá jako původní, je nějaká odřená. Mě ji nechali původní, taky to trochu razí do očí. A ještě si musím nechat vyčistit datový věnec. Ten je taky původní a zašlý.
pavel23 Odesláno 27. března 2007 Nahlásit Odesláno 27. března 2007 Jsou fakt pěkný, když jsem finančně nedosáhl na limit. Ch I.e. tak jsem si poslal na renovaci Sport Igen. Už se těžším. Krtku jaké tam máš sklo?
krtek Odesláno 27. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 27. března 2007 pavel23: Radimk: sklo je tam bohužel jen minerální, safír do toho pouzdra nepasuje vteřinovka je taky nová, bohužel jsem to fotil v rychlosti, takže fotka je dost na nic...
Gilius Odesláno 27. března 2007 Nahlásit Odesláno 27. března 2007 od rána,co jsem to tu našel,nedělám skoro nic jiného,než že ty hodinky obdivuju....fakt nádhera......!!!
Tomasek Odesláno 27. března 2007 Nahlásit Odesláno 27. března 2007 Ještě jsem musel pořídit slušnej řemínek a už mazaly ke štastnému obdarovanému. Ten řemínek na fotkách ale není Hirsch Trapper
krtek Odesláno 27. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 27. března 2007 No právě - to je kaučuk, co jsem dostal v Eltonu. Takže jsem ještě musel přikoupit toho Trappera, přehodit a předat - a foto už jsem nestíhal. Ještě jsem musel pořídit slušnej řemínek a už mazaly ke štastnému obdarovanému. Ten řemínek na fotkách ale není Hirsch Trapper
pavel23 Odesláno 27. března 2007 Nahlásit Odesláno 27. března 2007 Krtku já se ptám proto, že mě nabídli plast. To asi nechám ještě změnit. Kolik chtěli za to minerální?
krtek Odesláno 27. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 27. března 2007 už je to pár dní, takže netuším - ale moc velký rozdíl v ceně to nebyl... Krtku já se ptám proto, že mě nabídli plast. To asi nechám ještě změnit. Kolik chtěli za to minerální?
JJ Odesláno 27. března 2007 Nahlásit Odesláno 27. března 2007 Hm, mně letos v lednu nebo únoru tvrdili, že minerální skla do Sport I pouzdra nejsou a nebudou, protože jim to dodavatel odmítá dělat. Takže jsem na ty, co jsou teď v renovaci, zvolil plast (17k za safír nedám). Pokud ta minerální skla ještě jsou, budu pěkně .
pku Odesláno 27. března 2007 Nahlásit Odesláno 27. března 2007 Hm, mně letos v lednu nebo únoru tvrdili, že minerální skla do Sport I pouzdra nejsou a nebudou, protože jim to dodavatel odmítá dělat. Takže jsem na ty, co jsou teď v renovaci, zvolil plast (17k za safír nedám). Pokud ta minerální skla ještě jsou, budu pěkně . Jo já měl stejný problém takže jsem taktéž překvapen!
pilot Odesláno 27. března 2007 Nahlásit Odesláno 27. března 2007 nádhera, skoro mě jímá bledá závist...= teprve mne to čeká = nakoupit Igen+ renovaci, zatím dávám dohromady "itinerář" + ostatní hodinky doma (naštěstí jich není moc/bohužel...) tak se historie nejspíš zase opakuje..:už mám dohodnuté zaslání Igenů, a přemýšlím co a jak renovovat dřív, zda Igeny nebo sportII...(a taky už skoro za co...=to upozornění v úvodu je setsakra praktické, leč ne příliš účinné)
typograf Odesláno 27. března 2007 Nahlásit Odesláno 27. března 2007 Hm, mně letos v lednu nebo únoru tvrdili, že minerální skla do Sport I pouzdra nejsou a nebudou, protože jim to dodavatel odmítá dělat. Takže jsem na ty, co jsou teď v renovaci, zvolil plast (17k za safír nedám). Pokud ta minerální skla ještě jsou, budu pěkně . Jo já měl stejný problém takže jsem taktéž překvapen! Tady jde hlavně asi o to, jestli jsou sklíčka cylindrická nebo konkávní. U konkávního tvaru asi nebude až takový rozdíl mezi minerálem a safírem, kdežto u cylindrického je lisovaný plast za babku, kdežto broušené "sklo" ne. Tady se asi už vyplatí investovat do safíu, nežli do mineráru. (Myšleno obecně.)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se