Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jak todle dopadne? Ja to vidim letos na konec rovnou ve skupine potom co jsem videl 2 zapasy a na dnesni koukam a je to tragedie.

Odesláno

Tvl řekněte mi někdo, v čem je ten Gudas taková hvězda? Že tři nahrávek dvě zkazí a jeho poziční bránění je tragédie

Tez to nechapu. Tohle je hrac k hownu dlouhodobe. Pry se neboji do toho vlitnout. Nikdy se mi nelibil, ale mam to i zkresleny, protoze jeho tatu jsem na lede nenavidel.

Odesláno (upraveno)

Nechci se plést, ale oproti minulému turnaji máme o x let mladší věkový průměr týmu. A to mě velmi těší... Tak někdy to začít muselo, že to nebudeme stavět jen na JJ a věci okolo něj. A tohle se mi moc libi , že do toho šlápli a vzali jsme to z gruntu. A její to nevyjde , tak podle mě uděláme velký krok dopředu pro další vývoj týmu...

Upraveno uživatelem mAra_
Odesláno

Nebalte to. Snad poprve mel Jandac koule a vybral docela perspektivni tym na dlouhodobou praci. Verim, ze se zlepsej a postoupej.

Odesláno

11 dvouminutovych trestu za dve tretiny. No ja nevim, ale neni to trochu moc ? Chapu, ze tohle je primej souper v boji o postup, tak jsou hosi krapet nervozni, ale ze by az tak, ze Svycaru ? At to dopadne jakkoliv, imho jsme v p.ci. A to fest :(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...