vraby Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Odesláno 8. května 2018 To bolí oči,SUI jsou krapet rychlejší .
Bells Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Odesláno 8. května 2018 Jak todle dopadne? Ja to vidim letos na konec rovnou ve skupine potom co jsem videl 2 zapasy a na dnesni koukam a je to tragedie.
tenge Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Odesláno 8. května 2018 Hlavně vypadají jak trubky.. kde jsou ty časy co to jelo a byl kvalitní tym
spineshank Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Odesláno 8. května 2018 Asi by lepší nikam nepostoupit. ...D
kuncák7 Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Odesláno 8. května 2018 Tvl řekněte mi někdo, v čem je ten Gudas taková hvězda? Že tři nahrávek dvě zkazí a jeho poziční bránění je tragédieTez to nechapu. Tohle je hrac k hownu dlouhodobe. Pry se neboji do toho vlitnout. Nikdy se mi nelibil, ale mam to i zkresleny, protoze jeho tatu jsem na lede nenavidel.
mAra_ Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Odesláno 8. května 2018 (upraveno) Nechci se plést, ale oproti minulému turnaji máme o x let mladší věkový průměr týmu. A to mě velmi těší... Tak někdy to začít muselo, že to nebudeme stavět jen na JJ a věci okolo něj. A tohle se mi moc libi , že do toho šlápli a vzali jsme to z gruntu. A její to nevyjde , tak podle mě uděláme velký krok dopředu pro další vývoj týmu... Upraveno 8. května 2018 uživatelem mAra_
kuncák7 Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Odesláno 8. května 2018 Nebalte to. Snad poprve mel Jandac koule a vybral docela perspektivni tym na dlouhodobou praci. Verim, ze se zlepsej a postoupej.
tenge Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Odesláno 8. května 2018 Ty jo..tímhle tempem za chvíli nebude na ledu kromě brankáře asi ani jeden hráč
tenge Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Odesláno 8. května 2018 To říkám...za chvíli to skončí pro nedostatek hráčů
Pavelpu27 Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Odesláno 8. května 2018 Mně se výkon proti švédům líbil, aktér dneska je to hrozný. Jordán zmatenej, Gudas vemeno, Jaškin furt na trestný...
kuncák7 Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Odesláno 8. května 2018 4-4, no a jinak tohle rozhodne neni takticka bitva :-))). Tady jsou treneri jak namalovany.
honza71 Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Odesláno 8. května 2018 11 dvouminutovych trestu za dve tretiny. No ja nevim, ale neni to trochu moc ? Chapu, ze tohle je primej souper v boji o postup, tak jsou hosi krapet nervozni, ale ze by az tak, ze Svycaru ? At to dopadne jakkoliv, imho jsme v p.ci. A to fest
nAscA Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Odesláno 8. května 2018 Konecne vidim nejaky zapas. Jeste, ze jsou Svycari v 5 dnes docela marni.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se